4

chocho

преди 7 години

Пращайте, че да има бабите какво да хвърлят през балкона за мургавелите

3

Анонимен

преди 7 години

Загубата за България от всеки избягал да работи някъде извън България е доста голяма и тези 750 милиона евро изобщо не могат да я компенсират. Това са хора спонсорирани от обществото в България, които вместо да върнат на обществото в България вложените в тях пари, като работят в България, са избрали по-лесния път - да отидат в други държави и да ползват наготово техния стандарт на живот. По мои груби сметки загубите за България от избягалите са между 3 и 4 милиарда лева месечно.

2

77777

преди 7 години

Такава статистика по принцип е вредна. Когато се дава, че 1,5 милиарда. лева били изпратили в България, трябва да се даде и колко милиарда лева са изпратени от България към други държави. Сред моите познати няма хора, които да получават пари от чужбина, но има доста, които пращат пари. Някои пращат редовно всеки месец, други епизодично, примерно 100000 евро или долара за закупуване на жилище примерно в САЩ, Германия, Франция, ...

1

Циник

преди 7 години

Чакам сега "родолюПците" , да ми кажат пак, че не ги спонсорираме....през годините съм изпратил десетки хиляди марки, и евра на нашите...пращам на брат ми - нашите се споминаха!