85

Анонимен

преди 7 години

Ако сега за "трети" път, ги изберете пак същите, тази страна вече наистина е свършена. Трябва наистина един народ да е сляп, че да се спъва три пъти на едно и също място. Имат и наглостта да се явяват същите до един. Наистина ли народа вярва че няма по кадърен от него да управлява??? Ако е така, и пак си ги изберете същите, честито ви последно място в Европа

84

Анонимен

преди 7 години

Йе-йе, герберастите вдигнаха ли ви винетките, a дебелата обеща, че няма да го правят. Но го направиха нагло и безцеремонно. А билетчето на 1.60? В Румъния е 0.50 стотинки!!! Юрданка окраде ли София, краде и продължава. А заемите които изтеглиха, колко от милиардите усвоиха? Скоро ще вдигат и водата, нали? И още харесвате ментърджиите от ГРОБ? Пенсиите не са мръднали! За болните деца няма но за бронирани лимузини от 2.5 милиона има. Колко бизнеса смазаха и иззеха? Колко фирми фалираха?

83

BGN

преди 7 години

Тия герберски кратуни реват за Белене(Борисов го спира и пуска 10 пъти), а не реват за милиардите за саниране( кражбата на столетието, КТБ е приказка с това) почти достатъчни да се доизгради централата!

82

Самоил

преди 7 години

За толкова годни нищо НЕ направиха. Нагледах се на некадърно управление и се наслушах на лъжи. Загубихме едно десетилетие заради крадци и измамници, които си напълниха гушите за сметка на народа.Икономиката може да е в добро състояние, но не заради предходните правителства, а въпреки тях.Ако бяха си свършили работата, сега щяхме да сме Швейцария на балканите.Не искам още едно загубено десетилетие заради коалиции на статуквото. Искам промяна, нови лица и партии.

81

избирател

преди 7 години

В Разградско чакат Цветанов да реди листата, като на второ място по номинациите е Гюнай независимия. Борисов първо да го провери как обработва земите в резервата ,,Сборяново" на база на какви договори.

80

Анонимен

преди 7 години

Нали си дадоха оставката за какво се стягат сега. Заради тях сега ще хвърчат едни 30 млн. лева за избори. Те сами са се отказали, а сега очакват някой да ги избира, няма логика.

79

123

преди 7 години

Що бе кратунко, що за втори пъд даде власта а сета са избори се стягате, по добре се стягайте за затвора крадлива и дебелоока гербаджийдка ***.

78

Aнонимен

преди 7 години

До анонимен 71.Мога да ти изредя поне 100 червени милионера финансирани от г-н/другаря /Луканов-бог да го прости!!!!

77

Анонимен

преди 7 години

При БСП се вижда с просто око, това КТБ, това реактори за милиарди поръчани без договор, цанкови камъни, заменки за милиарди, тайни заседания на министерския им съвет и още знайни и незнайни престъпления

76

Анонимен

преди 7 години

Нали знаете, че се прикриват едни други и си пазят гърбовете, това е явно някакъв неписан закон сред политическата класа, ние не ви закачаме за вашите злоупотреби, ама и вие няма да ни закачате за нашите, ще видите в каква пропаднала дупка тепърва ще се превръща страната, защото всички са невиждани авторитети и титани на мисълта, на етиката и морала.

75

Идиот

преди 7 години

НА това аз му казвам , първо подигравка... даваш оставка и след това пак искаш длъжността !?!!?! и то за втори път!? все едно да напусна работа и след това да отида да кандидатсвтвам отново!второ , това е террор: ако не изберете моя президент , ще напусна! и напусна! кандидатира се , поема отговорността за определения период време и когато реши се отегля , кой Ви позволява това? с сигурностт не е народа!

74

Анонимен

преди 7 години

Във Щутгарт е по-мръсно от София, факт

73

БАЦЕ

преди 7 години

БАЦЕ ДОКАТО ПОДКРЕПЯШ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ,САМО ЩЕ ПОТЪВАТЕ ИЛИ ВСИЧКИТЕ СТЕ КАТО НЕГО МАЙ

72

Анонимен

преди 7 години

Ами съберете тогава и всичката информация за кражбите на бсп и я занесете в прокуратурата, защо никой не го прави, иначе само лалате...

71

Анонимен

преди 7 години

Не вярвам да са правили нещо по-интелигентно от това да са свързвали точки с цветен молив и след това да са ги осветявали. Направо политическата класа на бг ме кара да емигрирам, не само заради това, че ме отвращават, просто вече не виждам бъдеще тук, няма перспектива, един град, който е най-замърсеният в европа, 3 пъти над нормата, и страна с най-високата корупция в ес, където където и да погледнеш виждаш разпадаща се мизерия, занамерено, неугледно, мръсно, неподдържано...щом ви харесва...

70

Анонимен

преди 7 години

Съберете цялата информация която знаете за кражбите на герб и да я занесем в прокуратурата иначе само лалате

69

12121212

преди 7 години

Тия, безхаберници, на вързано куче хлеб не могат да хвърлят. Айде на трудовата борса!

68

Анонимен

преди 7 години

Яко се накрадоха и наядоха тези от снимката и всичко това за сметка на хората. Господ трябва да им даде заслуженото, а нас да освободи от тях завинаги. Те отговарят напълно на приказката - Дай на простия власт и му гледай сеира.

67

Анонимен

преди 7 години

Ако доведете БСП на власт, ще излезне прав човека дето беше писал че Българите вместо глави имат цинкови кофи

66

Анонимен

преди 7 години

Лентореза е за затвора но цялата власт е купил. Кой ще го вкара, онзи дебелак Цацата ли? Как да го разследва като е посочен от Мутрата. Разсипията на България е огромна! Държавните съруктури са в колапс. Нищо не функционира нормално. Калинки назначени без ценз навсякъде. Верни но много прости. Щом Деси *** беше министър, Главчев зам.председател на НС, Бъчи, министър на МВР, Тененужка на енергетиката, Танева на земеделието, стана ясно, крадено е жестоко. 2.5 милиарда от земеделието ги няма!!!!