76

вие нищо не знаете

преди 7 години

През май 1877 г. правителството на Великобритания взима решение да се включи във войната на страната на Османската империя в случай, че Русия обсади Цариград, проникне на територията на Египет и окупира Дарданелите или Персийския залив[7], и уведомява Петербург за решението си.

75

Анонимен

преди 7 години

Писателя Стоян Динков ще излезе прав , зе славянския език е наложен насила от Византия

74

Анонимен

преди 7 години

Бре, как се загрижил ингилизинът за България! От кога така?

73

Анонимен

преди 7 години

Британски министър: България е сред мишените на Русия

72

Анонимен

преди 7 години

По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски. По това време хората не са могли да пишат. Ние говорим за азбука, но тогава сигурно 1000 души са могли да пишат. И ако искаш да научиш нещо, ти се налага да говориш на славянски. Това е добър ход на Източната римска империя, за да унищожи България.

71

Анонимен

преди 7 години

Това се случва заради интересите на Русия. По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много.

70

Анонимен

преди 7 години

До Мислещ човек 111Първо - престани да пишеш глупости на благозвучния език на Пушкин! Второ - в света може да си се "опасяват" от каквото си искат и колкото си искат, даже от нападение на изванземни!!!! КАТО ФАКТ ДОСЕГА Е ВАЖНО САМО ЕДНО - НА СВЕТА ИМА САМО ЕДНА т.н "държава" (а според мен е сборище на бивши престъпници, а може и настоящи!) КОЯТО Е УПОТРЕБИЛА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ МИРНО НАСЕЛЕНИЕ!!!!!!!!!!! А отречи го де!!!!!! Та това с фобиите - препоръка - ИДЕТЕ НА ЛЕКАР!!!!!

69

Анонимен

преди 7 години

Абе тия нали щяха да излизат ? Какво още ми стоят и дават акъл ? Айде марш !

68

Анонимен

преди 7 години

До Мир да е!Разговора е входящ - по желание на Порошенко, а Радев го е изслушал и му е казал любезно "ще видим". Не се съмнявам в Президента. Трябва да си супер заблуден, за да си избереш най-неблагонадеждния за приятел! Порошенко скоро е АУТ и затова се натиска и търси поддръжка от всеки! Отчаян ход и скорошен ЕКЗИТ!

67

Мислещ човек

преди 7 години

Немецкий журнал Bild огласил список главных злодеев, которые угрожают миру в 2017 году. Возглавил его президент России Владимир Путин - ЗЛОДЕЙ ГОДА !!!!!!Основная угроза от Путина исходит как в плане дестабилизации ситуации в Европейских странах, так и хакерских атак, производимых российскими хакерами. Также в мире опасаются главу РФ из-за возможного использования ядерного оружия.

66

Анонимен

преди 7 години

Прав е и практиката го доказва. У нас президент стана проруският агент ген. Радев. Това се случва със зад кулисите лобиране. Ако БСП дойдат на власт, става много лошо..... А Великобритания ще е много добре - тя става независима и хем ще е ок с Щатите и останалия свят, хем ще поддържа някакъв баланс и изгодни връзки с Русия. Хората в Русия впрочем имат голям респект към английската култура и образование.. Щото имат вкус за хубавите нещаНе са като българите чалга-фенове.

65

Хаплантик-нервобей

преди 7 години

Фалън/ос да си гледа флуидните сънародници и да на плямпа много-много. И на децата в детските градини им е ясно що е то НАТО /Норт Атлантик Терорист Оргънайзейшън/, що е то О-о,Не! и какво е жалкото подобие на съюз наречено Евросбюртак.

64

Мир да е!

преди 7 години

101, крайно време е нашият български президент да ни води към политика, ориентира в интерес на всички Българи, а не да провежда телефонен разговор с военнопрестъпника Потрошенко и по този начин да легитимира хунтата и оправдава използването на тежки оръжия и танкове срещу Донбас.

63

Анонимен

преди 7 години

Агент Менделсон, нещо са ви грешни съжденията относно Ердоган. Той може да е всякакъв, но не и *** като вас примерно.

62

Анонимен

преди 7 години

Националната сигурност и отбраната на България бяха съзнателно разбити от сегашните ни съюзници! Преди това си бяза доста добре, но явно, това не им харесваше и политиците играха "изуй ***"! И сигурни граници имахме и тях разрушиха! Сега с много пари и явно нежелание уж правят телената ограда...Та този британец да си гледа Брекзита!

61

Анонимен

преди 7 години

Ако нещо стане тук по подобие на Сирия на къде ще бягате? Към лошия запад или към хубавата Русия?На там където са децата ви или натам от където ви плащат?

60

Мир да е!

преди 7 години

Фалън, напълно естествено и разбираемо е, ако имаш отколешен враг, който постоянно се стреми да те заобиколи със свои бази, да те раздроби и да те убие, ти да се опитваш да го отслабиш, за да се спасиш.Изходът е мир, разбирателство и взаимна изгода.

59

Анонимен

преди 7 години

Само един военен министър го каза това, което го знаят всички, и той е опраскан от цацаратурата - ето това ни спъва да станем по-силна държава.Ако забележет, най-корумпираните държави са авторитарните и/или пропаднали държави - Иран, Сомалия, Судан, Афганистан, Русия и Украйна делят 131 място, България е 75.Вие избирате къде искате да сте.

58

Анонимен

преди 7 години

МИШЕНА беше и цивилното население на Варна, Добрич и Балчик на руските окупатори.

57

Анонимен

преди 7 години

Запада никога не бил по западнал. Спускането по стръмното надолнище за него тепърва започва. Факт е че България в който сьюз влезе той се разпада рано или късно. Скоро това ще се случи с НАТО и ЕС. Крайно време е нашият български президент да ни води към политика ориентира в интерес на всички Българи а не по команди отвън. Самостоятелна независима политика на България за благото на всички български граждани работа за всички и съд за престъпници и грабители като шайката Герб, БСП, ДПС, РБ и т.н