3

Гост

преди 7 години

Не е обмислено това - след като гражданинът не е изпълнил закона за образованието, да не получава пари по друг закон, критериите за които е изпълнил... Защо, вместо една рестриктивна, отделно доста глупава и очевидно популистка мярка се променят закони, след като просто би могла да се сложи една солена глоба за всички, които отказват да си завършат образованието?! Аман от "не" - та, като законови политики - "не" на ***, "не" на абортите, не знам на кво още не, ами мислете, бе хора!

2

Анонимен

преди 7 години

РБ,които са на РЪБЪ,на кого предлагат тази мярка?Нали бяхте в управлението,бе,защо не го постигнахте?Престанете всички да обиждате българските граждани.Престанете да се гаврите с чувствата и мизерното битие на хората.Това,че тук-там някой изкуфял старец хвърля хилядарки на ало измамници не означава,че всички сме прости.Престанете с популизма,за да не бъдете жестоко наказани.

1

Българина

преди 7 години

Пак копирате от патриотите, всички крадат от тях като идеи, ами да го бяха направили като бяха на власт и сини и червени и гербери. Няма нужда, време е да управляват патриотите, с оригиналните идеи българско самосъзнание. Останалите сте за канала, патриотите се появиха защото ни докарахте до тук, предателството 27г се лекува само с патриотизъм, това е истината