24

Анонимен

преди 7 години

"Сръбското правителство отново посяга смело към националистическата карта. Наскоро дори заплаши Косово с война."Тази албанска ислямистка клоака трябва да бъде обезпаразитена и присъединена обратно към законния си собственик- Сърбия.

23

Анонимен

преди 7 години

До Така е!Браво! България в един отбор с ислямското гнездо Албания- ЙЕС БЕЙБИ

22

майорски

преди 7 години

Много от вас бъркат някогашната Югославия със днешна Сърбия ....Днешна Сърбия няма и никога няма да има икономическата мощ на някогашна Югославия,Няма ги Словения , Хърватия , Черна гора ....основните икономически мотри на някогашна Югославия .... Сърбите са 7 милиона ...и при това нямат право да работят в ЕС ...ако ЕС отвори границите си за сърбите в сърбия ще останат около 4-5 милиона ....не гледайте Белград ...идете в Зайчар, Парачин , Вршац ...дори в Ниш..МЪКА, МЪКА братко ...

21

Анонимен

преди 7 години

"Трябва ли да се тревожим за обстановката на Балканите или всичко е само сръбска предизборна реторика?"И да не е предизборна реторика, през последните 20 години Сърбия преживя няколко войни, включително и отделянето на Косово, така че Дойче зеле да ходят да плашат гаргите. Няма да ни спечелят на страната на Косово.

20

Така е!

преди 7 години

Сърбия, Турция, Македония, Гърция и съюзникът им коварна Русия са изолирани на Балканите.Срещу тях са "тигрите балкански" Албания и РБ!

19

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Джурналисти пак ще ги бомбардират. нашето "ниво" ако ти е база за сравнение, имам много лоши новини...

18

Анонимен

преди 7 години

В Русия много добре , в Сърбия много добре, в Украйна Много добре , в Куба цъфти , в северна Корея връзва .....ако ги слушате червените паццули ...До корекома ще стигнем пак.

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСъс сигурност е 100 пъти по-уредена от България, а ги направиха на лунен пейзаж преди 20 години. Минавах оттам преди година и навсякъде първокласни пътища, селата живи с хубави сгради, в тях училища с автобуси паркирани отпред, по полетата щъкат трактори и насвякъде има оранжерии. Направо са светлинни години пред нас....

16

Анонимен

преди 7 години

В ква изоляция е Сърбия бе? Кви са тия мегаглупости?,

15

Анонимен

преди 7 години

Защо се ксзва, че само НАТО ги бомбардира и то леко само да им дръпне ушите.Защо никой от вас не казва за сръбската агресия спрямо босна, черна гора, Албания и т.н. ? Какво прави сръбската армия там? Вие сте много интересни. .... в разсъжденията си? Много едностранно гледате пак.

14

Анонимен

преди 7 години

Не ми дреме за бъдеща България без българи! Ако ще и в клуба на извънземните да членува! То вероятно и на тях им трябват миячи на клозети.

13

Анонимен

преди 7 години

хахах не ме разсмивайте, в Сърбия е по-зле и от африка, работят за 400лв масово, който се уреди с виза ходи в Швейцария и Австрия, пари няма, държаваа е много бедна и изолирана отвсякъде

12

Анонимен

преди 7 години

Който не е ходил в Сърбия, горещо го съветвам да иде, ако ще да не е Београд, па тогава да съди къде е независима Сърбия и евроатлантическа пропадаща България.

11

Джурналист

преди 7 години

Ако имахме поне половината от куража и хъса на сърбите щяхме да сме на ниво на развитие на Унгария сега. Сърбия е страна, която губи над 1.5 млн души през първата половина на 20ти век; бомбардирана е жестоко през ВСВ, но се съвзема много бързо - за 20 години. Дишахме им прахта през соца. Кога нобелова награда, кога награда в Кан за филм от България? Разпаднаха си и пак не се дадоха сърбите. Американците ги бомбардираха и им сринаха инфраструктурата и какво? Не са в ЕС, но са на напето ниво...

10

Анонимен

преди 7 години

То всеки има бъдеще въпроса е как го живееш. В изолация,като северна Корея или в клуба на богатите с кеф. Другото са комунистически лозунги ... нищо повече. Глад и тъмнина.

9

Анонимен

преди 7 години

Пълни дивотии! Сърбия има бъдеще, ние сме тези, които нямат. След 50 години в България почти няма да има българи! Гледайте света през тая призма, а не ден за ден. По принцип православието върви ръка за ръка с дълго съществувание на държавата. Е, ние сме изключение.

8

Анонимен

преди 7 години

НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ ЧЕ СЪРБИТЕ ЩЕ СЕ ПРИМИРАТ 8 ИЛИ 17 ГОДИНИ СА НИЩО ВРЕМЕ КАТО ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ МЕЖДУ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ НЕНАВИЖДАЩИ ЕС И НАТО КАКТО ИАЗ ЗАТАВАМ ЗАД ТЯЯХНАТА КАУЗА НАС КОЙ НИ ПИТА ЗА ЕС И НАТО АМА РАЗПАДНАТ ЛИ СЕ ЧЕ ИМА ПУЦАЙ БРАТО И НОВ ВИДОВДАН

7

Анонимен

преди 7 години

Сърбия е с над 30℅ безработица и моли за заеми Русия през няколко години. За мен нито е напреднала нито е държава на бъдещето.Изолирана от Европа и седяща настрани от клуба на богатите.

6

анализатор

преди 7 години

сърбите винаги съм ги оприличавал на един п.икльо 40 кила с мокри дрехи, но отива в дискотеката и почва да се прави на отворен пред лошите момчета - накрая естествено изяжда боя

5

Анонимен

преди 7 години

Страшно заглавие. Обратно в училище да учите грамата. Хамави "автори".