67

Анонимен

преди 7 години

Турция потъва бе хора на каква икономика говорите.Вече не виждам нито турсити нито големи магазини навсякъде е празноТоя диктатора Ердоган докато е на власт Турция винаги щв бъде малка страна.Да живее Ататюрк

66

до су

преди 7 години

Ама не е български. Вие сте мързелив народ. Вие сте "професори" и "доценти" и произвеждате единствено л..ай,на. Защото сте мързеливи и крадливи. Не ставате просто. Затова след 1989 България фалира, ако не е турското население и "български" тютюн няма да имате. Няма да има кой да ви полага асфалта. Не СТАВАТЕ! НЕ УМЕЕТЕ! НЕ СЕ ПОТИТЕ! НЕ ВИ ХАРЕСВА! МУРЗЕЛ СТЕ! ДАЛАВЕРАДЖИИ СТЕ! Знаете го и вие самите.

65

Су 34

преди 7 години

До до суТурците на българска територия произвеждат това което им кажат българите. А българският тютюн Бърлей, Вирджия и тип Ориенталски са най-високачествените в света.

64

Су 34

преди 7 години

Ако някой пита какви марки имат българите аз да питам какви марки имат турците защото те никога нищо не са изобретили сами и целият им ръст на икономиката е за сметка на чуждите производства изнесени на тяхна територия.Ако е за въпроса има български марки климатици и всякакви техники, но те са пак произведени в Китай, какъвто е случаят с всички "турски" марки.

63

До Ердоган

преди 7 години

Ти живееш за лидера си, отиди да му служиш, нали си отворен. Защото такива като теб първи ще сменят цигулката ако се променят нещата. Да смениш Ататюрк с Ердоган е 100 години морална регресия.

62

до су

преди 7 години

Турция също произвежда тютюн, в България го произвеждат турците и Дебеляновците дебелеят а терористите от Идил пушат докато режат глави.

61

Су 34

преди 7 години

До ТурчинаБългария произвежда и изнася оръжие за половината свят, тютюн, земеделска продукция цветни метали. Турция какво произвежда освен евтини китайски марки, които е откраднала и сложила свои имена?

60

Анонимен

преди 7 години

Ердоган от 2000 година е там, минали 16 години, щом го избират значи умее човека да управлява. Боко от 2009 и за 8 години отива в канала. Страната загуби големи инфраструктурни проекти, санират две стаи със стиропор турско производство,,гипса също за 17 хил. лева..имаме и външен дълг от над 20 милиарда. Демокрация нямаме. Трият всичко което не харесват. Дават едни новини други премълчават..свобода на словото привидно.

59

До Ердоган

преди 7 години

Тука можеш да кажеш каквото искаш за когото искаш, я кажи нещо в Турция за Ердоган, ще ти хвръкне зелката

58

Анонимен

преди 7 години

,,Чист турчин"?! Was ist das? 'Ми тя,,нацията" ви няма 100години, сбирщайн от 90 племена.

57

Анонимен

преди 7 години

Турската икономика пак е,,болна", туркоманчетата тук го знаят отлично, но ги боли и се ежат на целия свят.

56

До Ердоган и Турчина

преди 7 години

В България сте свободни и се отваряте, в Турция ще сте роби, мишки и ще си изразявате мнението само наум.

55

Лъжа

преди 7 години

Аз ги гледах на живо по тv нищо такова не е казала защо всички агенци дават лъжлива информация западните държави квото им кажат това пишат

54

Анонимен

преди 7 години

Аселсан военните пък правят таблети без бранд и ги продават на държавата и същата ги раздава на учениците които са социално слаби и кандидатстват по специална програма.

53

Анонимен

преди 7 години

HTC смартфоните турците ги наричат "Хатидже".

52

Анонимен

преди 7 години

В Турция в момента е лудница, инфлация над десет процента на месечна база, литър бензин е четири лева, храната струва ,, майка си и баща" си, естествено за всичко се обвиняват външни факториЕрдоган с полуграмотното си обкръжение, бълва заклинания и търси вътрешния враг. Все още номерата му минават.

51

Анонимен

преди 7 години

Абе хората произвеждат дронове с размер на пеперуда..само Израел и Сащ са лидери в тази сфера вие за телевизори пишете тук.

50

Защо ли?

преди 7 години

Около 40 турски военни, служещи в бази на НАТО на територията на Германия, са подали молби за политическо убежище, съобщава днес в. "Шпигел"

49

Анонимен

преди 7 години

Да бе, много са известни, толкова, че хората ги заобикалят от километър, ако на човек му трябва евтинджос, китайското е в пъти по-добро.

48

Анонимен

преди 7 години

HTC - СМАРТФОНИ се произвеждат също в Турция.