35

Гацов

преди 7 години

Много прилича на бай Тошо, май затова спечели изборите.

34

Анонимен

преди 7 години

Не знам ама да почнем да си гледаме балгарофилията първо предлагам, стига с тия поклони към тоя и оня

33

Анонимен

преди 7 години

И какво ако Русия сложи две бази Искандери в Мексико.

32

Анонимен

преди 7 години

Браво на Радев! Пожелавам му все така да мачка продажните и алчни Лумпеняци,без значение на раса,пол,вероизповедение или партийна принадлежност! Давай генерале,дърпай ръчката на пълен форсаж,накарай ги да си изповръщат червата и отпред и отзад от яд и злоба!честните българи са с теб,а те са много повече от продажниците,простаците и сребролюбците!

31

Анонимен

преди 7 години

В Брюксел Радев ясно показа, че русофилията е еврофобия и българофобия.

30

Анонимен

преди 7 години

НАТО и ПРО-то са заплаха за националната сигурност на Русия един генерал би трябваЛо да знае как действа един противоядрен щит и защо стана тая криза с Украйна и Крим. Oт тая гледна точка, ако Русия почне да слага ПРО при съюзниците си какво ще стане. Така че добре да обмислим в какво се забъркваме.

29

Анонимен

преди 7 години

Само за русийката говориш бе радко! Хайде почвай бизнес оферти покани работодатели предизвикай чуждестранни инвестиции! Как може бьлгарския народа да е безработен да гладува, а тия русийка та русийка.

28

Анонимен

преди 7 години

Президентът Радев стартира добре и е натоварен с огромна и тежка задача, още с встъпването си в длъжност. Прави впечатление обаче разликата в отношението. Никой не се взираше в сакото и копчетата на Желев, Стоянов, Първанов, Плевнелиев. Нямаше я тази супер критичност и взискателност, дори на моменти забравяхме за президента. Особено на критиците ще кажа, че ако това не е техният избор, ако не са гласували изобщо е по-добре да замълчат! Ако са имали друг избор, значи е имало причини да загубят.

27

Анонимен

преди 7 години

Радев е поредния комунистически продажник, който защитава руските интереси в ущърб на българските.

26

полк. Борис Дрангов

преди 7 години

Какви времена само! Еврофилия Америкатофилия Русофилия Туркофилия......... И НИКОЙ ОТ тия предатели не Каза Аз съм Българофил! Що за продажен "народ"?

25

Ало радефф

преди 7 години

Дневалнияяя!?! Сега ако не публикуваш Акта за капитулация, диктуван ни от СССР през 1944 година, можеш да се гръмнеш. Ако не можеш, аз ще ти помогна като колега.

24

Като котка и смог са

преди 7 години

Малий, целия сайт е пьлен с пасивни ***! То човек неможе да си напише мнението бе! За туй с такива продажници за няколко сребьрнка БГ никога няма са опрай!

23

Анонимен

преди 7 години

Не след дълго, Русия ще бъде почти излишна.Възобновяема енергия, нови метариали, все по-малка нужда от петрол и газ. Русия ще остане просто буфер срещу китайците, но не и суровинен източник.

22

Анонимен

преди 7 години

Ей го руския слуга

21

Ха- ха- ха

преди 7 години

Пирговата заряза Лидер и Ковачки и почна да лиже *** на прецедента Гадев.

20

ГНЕВЕН

преди 7 години

До Русофобка Бокова! Де факто гербавите тикви сте в оставка , а де факто треперите да не ви гепи прокуратурата!

19

Анонимен

преди 7 години

До Русофилка РадеваКато се опитате да създадете реклама на Радев, браво.

18

хи-хи-хи

преди 7 години

В момента един тиквар се пени срещу генерала в този форум , ама не спори троленето.Бойко ,ти си мишок банкянски?Познах те по неграмотните ти писания.Айде бегай легай , че внучето плаче.

17

Русофилка Радева

преди 7 години

Де юре Радев е пилот на боен самолет. Де факто е пощенски гълъб на Путин.

16

евтина реклама

преди 7 години

До Русофилка Радеваот къде знаеш?