73

Анонимен

преди 7 години

До Др СталинЕие, комунистите ли другарю Жаблянов?

72

Анонимен

преди 7 години

За Слави Бинев нещо ще рекнеш ли бре патриоте.Чвека вече се бори за права и свободи.. в ДПС.Смешковци.

71

Анонимен

преди 7 години

Тоя нещо махмурлия ми се вижда на снимката, да не е препил снощи.

70

Анонимен

преди 7 години

Патриотарите, наричащи погрешно себе си патриоти, са просто новите пудели на Боко. Реформаторския блок също, Марешки също. БСП са същите мошеници, каквито си ги знаем. За мен надеждата е в нови имена като Христо Иванов(Да, България), Татяна Дончева, която за съжаление се коалира с АБВ.

69

Анонимен

преди 7 години

До Др СталинКаракачанов и Симеонов първо.

68

Др Сталин

преди 7 години

Ненчев,Радан ,Кунева ,Надето и Стоянов,Сугарев,Дайнов Филип Д и всички *** на бесилката.После и за Гоце ,Петков,Калфин и тн има място .Близнашки ,Калин Янакиев,Горан Бл .Всичките ще ги опраскаме за няколко години .26март е новия 9 септ.

67

Анонимен

преди 7 години

Един по един воеводите се вливат в ДПС.

66

новия комунизъм

преди 7 години

Декември Костови на народен съд ,а до април догодина и всички седесари . Отмяна на капитализма и въвеждане на съветска комунистическа система .За да я има България още 1300 г .

65

Анонимен

преди 7 години

до 75И да изметете политици, кукловодите ще постават други крадци на тяхно място.Мафията е навсякъде !Как ще се бориш срещу такава мафия ?!Нали имаш семейство и т.н.

64

А Н Т И

преди 7 години

До Провалилата се БСПРуския социализъм се провали,китайския не.

63

Анонимен

преди 7 години

Родината се разпадала....тя се разпадд от вас бе, не от космоса?!? Вие гласувате да влизат некви ***, дето после ви бият по улиците /сидеров/. Вие гласувате за БСП вече 25 год а те си строят частни заводи. Вие гласувате за едни и същи после ревете?!? За кво ревете Март месец изхвърлете всички от парламента?!?

62

Анонимен

преди 7 години

Не знаех, че руско *** може да бъде македонски войвода.

61

Анонимен

преди 7 години

Що за народ, на най-големите предатели- платени и работещи за враждебна нам държава , да ги нарича патриоти! Най-виновни за това обаче са купените медии, вече 75 год ли.жещи руският за.ник!

60

Анонимен

преди 7 години

До Българка... Отвратена съм...Ами точно това е целта. Голяма част от хората да бъдат отвратени и да не гласуват. А останалите лесно се манипулират както се опитва да прави руския агент Каракачанов.

59

Анонимен

преди 7 години

Какъв "воевода" е тоя дебел търбух, бе!

58

анонимен

преди 7 години

не желая небьлгари да ми определят как да живея това са хора които не сечувстват бьлгари и сьвсем доброволно се изнесоха в турция и на мен не ми харесваживота в бьлгария ама не се изнасям така че никакво гласуване от турциякакто бьлгарите в чикаго не гласуват така и турците ще се научат да си седятна зад-------ниците и да не бьркат в чужди работи

57

да

преди 7 години

Защо Костов няма подкрепата на народа ? Какво му обеща,а какво направи за 25 г този човек с народа си ?Замислете се вече. Ако някакъв комунизъм може да спаси нацията това да се кичиш ,че си антикомунист не те прави някакъв специалист.А и напоследък с това прозвище се свързват хора искащи да се делим от държавата.Е,питам ,такъв капитализъм ,който руши отечеството ,добър ли е ?

56

Пенсионер

преди 7 години

Цялата пасмина на руската пета колона у нас да бъде изолирана от политическо представителство и управлението на страната! Българи, стреснете се най-после! Стига кресливи апели срещу малцинствата, имигрантите, сексуалната ориентация и различните вероизповедания. Да не се кичим с табелата "патриоти", да работим за независимост от всякакви външни попълзновения и опити за подронване на суверенитета и цялостта на България, както и опити за ограбване и заробване на икономиката на от други държави.

55

а истината е

преди 7 години

Истината е че народа не иска повече капитализма на ДСБ и Костови ......Това е !Който го разбрал ,разбрал .........

54

Анонимен

преди 7 години

Явно Местан бей ДОСТа ги е изплашил, та вече съвсем явно патриотарите и депесарите показват близостта си.