44

Към оня с рулото

преди 7 години

Малко плънка от стиропорче да сложим, че нещо постно ми е това рулце? Отгоре да излеем лекинко тъъънка мазилка и да закрепим с отрязани дюбели. Да ви е вкусно! Рецептата днес! Летяща изолация, течащи покриви от последния до първия етаж, лесно и просто! Да се насладим! Евтина манджа само за 2 милиарда! Наздраве!

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 45 "Качеството е скъпо." Само някой да обясни как в началото 1 км магистрала струваше 12млн. и след вой падна наполовина че и повече.:) при 12млн. трябва да има парно, осветление и на всеки 10км кафе с гараш безплатно !

42

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Какво ли ша...прай Боко кат не е вече премиер.Сигурно ще обикаля(по...навик) пътища и...сокаци,но Беноффска и сюрията *** няма да са с него,а само Лилито,която тайно ще се надява пак да...цъфне ГЕРП;че и тя с него.

41

Анонимен

преди 7 години

Естествено за всяка партизанска унука, санирането е на принципа,,дайте да оберем мандрата". А новосанираните, да знаете, че всичко е един голям,,куРт капан" !

40

Анонимен

преди 7 години

Лили ти си такава опорна точка, че ще навия на РУЛО Тракия с плънка от снежинки.

39

Анонимен

преди 7 години

Едно време дядо казваше... " Там където е харла-гюрла, Ура- Ура! После за всички .. " Сещат ли се за римата! Лентички рязахме, опаковаме блокове, правим хъбове и после? После? Ооооо НИЕ го направихме, ама не го подрържате. Аз като си купя нещо от магазина за левче за 5 лева и се повреди сам се псувам. Некачествена работа! Качеството е скъпо. Нищо против опаковането и магистралките, *** излиза и от джоба наш, дето сме на село и магистрала не ни трябва.

38

Анонимен

преди 7 години

До 40 Струва ми се, че на изборите народа ще покаже средния си пръст....

37

Анонимен

преди 7 години

Винетка 97 лева.........?!?!?!?!?!?!?!?!?!Разорих се от ремонти на колата-------------Кат не можеш да караш.....

36

Награда!!

преди 7 години

Посочете ми едно нещо, което БСП построи за хората за тези 26 години! Нещо, което построи, не окраде - някъде забит пирон, ремонтиран бордюр, детска площадка.Нещо построено от БСП.Няма, нали?!

35

Анонимен

преди 7 години

Важното сега за управляващите групировките от дестилетия Сик и Вис-2 да докопат европарата и обществените поръчки свързани с това, е и ако може през лакомите граничари да мине някое бусче с мигранти, дрога , антики,оръжие и т.н.

34

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

За България това е абсолютно нормално... - калпавият и крадливият да плюят по работливия и честния... - но хората видяха и оцениха и ще го покажат на изборите..

33

Анонимен

преди 7 години

Кое му е най-успешното? Пладнешкия хайдутлук, нали! Бзсрамница! Направиха едни магистралки по 50на км, които вече са гробници, за сметка на отчайващо разбитите пътища из страната... Абсолютна некадърница е тая... и всички около нея... Срамота!

32

Анонимен

преди 7 години

До Хей,дечурлигаКато става въпрос за пътища и магистрали Бат Бойко в първият мандат къде ряза най-много лентички успя да направи само 10 /десет километра/ повече магистрали от Виденов /който бе на влас 2 год./. И да ремонтира на половината от това което ремонтира Виденов от пътищата.Направи си справка в АП.Та има хора които помнят малко повече от теб. Аман от опорни точки.

31

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ГЕРБ крадяли... - а забравихте ли за Масларова присвоила 11 милиона само от ремонта на Социални грижи Стара Загора, забравихте ли за Гуцанов - хванат в кабинета си с 120 хил. лева уж приготвени за почивка, заравихте ли за сливенската, партийна организация, забравихте ли за Кирчо Добрев с хванат на Кулата с куфарчета с долари, забравихте ли за кражбите на Овчаров и неизгодните /за България / му договори с Газпром, забравихте ли за Петър Димитров и далаверите му в енергетиката, забравихте ли, че

30

BGN

преди 7 години

Ореваха света за 2 млрд за АЕЦ Белене, които даже борисов в началото подкрепяше, сега 3 млрд за саниране не им се свидят.С общи пари частни жилища със строго избрани фирми, тва велики Демократи, ако не е комунистическо мислене ....

29

Анонимен

преди 7 години

Винетка 97 лева.........?!?!?!?!?!?!?!?!?!Разорих се от ремонти на колата

28

до МАКЕДОН

преди 7 години

Маке нЕма лошо дарувам ти го ,но ме е страх ,че ще го гръмнеш на втория ден.

27

Анонимен

преди 7 години

Нали знаете как народа нарече"детелината"на Белокопитово-п.......та на Лили

26

Анонимен

преди 7 години

Ама то живеещите в тези апартаменти не трябва да се притесняват.То ние трябва да се притесняваме защото всички НИЕ плащаме това саниране .То е от пари на републиканският бюджет. Може ли госпожа Петрова да посочи друга държава където държавата плаща санирането / в България средно по 17 хил.лева /на апартамент.Когато се заговори за саниране казаха че ще бъде по европейска програма-"да ама не". Казваха че така било в Германия да ама сама за общинските жилища .Иначе ние си плащаме от джоба.

25

MAKEDON

преди 7 години

Slusajte Bolgari .....nemojte da mi go gibate debeloto LILI oti mi e simpatija ako mu naprajte nesto tesko na vas........