81

до 141

преди 7 години

Разбираме много неща теб какво те засяга. *** си пусни един триполов филм и се наслаждавай на живота. И в тоя дух не само либералите са гнила ябълка. Обществото е превърнато в едно цяло, където никой няма собствени желания погледни себе си ако имаш абсолютно същите желания като на съседа си и ти си в капана на загубил собствената си идентинчност.

80

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че е целенасочено и в същината винаги става въпрос за пари. Много пари! Европейските и американските корпорации печелят от повече работна ръка. Защо навремето през 60-те немците подписват договори за прием на работници от Турция, Италия и други страни? Защото на немските корпорации им трябва работна ръка, а европейците не реждат и не правят бебета! Докато Ахмед е винаги готов за деца. На корпорациит никога не им е пукало за нации, народи и подобни.

79

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам ЗАЩО тези от психиатрията не минат тук да съберат ненормалниците пишещи дивотии без да имат и грам идея за какво иде реч.......

78

Анонимен

преди 7 години

Меркел малко се поизхаби и се превърна в пионка на могъщите немски и френски корпорации, които мечтаят за повече робска ръка..исках да кажа работна ръка. ;) Какво да ви кажа? Вярвам в идеята за обединена Европа, но не в този вид. С цензура и с корумпирани чиновници, обслужващи корпорациите и превръщащи европейските народи в миш-маш от хора от цял свят под предлог, че Европа била либерална и така трябвало, иначе било нацистко. Нагли човечета са се намърдали до властта.

77

Анонимен

преди 7 години

Не ги знаем, какви са казваш че нямат икономика. Aз пък мога да ти изброявам много швейцарски щоколад, швейцарски часовник, швейцарско ножче и тъй нататък. Като стигнем до швейцарски войник, което не е продукт но е достатъчно да пази Ватикана, явно че Швейцария не е май само перачница и развъдник на *** като теб.

76

Стамат

преди 7 години

Амчи вие и без Тръмп и Путин сте слаби и разединени :-D

75

n.d

преди 7 години

Виждам, че всички се правите на врачки.!Сега и аз ще го направя,този е луд за връзване и ще докара някоя война мамка му.няма ли кой да му тегли. .......

74

така...

преди 7 години

Путин няма да доминира повече от 1 година и 8 месеца, китайците го дебанат и ще го съборят заедно с помощ Иран - Пенс в това време ще поведе щатите към упадък и ще умре преди 2023 - той ще е президент популист - американския Горбачов! *** - окупиран от Тео-Османската империя ... ще сменяме имената с турски - който българин има турско фамилно име ще се уреди чиновник в новата администрация

73

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен То е ясно КОЙ е виновен - питинските ХАКЕРИ !Тия бруселски (епитетите свършиха) са нов модел ХОХЛИ

72

Доналд Туск

преди 7 години

Разбира се, че ще го изгоним.-Господин посланик, може ли да ви сваля ципа на панталона?

71

Анонимен

преди 7 години

Не виждам причина за гонения, истината не винаги е удобна. Един политик от ранга на Меркел би трябвало да го знае. Явно, че в ЕС паниката е голяма, а краха ще бие дори тоя на Римската Империя дали няма да завлекат и нас на дъното как мислите. Предполагам че Путин или поне Оршарски ще е виновен, а не собствената им недалновидност и неадърностк

70

ами даа

преди 7 години

до 115 анонимен като ти бръкнат в меда или ти кажат истината/ЕС се управлява от 5 човека/така каза ТРЪМП и ти няма да ги искаш.далавери,корупция,ПАРИ,жени,брат така е беше казал историка ПАРИ,ЖЕНИ,ВЛАСТ.во век и веков.....

69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "Опаа, нямаш виза?" - Такива по-добре да ги гониме , ако трябва и ВИЗА да им купуваме - без значение дестинацията.Абсолютно непотребен човешки матриал - по тиквунски .

68

напих се и се насрах

преди 7 години

сега слушайте! Тръм е новият Елцин, но в обратен ред, американски Путин няма да има, Тръм ще е импийчнът до 2 години ... вицето му ще го замени и той ще е американския горбачов .... но в обратен ред... ще изкара до края на тръмповия мандат, но САЩ ще започнат да се разпадат в 2018-9 тексас и калифорния сиреч Обама черния президент е последният изкарал цял мандат над целия Юнайтед Стейтс! Пенс печели 2020 втори мандат но над раздробен сащ - той ще е американския Горбачов но в обратен ред ..

67

Анонимен

преди 7 години

Швейцария няма никаква икономика. Швейцария е перачница на пари. Перачите на пари винаги да богати, макар и нищо да не произвеждат.

66

Анонимен

преди 7 години

До Респект!Най-добре на този свят е да си Швейцария. Всички си държат парите там. Това е страна обявила пълен неутралитетАми дай да обявим неутралитет, да отворим банки с банкова тайна да предложим по изгодни лихви и да преборим швейцарците, сега сме капитализъм и пазарна икономика, ще дойдат при нас да си държат парите и ще живеем като швейцарци.

65

Анонимен

преди 7 години

"ЕС да изгони посланика на Вашнгтон"Хахахахха хааа първата работа на брюкселските прости тутки ще е да клекнат пред посланика. Даже няма да е насила, а по собствено желание.

64

Анонимен

преди 7 години

Тед Малох драги професоре (ако не се лъжа), ЕС няма нужда от побутване - вече е на 6тия от 12те етажа от прозореца на клиниката.Виковете (РУСИТЕ ИДАТ) дочуващи се при падането няма да омекотят срещата с майка Земя, така че премести си го и да не ти пука !

63

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДо АнонименЗаминавай за Чечения ***!Толкова *** *** откъде се пръкнахте.Пфу,***;---А ти що не ходиш в Америка да им миеш keнефите. Опаа, нямаш виза? Какво стана с визите за САЩ, нали има безвизов режим между САЩ и ЕС, България е пълноправен член на ЕС и пуска американците да влизат свободно без визи, как стои въпроса с визите за българи, отмениха ли ги, или? България пълноправен член ли е на ЕС, или?

62

Разпад

преди 7 години

Чудно ми е ако някой посланик на европейска държава заяви в щатите че ще работи за разпад и всеки щат отделна държава, след колко време ще бъде изгонен от страната!