227

Анонимен

преди 7 години

Тоя дълго няма да отика, върнете Гоце президент и дотам.

226

Анонимен

преди 7 години

""". Тези дни Тръмп каза на руснаците да се махат от Крим. Ами то така полуостровът ще се обезлюди. """Най-вероятно на Тръмп му оставаоще малко да е президент.

225

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ русия на путин !!!БЪЛГАРИЯ МРАЗИ русия на путин !!!БЪЛГАРИЯ МРАЗИ русия на путин !!!БЪЛГАРИЯ МРАЗИ русия на путин !!!БЪЛГАРИЯ МРАЗИ русия на путин !!!БЪЛГАРИЯ МРАЗИ русия на путин !!!БЪЛГАРИЯ МРАЗИ русия на путин !!!

224

Анонимен

преди 7 години

България обича Русия на Путин !!!Американските слуги са ***.

223

Анонимен

преди 7 години

Безработните герберски тролчета яко са налазили форума.Огладняхте ли вече?

222

Анонимен

преди 7 години

Мразим САЩ ,мразим корупцията и пошлостта и дрогата дето домъкнаха тука и извратените си ценности.

221

Анонимен

преди 7 години

Той не може да говори, а да срича.

220

Дани

преди 7 години

Тези дни Тръмп каза на руснаците да се махат от Крим. Ами то така полуостровът ще се обезлюди.

219

Провадийски вести

преди 7 години

Не бих казал ,че сме най-коромпираните,ако се погледне от към стойноста на подкупа.В с парите за корупция на един ЕС министър в България може цяло правителство да си купиш.Отново е прав телефонното откритие на Нинова.

218

Анонимен

преди 7 години

Кой ти каза че има анексия и нарушениена международното право?От американското посолство ли?Хайде отивай да си президентствашв САЩ. България не може да има запрезидент някакъв нескопосан пудел.

217

до 273

преди 7 години

Какъв руски пудел е тоя след като отива в Брюксел да му натискат копчето. Ти наистина ли смяташ че там купчина юристи и икономисти ще седнат даже да го изслушат, не дрогарю в заблуда си и то голяма. Германия и Франция си гледат единствено техния интерес, а такива като теб ''равноправни'' членове на ЕС ходят там да работят на половин заплата.

216

vmz

преди 7 години

Кой си ? Звучиш като зле възпитан руснак.Очевидно мразиш Бългаия.дефиницията за русофил сигурно е човек, който обича Русия повече от родината си България.

215

До 272

преди 7 години

Не целия български народ е такъв. Просто в България има една голяма прослойка *** - протестъри *** Плевноиди които просто трябва да им бъде спрян достъпа до българския кислород. От друга страна народа е глупав и развратен и ценностите му са размити. Не може *** като Левски и Ботев да са герои и да очакваме да сме добре. Това касае всички аспекти на живота. Когато патриарх Евтимий и капитан Петко войвода станат основните ни герои -ще станем на пътя на оправянето

214

Анонимен

преди 7 години

Де юре Радев е български президент. Де факто е момче за поръчки на Путин.

213

Анонимен

преди 7 години

До до 265.................Не е нужно никой да им признава нищо, руснаците не обсъждат с други въпросите относно тяхната територия..............Има една приказка "Тарикат мъж не писка". Ама руснаците *** срещу санкциите и ръчкат руските пудели като Радев при всяко интервю със западна медии да призовават за тяхното сваляне. Същото правите и вие русофилите по форумите.

212

Анонимен

преди 7 години

В България и господ да беше станал президент, щяхте да го плюете безмилостно. Такъв ***,мнителен, неблагодарен народ сме че нямам думи. Все чакаме някой да ни оправи , или все някой ни е виновен. Щом за 27 години не се вдигнахте да промените нещо, а спите, си заслужавате това което имате. А понеже става въпрос за президента. Трябваше да стане Цецка стругарката и заклетата комунистка, магически превърната в евроатлантик. Тогава нямаше да ревете толкова. Заслужавате една такава като нея.

211

Анонимен

преди 7 години

Пийте една студена вода, Крим е руски въпроса е приключен. Гледайте ЕС да не се разпадне скоро смешници.

210

Ставри

преди 7 години

Радев досега не съм го чул Български интерес да защитава пред ЕС или РФ .Само комсомолски демагогии Русия туй -Русия онуй.Руснаците толкова не са се защитавали пред ЕС.Те имат достойнство да не го правят.Богата ЕС също не мрънка .Само нашия герой от прованса прави някви ПР предизборен на гърба на Русия.Мисля, че руснаците въобще не са го и молили.Ние винаги трябва да сме неутрални в политиката.

209

моля, моля

преди 7 години

А ОНОВА, дето трябваше да мисли за България от плюене по Русия не му остана време. Та от излагации не посмяха да го пуснат пак на старта.

208

до 265

преди 7 години

Не е нужно никой да им признава нищо, руснаците не обсъждат с други въпросите относно тяхната територия.