41

хммм

преди 7 години

направо не мога да повярвам, или имаме невероятна полиция или просто се опитват да набутат някой с което делото да приключи. Убийството е станало тоя като е бил непълнолетен, т.е. преди повече от 2 години. Следващо изречение "открит е ножа с който е направено убийството" чак звучи невероятно как са го определили и то след толкова време, изглежда фантастично направо. И днес бг моля ви едно е заподозрян в убийство, второ е обвинен и съвсем трето е да го е извършил, престанете със сензационните заглавия.

40

Горан

преди 7 години

до sis: Нито си мнителна, нито някой се опитва да ни взема за балъци! Жалкото е, че в такава действителност живеем! Тоя е запазил ножа, защото си е повярвал, че никой няма да го открие - нито него, нито ножа! Колкото до записването му да учи - колко му е? Там кой пита убил ли си, не си ли?

39

Анонимен

преди 7 години

Баща ми ми разправяше една история: Двама мъже били заедно в една стая, единия е намерен мъртъв по-късно, другия не е осъден защото няма свидетели. Не знам дали е виц или истина, но като си знем съда нищо чудно тоя да го пуснат.

38

До кофражиста

преди 7 години

Кире ако знаеше толкова много ,нямаше да си кофражист-трета категория.

37

sis

преди 7 години

Или аз съм много мнителна, или отново ни вземат за балъци. Убийство с цел грабеж???? Портфейла къде е и защо до сега никой не каза, че мотива е грабеж? Нима близките не са се сетили, че му го няма портфейла? А убиеца после си променил налиците и външността - снимката, която обикаляше интернет беше от деня на престъплението. И никой не го е познал или заподозрял... и най-вече - пази си ножа за доказателство!!!! А същия този грабител има възможност да учи в Благоевградския университет!?!?

36

Лов на ВЕЩИЦИ

преди 7 години

Момчето се е преобразило, но виждап ли си е запазило ножа до днес.Сигурно му е много ценен.

35

Анонимен

преди 7 години

До Горан прокажен *** му кажи и повече не го обиждай.

34

сс

преди 7 години

Айдеее, Dnes.bg като медия с репутация, издадоха вече осъдителната присъда. За сега момчето е заподозрян и арестуван. В заглавието направо го осъдихте.

33

Горан

преди 7 години

А, понеже нагло е записал да учи и право, след като е лишил човек от правото му на живот... Абе, каквото и да напишем все ще е малко!

32

Анонимен

преди 7 години

Качете му снимката да го видим тоя касапин

31

Анонимен

преди 7 години

Прокажен народ.

30

Анонимен

преди 7 години

От 2 до 8 години за ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ С УБИЙСТВО. Освен да спомена родата на законотворците и съда до девето коляно, друго не ми остава.

29

Горан

преди 7 години

Няма никакво значение, че в момента на извършване на убийството е бил непълнолетен! До навършване на пълнолетие такива обесници обикновено се държат в затвори за малолетни престъпници, и после се прехврълят в нормални затвори! Тоя директно си е за там! Тъй, като се е укрил много продължително време, даже следва да му дадат не една, а две доживотни присъди!

28

Горан

преди 7 години

Браво, че са го открили и хванали! Дано и получи адекватно наказание! Доживот, разбира се!

27

miko

преди 7 години

Щом се е покрил и не е признал към момента на извършването, да го съдят с днешна дата - вече пълнолетен и да лежи до живот без право на замяна!Хем изббягал и се покрил, хем сега ще го броят непълнолетен, от къдя на къдя?!

26

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистагледай си кофража ,не коментирай

25

Име...Ян

преди 7 години

От коментарите разбирам какъв мръсен долен народ сме . Това да се разкрие такова убийство не е лесна работа .Знаете ли колко хора са работили . Дрънкате тука простотии. Мога само да поздравя хората заловили заподозряния! Дано си получи заслуженото .

24

gn

преди 7 години

Е то затова * мръсно е записал да учи "право"да може да се защитава сам, понеже явно кинтите са му кът!! Да махат тая дивотия с "непълнолетието" от законите-да лежи за престъплението в пълния му размер, ако е искал да лежи по-малко, щеше да се предаде преди да навърши пълнолетие!! Негова си е отговорността и да го съдят като пълнолетен!!

23

huk

преди 7 години

Gospód si znae rabotata..ne moje da ubivash..i da mislish che si neuyazvim!

22

Анонимен

преди 7 години

Само жена може да бъде причината за такова жестоко убийство.