240

Циник

преди 7 години

Предния ми коментар е до "експерта" с 386

239

Циник до 236

преди 7 години

Демографска криза - първо трябва да си зададеш въпроса - защо?!Срината икономика - как да ти кажа - на запад търсенето на плетени дамаджани, дървени налъми, гумени ***, нещавени ***, автобуси Чавдар, и компютри Правец ...силно е намаляло! Уникални глупости пишете...а още по-кофти , е че си вярвате!

238

Пешко

преди 7 години

До Станой от АхелойЧе евразийският съюз съществува ли още? Не се ли спихна лани още

237

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 386,е как бре - най-големият монополист - добрата стара Топлофикация, си е държавна соБственост и ние всички сме много доволни как държавата се грижи за отоплението ни. Проблеми с топлото не е имало досега, парното си бичи нонстоп. Дружеството е сека година на печалба и постоянно подобрява услугите си, е понякога не вдигат телефона и човек понякога не е наясно за какво точно плаща, ама тва си е нормално

236

Анонимен

преди 7 години

Боряно какви пари , какви 5 лева!Еврофондовете пълнят касите на партии като ГЕРБ и обогатяват приближените до тях фирми, а за нас остават разбитите пътища и скъпите винетки! Борянче не вярвах че има толкова захлупени индивиди като теб! Или ти си роднина с оная свинкя министърката?

235

Анонимен

преди 7 години

Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали.На всички дотегнахте. Особено на Източна Европа.1.Срината промишленост.2.Унищожено селско стопанство.3.Демографска катастрофа /не само в Бг/4.Изсмукана елитна квалифицирана работна ръка.5.Природни богатства - на чужди концесии.6.Всички битови монополи - под чуждо владичесто.И наглеца пита какво не ни харесва?

234

Пешко

преди 7 години

До Един от Северозапада,Сърбите никога не са зависели от СИВ, заради което производството им от десетилетия се конкурира със западноевропейското, тва да не ти е "... а СССР ни изкупуваше ***", както писа тука един саветофил

233

Изродар

преди 7 години

Абе щом Райхът на Шмеркел допусна осем години да ни управлява светиня му Бог Боквалан Тикванапутра, значи не е за хвалене.

232

vdch

преди 7 години

До SpaceXМного добре разбирам демагози като теб, плямпащи глупости като тези за енергийна ефективност. А DW е известна с *** като Ал. Андреев известен със статии като "Младенов: лицето на европейската нормалност" където между другото пише:"Всъщност, ако събере сили да се откаже и от манипулативния термин "Западни покрайнини", министърът окончателно ще окръгли позицията си. (А най-добре да остави безпортфейлния си колега да се занимава и занапред с имагинерните милиони българи зад граница

231

Анонимен

преди 7 години

Русофилчета, антиевропрейчета, спомняте ли си делото САПАРД? Миналата година българския съд окончателно оневини приятеля на екдпрезидента Гоце Марио Миколое и аверите му. Немските му партньори префи десетина години бяха одъдени от германския съд по на 2 години и отдавна излязохаЕто, това ни пречи, а не ЕС. И колкото по бързо го разбетете, толкоеа по добре и за вас и за всички в България.

230

Анонимен

преди 7 години

Само мързеливите и некадърните ги е страх от ЕС. Свикнали са партията да ги храни с трохи и под мустак да псуват, докато откраднат нещо от ТКЗСто. Абсолютно неспособни да вземат решения - андрешковци!

229

Анонимен

преди 7 години

До до 362ами отвория , ама само течение ще стане ако се беше понапънал малко щеше да знаеш ,че от костов до днес е разграбването на българия от *** и дудуци като тебе

228

Циник до я кажи

преди 7 години

Има милиони българи ( на запад ) които биха ти отговорили ( с право!) , че мащехата България ги прогони...че българското блато те обрича на жалко вегетиране...че искат децата им да живеят нормално ( не със 17? детски месечно) биха ти отговорили, че са погнусени от българската *** ...И ВСИЧКО ТОВА С ПРАВО! КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА МИ КАЗВАШ КЪДЕ ДА ПИША...И ДА МЕ ЛИШАВАШ ОТ РОДИНА? 3 000 000 СЕ МАХНАХА - ТИ - ВИЕ СТЕ ПО-УМНИ...ИЛИ ПО-КРАСИВИ...ИЛИ ПРОСТО ПО-НЕКАДЪРНИ??? .

227

Един от Северозапада

преди 7 години

До SpaceXДа, така е, но я информирай публиката, порция от 20 къси кебапчета , колко струва там, и колко би струвала тук, и то, у нас от кайма, от гмо месо, стояло първо по рафтовете като прясно, после-иззето и преработено на колбас, а като и на колбаса изтече срока за съхранение-отново преработено на кайма+малко подправки, месце за вкус и много сол и сланина?Да живее ЕС!

226

Я кажи ми

преди 7 години

До *** до ЦиганинИ остана без родина ти и децата ти, които вече са чужди граждани, пък седиш тук на българския форум. Защо?

225

Един от Северозапада

преди 7 години

До SpaceX А кой е начина, да има България най-евтината електроенергия, поне 40 години?Фотоволтаиците и вятърните перки, които ни насадиха по искане на ЕС ли? Американската Марица? Частните малки ВЕЦ-ове, на приближени до властта ли?Сегаразбираш ли, защо говоря за националноотговорни политици, и защо след 3-4 години ще внасяме ток оттам, за където до скоро сме изнасяли?

224

Циник до спейса

преди 7 години

Има гугъл - транслейтър - преведи си - буквално преведено значи - че никога повече няма да ги видят милиардите!

223

до 362

преди 7 години

А заплатата ми по времето на Виденов бе---19 щатски долара...така ,че не ми отваряй устата платено човече...

222

Един от Северозапада

преди 7 години

До SpaceX Защо внасяме домати, краставици, чушки и друго от Македония,купуваме евтини храни, зашо в Сърбия плескавицата, която ти сервират в ресторанта е с големина на волан на лека кола, и евтина, наденицата с дължина 1метър, навита в чинията, и евтина, качествена, хората хживеят, радват се, произвеждат, а ние-само "усвояваме"?Остави индексите, тях ги пише някой който е на хиляди километри, и с стотици хиляди долара годишна заплата.Факт е, обаче, че ес фондове се наляха, но ............

221

Циник до Циганин

преди 7 години

Това са просто АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ! Никой не е канил никого ( с изключение на арабите, и африканците последните 2 г.) Аз самия доброволно обърнах гръб на АНГАРИЯТА В БЪЛГАРИЯ! И добре направих - труда ми се заплаща подобаващо! 3 000 ? ...съпругата ми 5 000 ? всеки месец влизат в семейния бюджет + 200? детски - върнаха ни 5 000 ? данъци за родено детенце! 2 - 3 000 000 българи се МАХНАХА ОТ БЪЛГАРСКОТО РОБСТВО на мутри, и мошеници! И ще стават повече!