215

торбалан

преди 7 години

До *** до Българинда това е самата истина съверена е закона и институциите ,а това е народа, това е България , щом народа не ги иска значи не ги иска, тия , каквито и да са не съм ги канил , но изглежда има и ето такива гости като тоя Акрам Наюф, представител на сирийците у нас заяви, че с този отказ се нарушават международните конвенции за правата на човека ами като не му харесва да лови пътя, що е избягал като там са били като агънца..

214

Българин

преди 7 години

И как така има хора които говорят от името на народа, народът е 7.3 млн. българи, които са създавали тая държава и тия закони. И някой, който вчера е станал кмет няма да ги спазва. Кой си ти бе?

213

мкай

преди 7 години

До БългаринКметът не нарушава закона. Законът не може да го задължи да ги регистрира. Това е право на местната власт.Отделно постановлението не е закон, затова не е прието от Парламента, а от Министерския съвет, тоест от няколко души и то тихомълком.

212

Анонимен

преди 7 години

До Българиноплачи се на Вилдерс или на Льо Пен, обаче първо си избери едно от двете гражданства, иначе ще те екстрадира. на Тръмп не се оплаквай, той тия дни е съвсем негостоприемен.

211

Българин

преди 7 години

Има си конституция ако не знаеш, и закони чрез които функционира една държава. Не спазваш законите, и при това си кмет, разрушаваш държавата. За това ли се борим?

210

Как така

преди 7 години

Тия двамата са просто параван на цялата кампания за заселване на араби и прочие мюсюлмани в България, ако не беше така, никому впечатление нямаше да правят. На нас ни писна да ни показват майки с дечица от Сирия вместо ордите млади мъже от половин свят. Не са виновни децата и старците, че ги използват така. Но пък как клетите бедни и безпомощни възрастни хорица са имали толкоз сили да лазят по баирите на границата и пари да плащат на трафиканти? Пенсионерите в Елин Пелин едва ли имат толкоз.

209

Анонимен

преди 7 години

До бай ганюакрам, отивай във Виена, там търсят лекари и други афгански висшисти,а което съскаш за жителите на Елин Пелин, го писа и за жителите на Широка лъка, които ти пратиха много поздрави от кмета, и тия ще ти пратят.

208

Циник до Българин

преди 7 години

Върховният Суверен в България е НАРОДЪТ ! Законите се променят - СУВЕРЕНЪТ НЕ! Макарче както е тръгнало....

207

Българин

преди 7 години

Българите трябва да спазват законите а не да ги коментират, так е навсякъде по света. Ако не правиш значи не можеш да се наречеш Българин.

206

Анонимен

преди 7 години

"Длъжни са да им дадат ЕГН"? И защо да са длъжни? Трябва ли да им дадат автоматично и всички привилегии на български граждани само защото са минали нелегално границата? Ако този статут е временен, както се полага на бежанци от война, ЕГН не е нужно да се издава. Жителите на Елин Пелин ще е най-добре да ги пуснат тези мигранти тайничко към Германия.

205

Циник до Българин

преди 7 години

Ти не си българин! Български турчин - със сигурност....като са ти толкова мили тези нелегални търтеи - покани ги у вас!Дай личен пример за толерантност!

204

Българин

преди 7 години

Това не е вярно. Животните са еднакви навсякъде по света. Но в България е важно да ги заклеймяваме където ги видим и да си знаят че са животни. Особено на ниво кмет. Как няма да спазваш закони бе, кой си ти?

203

Анонимен

преди 7 години

всеки един от тези нашестеници е един в повече и трябва да бъде депортиран. в случая това семейство трябва да бъде екстрадирано в турция.

202

Българин

преди 7 години

Тоя национал-нацист кмета на Елин Пелин е за затвора, за злоупотреба с власт и обществено положение. Как можеш публично да прокламираш, че няма да изпълняваш законите на България. Крайно време е прокуратурата да се задейства и да сложи на мястото им такива борци за народа -наред с Хитлер или Сталин, но в най-гадната пандела. С много време да мислят за християнските ценности.

201

не е хубаво така

преди 7 години

Ако хората искат да се интегрират , да учат , да работят и т.н. , не виждам защо тярбва да бъдат гонени ВСе пак някой да напусне държавата си и да се заселва тук / природно България е много хубава страна / , ама икономически сме на дъното . Щом имаме 2млн българи навън , всеки може да си направи изводите От хубаво никой няма да тръгне да се заселва в България

200

Анонимен

преди 7 години

До ABCИрак ни държеше милиарди, но да не споменаваме за опрощаването им ББ дори за сравнение. ББ тук е невинен като младенец.

199

Ллал

преди 7 години

До бай ганюЕй го поредният, който съжалява, че на прекрасна страна като България са се паднали *** като нас и мечтае да ги замени с по-подходящи от нас хора, дошли от нам де си.

198

Анонимен

преди 7 години

До ГогоДа, де, ама повечето сирийци у нас ние ги храним. Като как така те ни давали ДДС?А малцината, дето са започнали работа, върнали ли са ни парите, с които сме ги издържали месеци наред? Остана шепа хора да са се задържали от тошово време, дошли като студенти, оженили се за българки и други подобни.

197

Анонимен

преди 7 години

Добре че показаха този Акрам как нагло подскача по телевизията и крещи заучени клишета. Просто символизира наглостта на тая идеологична инвазия която пропагандират в Европа а сега и в България.

196

бай ганю

преди 7 години

До НЯКОЙимаме прекрасна страна но за съжаление оббитавана от прекалено много бай *** на които им липсват хуманност и мисловни елементарни процеси осакатени от комунизмасподелям напълно коментара ти за съжаление *** е далеч от реалността за да те разбере