64

istina

преди 7 години

Общо взето за пари всичко правиме.Абсолютен ***.Шутка от класа.

63

Анонимен

преди 7 години

Пърдан Ке. *** пак се изтъпанил на трибуната!

62

Анонимен

преди 7 години

Единствените принципни политици! Пълна липса на популизъм. С отлични идеи за справяне с така наречените институции "държави в държавата" създаващи беззаконие и "мачкащи" правата на всеки от нас. Мен лично ми хареса и Христо Иванов, когато не "легна" на ГЕРБ и подаде оставка. Сега не разбрах защо насила не искат да са в следващият парламент.

61

Анонимен

преди 7 години

Новата Радка Пиратка в действие! Дясното мъдо на Мавъра му хлопа дъската!

60

???

преди 7 години

Кънев, винаги съм гласувала за СДС<ДСБ, но сега направо отблъскваш: какви са тези ОТРИЦАТЕЛНИ думи за ГЕРБ-тикви, байкой? Да не мислиш, че говориш пред 15-16-годишни "г&з+а#ри? Костов, Стоянов, Трайков са класи над теб и не мога да ти имам доверие чрез приказките( както нямам доверие и на Нинова и Станишев, Първанов( там пък други лъжи..)Но да знаеш, че ще гласувам за РБългария в ЕС!

59

Анонимен

преди 7 години

Известният в г. ей средите като дълбоката Рада пак си навира дъто във Бай ***!

58

12345......

преди 7 години

Това слузесто нещо, дето правеше метани на ГЕРБ, докато влезе в правителството. И как влезе с родилни мъки,сега седнал да плюе този и онзи. Та той е един ***, който се мъчи да допълзи до властта, ама няма вече. Ще гледа парламента през крив макарон и по телевизията. Изтече му времето.

57

Анонимен

преди 7 години

Пърдан *** пак се е взел насериозно пидиразчето му ниедно!

56

izh

преди 7 години

Плюй Радане, плюй. В момента в който престанеш да храчиш по Борисов и всички медии ще ти откажат достъп. Така че избирай - пари, слава или забвение !!!

55

хомо сапиенс

преди 7 години

Що за човек е този - пиян или дрогиран. Това най-малкото може да бъде политик. Плюнка, както и останалите с него.

54

Анонимен

преди 7 години

Къде беше Бойко по време на събитията преди 20 години? Беше ли всяка вечер на площада с хората, искащи промяна и демокрация? Каква ви е опорната точка по този въпрос?

53

Анонимен

преди 7 години

Radan Kunev e pupesh,svalete liderstvoto mu!

52

Анонимен

преди 7 години

Тиквата вече взе да омеква,вероятно е почнала да осмисля прочетеното от Винету,а освен това знае и доста комуноид-милиционерски похвати.Но с този материал такива резултати.

51

Анонимен

преди 7 години

Герб милси каквото Винету мисли, а той рядко мисли

50

Анонимен

преди 7 години

Радан говори истината, обаче в БГ няма кой да му повярва.Тук хората си падат по мутрите и чалгата.Затова са и най-мръсните и най-бедните в Европата.Жалко но факт !

49

Блатен тъжник

преди 7 години

Късно, Радке, късно!И да се каеш- вече си съучастник във всичко, което се случи от 2009 г насам!Сумати разбити човешки съдби- изгубени работни места, фалирал дребен бизнес и ограбен живот!

48

Анонимен

преди 7 години

В Кърджали вече се спънаха!Отново политическият оксиморон Цвета Караянчева е номинирана за депутат.Кадрово безумие от страна на ръководството,което изглежда живее в перманентно пълнолуние!

47

Анонимен

преди 7 години

Много е прав, обаче олигархията, Шорож и медиите му направиха от тази Тиква два пъти премиер на БГ, което е голям срам за всички българи.

46

а1

преди 7 години

И от подобни на този тип индивиди зависи настоящето и бъдещето на Бг????Тежко ни и горко!!!!!!!!!

45

турчин

преди 7 години

Всичките от БСП, ГЕРБ, ДПС ПФ, ДСБ, РБ АБВ АТАКА бяха в управлението и никаква промяна. Мафията ,бандитите управляват страната. Всички са корумпирани и съдебната система прикрива и бездейства. Защо трябва да им вярвяме. До края на годината пак ще имаме избори. Тази партийна олигархия трябва да се измете. Не се провеждат никакви реформи. Станахме нация потребителска и минимум преживяване. Популисти лъжци. Необходимо е 50% съкращения на администрациите.