121

Гораздо Больше

преди 7 години

Другаря генерал Румен Ватенков вече се изложи два пъти - първо в Брюксел мънкаше като ученик и леко намекна че е руско протеже, втората излагация излезе на яве след като Герджика каза че е имало натиск върху президента, а оня си трайка, защото явно е поддал.Обаче на другарете с опорните точки не им достига пипето да го проумеят това.

120

Анонимен

преди 7 години

Нинова ще спечели изборитеа Бойко ще кълне като дъррта ромка

119

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ВЛЯЗАТ ЛИ КАНАДСКИТЕ СТОКИ В БЪЛГАРИЯ-----КРАЙ НА "СТОКИТЕ МЕНТЕ" ОТ РОДНАТА ХРАНИТЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ!ЗАТОВА РЕВЕ НА ЛЪВ , ДЕБЕЛОГЪЗАТА НИНОВИЦА!НАЗНАЧЕНИТЕ , "ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИ И МОНОПОЛИСТИ" ---УМИРАТ СКОРОПОСТИЖНО!!ТАКА Е КУРНЕЛИЬО, НЕМА ЛАБАВО ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!!!!

118

Wenseremos

преди 7 години

До АнонименАх мили другарю ***, много ви боли, но скоро власт г-жа Лъжа и педерунгела Станишев няма да получат! Между другото точно той гласува ЗА в Европейския парламент! Ха, ха! Лицемери сте вие ***, лицемери и предатели!

117

Анонимен

преди 7 години

А еврокомисарите от БСП, които гласуваха ЗА България да приема още "бежанци" и да ги интегрира трайно? Къде е отговорността?

116

Анонимен

преди 7 години

Много плачете бе, я пийте по едно успокоително и свиквайте, повече пълна власт Рапонкьо няма да има. Както му лъсва з--ка със стотиците далавери навсякъде, нещата стават още по-зле, ще се съди агента на ДС БУДА, човека на СИК, Бандюгата ограбил България. Уж оставил държавата в перфектно състояние а където се провери, кражби, кражби и ЕС с основание спира парите. Гадно, а, няма вече крадене, милиони по сметките на Бандита от Банкя, по сметките на Цецо Цървула или Свинетка. Съд ще има, Народен съд

115

Анонимен

преди 7 години

Аууу, значи канадското ГМО е по опасно от руския боярищник!!!!

114

От другата страна

преди 7 години

Агресията на тази женица показва огромна незадоволеност и неудовлетворение от живота.

113

LORA

преди 7 години

Нона Йотова е предложена лично от Георги Гергов, който е неин КУМ По-добре беше да предложат Богомил Бонев. А БСП са пълни ***, ако това бездарие НОНА стане и депутат. СМЯХ ГОЛЯМ!

112

Онзи там

преди 7 години

Я да млъкваш! Мен ме представляват, аз съм за споразумението. Нямаш капацитета да го оценяваш. Само повтаряш опорните точки дето господарите ти от североизток са ти спуснали.

111

Г-жа

преди 7 години

Гпспожа Лъжа е обещала повече да не лъже.Хора вервайте!

110

гмо

преди 7 години

Нинова, защо не си прибереш детето от тази пуста чужбина, защо го оставяш да се трови с ГМО - та. Нас ни остави - нас кучетата ни яли; всъщност вие ни изядохте - червените термити и бесове.

109

Анонимен

преди 7 години

Тая ще погребе партията!

108

брадчетката

преди 7 години

a бе, хора, аз тая не си я представям като мин.-председател, виж Боката е вървежен, малко недоделан, но харизматичн, да не кажа обалятелен, *** тая лазарка, представяте ли си я на среща на премиерите на страните членки на ЕС, *** напрао .. ужас, и с тия прически, обеци ... напрао ..лазаре, стани и ходи! ей, богу! после Цачева била...., па те с льотчика са едно към едно, а ако пусне мустаци и вежди 'се едно гледал де Гол. мили боже. не бе убави сме си, на мен бащицата ми мяза на ....нема да кажем

107

Анонимен

преди 7 години

Тук скочиха герберо демократите . Ще ядат ли ГМО или ще ходат да си гледат кокошки, прасенца и теленца , доматки и чушленца на село? А дали могат това?

106

Бай Ристо

преди 7 години

Ето това изказване на Нинова и донесе миниму 100 000 късопаметни гласа, които все още имаха някакви колебания.

105

Анонимен

преди 7 години

Многознайковци, къде може да се прочете СЕТА на български?Или също като ТПТИ е засекретен документ?

104

до бг завист

преди 7 години

ние не се притесняваме за разлика от таварищите рублофили

103

Анонимен

преди 7 години

Къде е публикуван текстът на СЕТА?

102

бг завист

преди 7 години

До КАКВА МАЙКАне се притеснявайте моля