9

Анонимен

преди 7 години

Колко възмутително, напуснал страната, ние какво да направим ми нека я напуска то много хора напуснаха и още ще напускат.

8

Анонимен

преди 7 години

Абе какво лишаване от свобода? Лишете го от глава

7

Анонимен

преди 7 години

на Слънчев бряг един наш ганьовец на бензиностанцията OMV миналото лято чуква леко отзад украинска кола докато зарежда бензин. И вместо да се извини, на човека нашия *** като вижда че украинеца е възмутен и говори нещо на украински...К'во ми се правиш на Кличко ,бе? Украинеца го погледна и направи знак с пръс в слепоочието си, ..демек че оня е мръднал психически. Не се занимаваше повече с него. Аз бях в отсрещната колонка да зареждам. Няма такив апро.стаци като нас!

6

Анонимен

преди 7 години

комплексиран чувал

5

Анонимен

преди 7 години

на такива българи! ХВАЛА за непреклоността им и за това, че плюят върху пропадналото ни правителство, украинската фашистка хунта и правната ни система!!!! Борец за свобода и справедливост!!! Четник, опълченец, истински патриот, чест и хвала за този герой!!!! Това, че съвсем заслужено е пребил поредният нагъл автомобилен съзтезател, пълен ***, опасен на пътя, убиец зад волана - ***, го прави още по-велик и готин човек!!!!!!!!!---Плача.

4

Анонимен

преди 7 години

Какво да кажа на пребития човек освен: Брат, има възмездие- украинските братушки го заличиха безсследно тоя който ти счупи челюстта.

3

Анонимен

преди 7 години

Бляда да си го обработят в Украйна както си знаят.

2

Анонимен

преди 7 години

Адвокате, той ли се намира в Украйна или гробът му? Я се уточни?

1

ХВАЛА!

преди 7 години

на такива българи! ХВАЛА за непреклоността им и за това, че плюят върху пропадналото ни правителство, украинската фашистка хунта и правната ни система!!!! Борец за свобода и справедливост!!! Четник, опълченец, истински патриот, чест и хвала за този герой!!!! Това, че съвсем заслужено е пребил поредният нагъл автомобилен съзтезател, пълен ***, опасен на пътя, убиец зад волана - ***, го прави още по-велик и готин човек!!!!!!!!!