172

Анонимен

преди 7 години

една баба зъни на БОЙКО : алоо, приемиера ли е ? БОЙКО: бабо , аз несъм премиер вече ! бабата: затваря телефона, след малко пак звъни със същия въпрос АЛОО примиера ли е БОЙКО: абе бабо, нали ти казах че вече несъм БАБАТА: знам знам, чадо, просто ми е кеф да го чувам !

171

Анонимен

преди 7 години

пхахахахахха, баси вицааа :)))

170

художника

преди 7 години

Защо си чупите клавиатурите бе? ГЕРБ или БСП ще са на власт! Ако ви предложат цианкалий или арсеник, кое ще изберете? Има и трети вариант-Ако не изберете нито едно от двете, ще живеете.

169

БАБА КУНА

преди 7 години

ПОВДИГА МИ СЕ ОТ КРАДЛИВИТЕ И ЛЪЖЛИВИ ГЕРБЕРУХИ!

168

socialen

преди 7 години

Па ни програма, ни идея кво ще правят.

167

Анонимен

преди 7 години

*** може ли бодигард да Мин председател за нти път алоуууу пийте хапчета ай сиктир

166

Пян_Гъ

преди 7 години

Ся, т'ва от години го повтарям в кръчмите на ракия и мастика, ама никой не слуша. Смеят се ... ама ще се озъбят като разцепени тояги, ако БСП спретне Орешарски-2, т.е. КОЙ. С една дума - и ГЕРБ не са много стока, но са ДАЛЕЧ ПО-МАЛКОТО ЗЛО спрямо комунистите. И който не го е разбрал е маоумен.

165

Анонимен

преди 7 години

Тази партийна шайка два пъти взима властта, два пъти Боко доброволно се отказва и все едно и също лъжат. Какви обещания - защо не го вкараха в последния бюджет. Те нямат кадри - събират от бившите партийни комитети, Боко няма образование и не иска хора с акъл, той търси мекерета и *** - това е жалката картинка. НЕ на ГЕРБ, НЕ на БОКО ПОЖАРНАТА.

164

Анонимен

преди 7 години

Те образуваните хора одавна напуднаха Държавата.Остана да образовате Ромиттее Имигрантите и Джихадистите Българите умират от мизерия

163

До 214

преди 7 години

Жалък...След като си станал платен драскач на червените,значи си цунал нечий! Т.е. ти си в ролята на цунащия и не може да си цунан.

162

Анонимен

преди 7 години

Бойко каза че ще направи 650 лв минималната заплата а средната 1500 лв. Но не ви каза че ще взема заем 100 милярда и ще плащат важите деца докато са живи,а пък те нямат никаква вина че имаме продажни политици 27 години

161

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ никога няма да имат пълно мнозинство вече ще са в първата троика,Гласувах за тях преди 7 години и обеднях съжалявам много.Не ми трябват пътища а Европеиски заплати.

160

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 212 "Червени *** не се бъхтайте да плюете. ГЕРБ пак ще управлява!Сега пишете минуси,че да ви преброим. " Я ела и ГО цуняй моя. Аз не ви броя, а ви отмятам само.

159

Анонимен

преди 7 години

Има ли още *** който вярват.Никой няма ни оправи ако човек не си помогне сам

158

Анонимен

преди 7 години

Червени *** не се бъхтайте да плюете. ГЕРБ пак ще управлява!Сега пишете минуси,че да ви преброим.

157

Анонимен

преди 7 години

Глупости.Досега за 2 години защо нищо не направихте за хората освен дигане на минималната заплата с 20 лв с 2,6% на пенсиите и некачествени пътища

156

Не на ГЕРБ

преди 7 години

Имаха 7 години. В 21 век тези 7 години са прекалено много загубено време. За 2 години България може да стане рай, ако политиците спрат да крадат. ГЕРБ дойдоха с обещания за "нов морал" и "съдебна реформа", а се оказаха с морал под всякаква критика и съда заработи още по-зле. Вторият мандат дори изтеглиха нови милиарди кредити, за да има какво да крадат. НЕ на Тиквата и клоуните му от шайката ГЕРБ! Дано Господ да ги накаже жестоко!

155

Костов

преди 7 години

И защо всичко това не бе поставено на масата (гласуване) докато бяхте на власт??? И вие сте като всички други - преди избори и след лов най-много се лъже!!!

154

прост

преди 7 години

Лакомия арогантна, нагла, проста,ненаситна,

153

Писна ми

преди 7 години

Учение ли?Неграмотници!Харчат се толкова пари на вятъра, никакви резултати от образованието.