8

Анонимен

преди 7 години

Няма какво да притеснявате жената. Тя си е свършила работата, когато е било нейна работа. След това вече, поддръжката е от тези, които прибирар парите от данъци и винетки. Доколкото разбирам 2015 е имало ремонт на тунела. Освен това би трябвало да се правят огледи периодично (примерно всеки месец) за проблеми, включително и корозия. Тия тунели не са пипани от както са построени.В момента шефът на АПИ, както и предишния министър трябва да са следствени.Защото те са били отговорни за безопасността

7

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 7 години

Ееееее,къде може да се мери инж.Веселина Нинова със инж.доктор на нЕуките,ГЕНЕРАЛ лйтенант,Началник на държавата Бойко Тикводаров.Този корифей е ненадминат във всяка област!

6

Анонимен

преди 7 години

"Ечемишка беше най-качествения тунел. Цялата заготовка я доставихме тогава от военните заводи в Лом. Но това е преди 32 години."Когато всички звена в държавата работеха. И когато се държеше на качеството, вместо като днес да се реже лентата и след 2 години ремонт.

5

Анонимен

преди 7 години

Жената, добре, свършила си е работата преди 30 години. Ама защо нея търсите, а не отговорните за инцидента? Да не би да се крият? Щото още не ми стана ясно кой ще я понесе тази отговорност за един невинен човешки живот..

4

Анонимен

преди 7 години

***!

3

до художника

преди 7 години

2008 е изготвен проекта, от 2009-та насам е правителството на Тиквата. Питай го защо до днес не е ремонтирано.

2

художника

преди 7 години

2008г. правителство на Сергей Станишев.... БЕЗ КОМЕНТАР !

1

????

преди 7 години

През година се затварят тези тунели или за ремонт на осветлението или за течове. Сега се оказва, че не е извършвана поддръжка. Е, тогава защо ги затваряха за по няколко дни - някой е прибирал паричките.