93

Gerb Over

преди 7 години

Некомпетентност, корупция, арогантност, надменност, безпреспективност, престъпност, лоша бизнес среда, разделение на обществото, лошо здравеопазване, лошо образование, изключително лошо управление в държавната администрация на средно и ниско ниво, лоша защита за семействата и младежта, лоша политика в икономиката и селското стопанство, глад и мизерия. Цялата икономика се концетрира в София.

92

Анонимен

преди 7 години

Бойко,бойко,песен изпята си ти вече.."харизмата" и "острата" ти мисъл почнаха вече да ти изневеряват,беше ясно че няма да е вечно и твойто царство !!!Може би пак след години,когато хората се разочароват и от следващото управление,ти най вероятно ще се появиш от нейде като феникс и пак ше ти дадът власт,мн силно вероятно,но за сега,към днешна дата си Чао !

91

Анонимен

преди 7 години

Герб е най лошото случило се нещо в България,след турците и комунизма,няма такава балъшка държава,квартал на един мегаполис,примерно !!!!Скоро гледах едно предаване за България,че може да стане Швейцария на балканите,само че "братята" от европата и америката не са съгласни с тази идея,какво нямаме???? Топ локация,топ климат..море,планина,ИСТОРИЯ...пълни мишки сме,че от хилядолетия се съобразяваме с някой...нямаме автономия,примерно като гърците,правят си пас на всичко и на всеки,и си праят на всички,не допускат някой да им се прай...мъжкари,не като наште,америка ли..европа ли...русия ли...ту

90

Анонимен

преди 7 години

ИЗБОРИ 2009 - ГЕРБ 119 депутати, 2013 - 952014 - 84 2017 - 50

89

Анти ГЕРБ

преди 7 години

Този престъпник вече е бита карта.

88

чичо-дядко

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАСтранджа ли си, Сакар ли си... хайде малко по-сериозно, българите си били купували имоти в чужбина (повечето)!!! Ми... значи според теб това е над 50% от 6 млн. българи ;) Като говориш за "комунисти" спомени бащата на ББ, самият (кралят слънце) ББ, бащата на Плевнелиев, Цецка Цачева, бащата на Лилето (не искам да казвам "дебелото" лиле, ще помислите, че се подигравам с нея), Близнашки... мога и да продължа но.. ще Ви отнема от ценното време за псуване.

87

Анонимен

преди 7 години

Да говориш за госпожа лъжа при положение ,че Борисов лъже без да спира и дори вечер говори и убеждва точно обратното на това, ковто е говорил сутринта.... Как се нарича това? И не помни ли какво е лъгал сутринта та толкова се вживява? Това си е направо диагноза.

86

Анонимен

преди 7 години

Ами да, виждам как данъците ми скачат до небесата за да може тоя да се бие у гърдитер сами си построихме магистралите каква е вашата заслуга ? Дори Дянков твърдеше, че сме финансово стабилни сред крадливите дрогари, а какви сме сега с тез заеми ?

85

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Полу мандатът на ГЕРБ:- Нови 6 милиарда частни банкови влогове- Повечето българи празнуват в чужбина по официалните празници- Купуваме скъпи имоти по о-в Тасос и Кавала- Двойно увеличен процента на покупка нови коли- Ресторанти и хотели пълни- Пенсионери мятат от балконите пари, злато и валута... - а сега се задава купонна система и режим на тока...

84

Анонимен

преди 7 години

малко вятър и сняг и на Боце видимото, стана невидимо

83

АК-47

преди 7 години

Надградиха бедността, мизерията и отчаянието. А на тях това им е непонятно, защото и до днес не разбраха, че има хора в тази България, които не живеят на жълтите павета, и не карат BMW-та и Аudi. А и няма да го разберат, защото всичките са потомци на членове на БКП, то не са внучки, синове и снахи. Жалко за България с тези бандити, дано да ги вкара Герджиков, където им е мястото.

82

Анонимен

преди 7 години

Имиджа на ГЕРБ, се дължи до голяма степен на строителните инфраструкторни проекти, лошо е ако се окаже че са некачественни, иначе на никой не му пука кое колко струва, важното е да го има и да се ползва.

81

лудница

преди 7 години

Колкото по-редко слушаме "красноречието" на тоя,толкова по-спокойно и по-добре.

80

До 83

преди 7 години

На тикватаааа

79

Анонимен

преди 7 години

аха, ела да видиш ка се е напукал герберският асфалт, миналогодишният ...а още зимата не е свършила. Крадци мръсни, некадърни

78

Анонимен

преди 7 години

Зависи кой го казва, а какво точно е излъгала ако ни подсетиш ?

77

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До БАБА КУНАНа кого казват госпожа Лъжа...

76

А Н Т И

преди 7 години

До до Чичо ДедкоРуския соц се срина,китайския модел, не.

75

До 74

преди 7 години

Комунисти??? Имаш в предвид ББ ли? Той също е бивш комунист и може би още пази партийната си книжка.

74

БАБА КУНА

преди 7 години

ПИСНА МИ ОТ ГЕРБАДЖИЙСКИ ЛЪЖИ !!!