33

ЩОМ ТОЗИ ГО КАЗВА

преди 7 години

Трябва да правим точно обратното

32

dominici

преди 7 години

До userШвейцария не се натиска, защото те имат славата и то обосновано, на икономика, която се върти около финансовите услуги. Те имат нужда от малко по-голяма свобода във взимането на финансови решения. Еврозоната не позвоялва такива. Погледнато от наша гледна точка обаче, ние имаме нужда от по-строг контрол. Предпочитам Германия да ни управлява финансовата политика, отколко Дянков или Горанов.

31

Хапарцумян

преди 7 години

Колкото по бързо толкова по добре!ще ви грабим още повече а вия ще ставате все по зависими и бедни.......мишоци мой,кравички мой,овчици.

30

nkavrakov

преди 7 години

Най голямата награда за този крадец е уважаеми съграждани е да не теглите кредити и то от Уникредит Булбанк.Това е банката с най скъпи такси и услуги и с най подвеждащи условия по кредити.Човека на снимката е за затвора.Най развитите държави напускат европейския съюз а той иска да ни вкара вътре.Друг е въпроса че и те не ни искат.Вижте какво стан с гърците,това ни чака и нас.

29

Пешо*

преди 7 години

Днес: Заплата - 500лв, ток 200лвВ Евро зоната: Заплата - 250 евро, ток - 200 евроВсички цени само ще сменят валутата, единствено заплатите ще се конвертират.Който ви казва друго е за затвора.

28

Ахмед

преди 7 години

... и още по-голямо робство ни чака!

27

Анонимен

преди 7 години

otkoga himik razbira ot finansi?????????????????????????????????????????

26

Българина

преди 7 години

Че да си седим вечно бедни. Банките с чуждо участие имат интерес защото ецб ще можа да им дава пари да не фалират и ще правят още по големи простотии. Отделно че ставаме зависими от германия и брюксел на 100 %

25

Годзилчо

преди 7 години

Със заплата 100 000 на месец и аз ще говоря така. А пенсията от 100 евро????????

24

Анонимен

преди 7 години

То целия този напън, че влизайки в еврозоната, валутния резерв става ценна плячка - баце ще му види сметката за по-малко от година

23

Анонимен

преди 7 години

този като каже нещо трябва да се прави точно обратното! Европейската банка е хвърлила очи на парите за валутния борд и най-вероятно ще иска да ги даде на подлия народ!

22

user

преди 7 години

Защо Швейцария не се натиска?! Явно не ги разбират финансите.

21

Анонимен

преди 7 години

Нормално е този крадец да иска в Еврозоната.Навремето с Костовата приватизация окраде предприятията и сега с тия крадени милиарди лесно се правят банки и се мечтае за еврозона.

20

ТАКИВА КАТО НЕГО

преди 7 години

пишат законите за банките у нас и смъкват по 10 кожи от гърба на българина. Банките в България са най-печеливши в Европа. В най-бедната старна. Само това е достатъчно за да бъде заплют тоя м.ерзавец

19

карина

преди 7 години

Какви ли цели и мечти са в главата ти, Хампарцумян? Сигурно полагаш основите на новите пирамиди и подобни на КТБ банки. Големите държави мислят за излизане, а ти ни въведи вътре за общо благо и най-вече за твое.

18

ура ура

преди 7 години

Като влезем в еврозоната ще ни дадат милиарди като на Гърция.

17

Добри

преди 7 години

Да развържем ръцете на банките.

16

ВЪН ОТ НАТО И ЕС

преди 7 години

и ЗАТВОР за такива като този крадец

15

Петьо-Еврей

преди 7 години

Арменците са поголовно мошеници и лъжци не познавам нито един свестен от тази нация а аз съм запознат със много от тези индивиди

14

Дедо Гого

преди 7 години

По-добре - за кого ? Понеже много се вдигна стандарта на живот /" хората вече си карат колите и ходят на почивка"/, дайте да ги дръпнем надолу. Докато т. нар. "бизнесмени" в България не започнат да вкарват високопроизводителни машини, вместо да строят замъци - производителността няма как да расте. Това е причината, а не, че българите са мързеливи !!!