27

Анонимен

преди 7 години

От прегръдката на мечката никой не се отървал без наранявания,а някои и умират!!

26

🐩&#6

преди 7 години

Снимката е убиец!

25

bobo

преди 7 години

Toi tozi liza zadnika na Putin tolkova mnogo, a sea gleai... Kak moge taka da prikazva. Mnogo e gotin Lukashencho. Pich otsekude!

24

до Анонимен 24

преди 7 години

Заминавай за Африка и не се обеснявай много, ако имам един патлак стандарта на живот ще ти е най-малката грижа като не можеш се опазиш.

23

Анонимен

преди 7 години

Как така Русия се кара със всички и все е невинна?Може ли някой да ми обесни?Как иска партньори и лоялност като все заповядва и заплашва? Тея отношения се учат още до 7 годишна възраст.

22

Анонимен

преди 7 години

През 2016г. Беларус е изнесла в Русия пет пъти повече ябълки отколкото е произвела, огромно количество морски риби и деликатеси, без да има излаз на море, изнасяше нафта и оръжие за режима в Украйна и т.н. Цели предприятия работеха само за препакетиране на европейска стока и представянето й за беларуска.Как да я обичат?

21

Анонимен

преди 7 години

Нормални са руските притенции към държави от бившият съюз...нали руснаци им развиха заводи,добив,туризъм....сега по-силният си иска своето!

20

Найденов

преди 7 години

ТЪЙ КАТО ДНЕС НЯМАШЕ НИКАКВИ ВПЕЧАТЛЯВАЩИ И РАЗТЪРСВАЩИ СВЕТОВНИ НОВИНИ, РЕДАКТОРКАТА *** КОНСТАНТИНОВА РЕШИ ДА НИ ЗАСЛЕПИ С ТАЗИ МЕГА СВЕТОВНА НОВИНА, В КОЯТО НЕ СЕ КАЗВА, НЕ СЕ РАЗБИРА И НЕ СЕ ПРАВИ ИЗВОД ЗА НИЩО ОТ НИЩОТО. БЛАГОДАРЯ! БЕЗ ТАЗИ НОВИНА НЯМАШЕ ДА ЗАСПЯ СПОКОЙНО!

19

Анонимен До 21

преди 7 години

Една държава в която има огромна военна индустрия много газ и нефт не значи че е велика важното е какъв е стандарта на живот на обикновенните хора

18

Анонимен

преди 7 години

Русия само за едно десетилетие стана отново най-влиятелната държава на планетата.

17

Безпартиен

преди 7 години

Големия въпрос от тук нататък е какво ще реши Гермния. Меркел и беше за последно тая година. САЩ пратиха в Полша НАТОВСКИ войски заради опасенията от сближаване на Русия и Германия.

16

Анонимен

преди 7 години

"директор по изследванията в експертния Либерален клуб:"Това все едно да вярваш на коментар на Иван Кръстев.

15

Анонимен

преди 7 години

Лукашенко го кара още социалистически и иска постоянно да дои Русия, но на това му идва края. Или ще стане част от Русия или Беларус ще я разкъсат и ще има нов майдан, а него ще го убият или ще избяга. Полша отдавна се точи да си върне нейни "исконни" земи, понастоящем беларуски. Жалко за беларусците.

14

Анонимен

преди 7 години

Грузинците наистина са " лоши" хора , не любят Русия .Украинците са бендеревци , " фашисти" , и т.н. И Беларусците също се оказаха врагове на най - хубавото нещо на света - Матушка Русия .Българските русофили не усещат ли " камбанката " по сивото им вещество да бие тревога?

13

х

преди 7 години

Оставете тях гледайте бг те се оправят винаги чужда паница гледате1

12

Анонимен

преди 7 години

И какво ще стане ако Беларус угоди на някои либералчета и се ориентира към ЕС?Някакъв отдолу говори за "Мордор", а няма елементарни познания по икономика. Не знае ли, че Русия и ЕС са най-големите търговски партньори. Не знае ли, че Русия е основен търговски партньор на Беларус?За какви Мордори и сороски дъвки говори тогава?

11

Лукашенко

преди 7 години

Ти мен .. уважаваш ли ме ?

10

Анонимен

преди 7 години

Няма да се договорят, нека Беларус загуби огромния руски пазар щом иска и изнася беларуска черна и бяла техника към ЕС щом не му харесна нещо избора си е негов. Нека и тоя не се обижда ама е един каскет който не може да поставя условия. Всъщност баба Меркел би му отпуснала един заем с който да изкупува скрап из ЕС сигурно имат още коли 2-ра употреба.

9

Анонимен

преди 7 години

Най-интересно ще стане като Казахстан им бие шута, а там неещата са много изнервени

8

Анонимен

преди 7 години

Ето какво става като си сателит на Мордор.