273

Анонимен

преди 7 години

"Войни се водят за независимост"-това аксиома ли е?!Човечеството не е надскачало животинската си същност, когато е водило войни.Войни се водят за да доминират една група човешки същества над други -при шимпанзетата е същото.Единственото ново е новото общество-дъга, което иска да ликвидира генетично чистите етнически линии.Като стана дума за генетика хибридите винаги деградират.

272

Чърчил

преди 7 години

Когато Турция завзе Кипър къде бяха САЩ и НАТО

271

Анонимен

преди 7 години

Значи Крим може да прави каквото си иска, а косово-не.Войни се водят за независимост, Боби, а Крим не можа да изтърпи независимостта си и 2 секунди. И ти ми говориш за аналогии. Освен това в Косово имаше международни наблюдатели, докато в Крим имаше извънземни зелени човечета. Отделно никой не е признавал референдума в Крим за легитимен.

270

Анонимен

преди 7 години

Руснаците да си берат гайлето.По-важното за нас е ,че Канада ни отваря границите си.

269

Анонимен

преди 7 години

ако не са евреите, ще е друга напаст - арабите. пак няма как да е хубав светът, това го казват и от останалите мюсюлмански държави по света.

268

Анонимен

преди 7 години

Евреите са най-големият изкуствено раздут балон в човешката история.Само си представете колко хубаво място за живеене щеше да е светът без приказката за Авраам.

267

Анонимен

преди 7 години

Бре,,,тука гъмжи от руски ***.....

266

+

преди 7 години

Русия да върне Крим на Украйна, САЩ да върне Аляска на Русия, Косово да се върне към Сърбия, Великобритания да върне Северна Ирландия на Ирландия.

265

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 307,сакън не споменавай Хитлер, че са били първи дружки с другарите-братушки таман две години и половина

264

Анонимен

преди 7 години

рУСНАЦИТЕ МОже да са примитивни ,бедни смешни,и т.н,но във войните и с оръжието са царе.

263

Анонимен

преди 7 години

Значи Боби, Косово е независимо, а Крим не е независима държава.За какъв паралел и аналогия тогава говориш?

262

Анонимен

преди 7 години

Да бе Боби, веднъж завоювали независимостта си и после доброволно я дали. Всички руфосили ли сте на такова интелектуално "ниво"?Как може да сравняваш обединението на две държави разделени принудително пак по волята на кремълските сатрапи с анексията на Крим от Русия?Това е същото като аншлуса на Австрия и Судетите от Хитлер.

261

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че няма да се върне на Украйна. Крим е руски. Шопарчето Тръмп може да чака и да *** колкото си иска.

260

Анонимен

преди 7 години

До БобиДо Анонимен 290Международния Съд В ХАГА отсъжда само ако си под негова Юрисдикция. Въпросът е САЩ, Китай, Русия и прочие под негова Юрисдикция ли са?През октомври 2008 г. по инициатива на Сърбия ООН сезира Международния съд в Хага с искане, той да се произнесе, дали едностранно обявената независимост от страна на Прищина, не противоречи на международното право. На 22 юли 2010 г. съдът излиза с решение, че този акт не е в нарушение на международното право.

259

Анонимен

преди 7 години

Преди време бях направил прогноза,че шест месеца след встъпването във власт на Тръмп,русофилите ще вият на умряло. Грешил съм. Стана след по-малко от месец.

258

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 294,проблемът е, че този референдум е незаконен и е проведен при засилено военно присъствие. Щеше да е законен ако беше проведен в цяла Украйна.

257

Анонимен

преди 7 години

Не само че Крим никога няма да се върне в Украйна, но и Украйна никога няма да стане член нито на ЕС, нито на НАТО. Дори и асоцииран член няма да стане както Турция която е такава от 1963 години. И безвизов режим - просто дреболия, само им обещават на украинците, тази година, другата година и още няма безвизов режим с ЕС, подиграват им се както се подиграват на България с визите за САЩ.

256

Анонимен

преди 7 години

Путин съсипа имперските амбиций на Нато и Америка.Но това не им е за първи.Те имат опит да набиват канчетата на самозабравили се агресори.

255

Анонимен

преди 7 години

Трудни въпроси, нали Боби?Към кой се присъедини Косово и независим ли е Крим.Питай наблюдаващият те офицер, може пък той да знае.

254

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 290, "Русия няма да бъде членка на Международния наказателен съд в Хага. Причината е заповед, забраняваща участието ù, подписана от президента Владимир Путин, съобщава "Индипендънт"."Тва е от ноември 2016-та. Другарят Вова ще си създаде свой международен съд, в който ще членуват Русия, Венецуела, Северна Корея, Абхазия и Южна Осетия и там ще решава всички международни въпроси. Това ще е новата световна организация - РУВЕСЕКАБЮО, която ще има БВП 99231865103549 трл.рублей