134

@3

преди 7 години

Спокойно до като дойдете на власт, вторият ешалон ще са източили и язовирите през вецовете и плодове вие ще берете.

133

Истината

преди 7 години

При производството на ток най-важното нещо са базисните мощности - АЕЦ и ТЕЦ. Без тях няма стабилност на енергетиката на една държава. В България част от ТЕЦ-овете бяха затворени, защото не изпълняват екологични изисквания, а последните два блока на АЕЦ Козлодуй засега нямат продължаване на лиценза за производство. От износител на ток ставаме вносител, а България и без това има малки валутни приходи и тока беше основен източник на валута.

132

Анонимен

преди 7 години

Какво е "двупотопни", Иванич, да не са преживели два потопа?

131

Анонимен

преди 7 години

Къде е газта на Боко,от Катар,Азърбайджан,втечнена,на кубчета,в кофи,от Черно море,от Луната.....Къде са му хъбовете,деверсификаторите.....Ще му останат само нагънатите и некъдърни полуасфалтирани пътища,които кой знае защо нарича магистрали!!!

130

Анонимен

преди 7 години

Тези много бързо забравиха как ги изкарват от Парламента при всяко тяхно "управление" през 1990 г., 1994г., 1997г., 2013г...

129

Иван

преди 7 години

Само да попитам как по бай Тошово време имаше всичко , пътищата се чистеха дори и с двупотопни Зил-ове, как тогава зимата не изненадваше никой, как имаше въглища имаше праизводство имаше качествени родни храни, произвеждахме ток без проблеми, парното беше без пари и направо пареше, нямаше престъпност и т.н. ........ мама ви крадлива фашистка , ей това е криворазбраната демокрация-едни преяждат други гладуват !!!!!!!!!

128

Анонимен

преди 7 години

Кой беше на власт когато затворихме двата блока на Козлодуй, въпреки, че имаха още живот? Някой помни ли?

127

шишо бакшишо

преди 7 години

Ами ако няма ток да отменят забраната за пиене и шофиране.Като няма да има външно отопление да можем поне вътрешно да се сгреем!

126

Анонимен

преди 7 години

А,Турция защо ни дава ток,нали ни е душманин??

125

Истината

преди 7 години

Това за тока отдавна се знае и се предвиждаше, само че от плямпотенето на ГЕРБ и така наречените реформатори, хората не можеха да чуят какво казват експертите. Лошото е, че вече нещата с тока за дълги години станаха много зле, защото в тази област не се работи от днес за утре, както са свикнали ГЕРБ и пуделчетата им.

124

Rastafar

преди 7 години

Ах, гадните 'гребери', нарочно направиха така, че цял Януари темперетурите да са ниски ...

123

Анонимен

преди 7 години

Паднала ти двойно при двойна консумация на ток с тези - 15 градуса?

122

Анонимен

преди 7 години

Според чЛенин съветска власт+електрификация=комунизъм.Съветската власт я докарахме, сега с режима на тока ще докараме и електрификацията. Честит ви комунизъм другарки и другари!!

121

Анонимен

преди 7 години

С външни заеми се кърпи временно, но държавата става зависима от банките и чуждите служби.

120

Иванчо

преди 7 години

Тия комунисти прекаляват. Добре , че вече никой нито ги слуша, нито ги чете, виж им обръща внимание.

119

Анонимен

преди 7 години

На герберазите ще кажа само че откакто генерал Радев дойде на власт, сметката ми за тока падна двойно. Не е като при разбойническата банда на Банкянския Али Баба с големия тумбак.

118

Анонимен

преди 7 години

По време на студа, НЕК е претърпяла загуби от 30 до 100 млн. лв., язовирите ни са празниТаско Ерменков: И в енергетиката ГЕРБ се оказа по-лошо от природно бедствие!Защо България, от лидер в енергетиката и износител, се превърна във вносител?, попита Желю БойчевГЕРБ съсипаха енергетиката! Това категорично становище изрази на пресконференция в централата на БСП народният представител от БСП Таско Ерменков.

117

НАС ДО 103

преди 7 години

ИСКАШ ДА КАЖЕШ 45 Г ГРАДИХА, А СЕГА 27 Г ВСИЧКИ САМО ГРАБЯТ Е СТИГААА !!!

116

Анонимен

преди 7 години

Комбинацията БКП и ток никога не е била сполучлива.

115

Анонимен

преди 7 години

БОКО ХЪБАДЖИЯТА ВНАСЯ ТОК И ГАЗ. ОЛЕ!