15

Анонимен

преди 7 години

Много точно им каза даже Радев, че им остава една седмица на самозабравилите се кибици в парламента! Ако си беше замълчал, сега щяхте да плюете, че е страхлив и е навел глава пред хихиканията и неуважението, което демонстрираха депутатите. От мен браво и да продължава да бъде така смел! Ако може и на Йотова и Нинова да им сложи юзди и да води самостоятелна политика, ще е върхът този човек!

14

Анонимен

преди 7 години

До12 НЯМА НАРОДА УМРАЗА КЪМ НЕГО. УМРАЗАТА Е ЗАЩОТО ЗАЕМА ТОВА МЕСТО ВИСОКО ПЛАТЕНО С МНОТО ЕКСТРИ , КОЕТО НЕ Е ЗА НЕГО.

13

antikomunist

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАMIG

12

Циник до нина

преди 7 години

Мисля, че прибързваш с изводите! Да видим колко достоен ще е Радев - след примерно 3г.Едрите приказки - нищо не струват!По делата - ще ги съдим! Не ми харесва с какви се обкръжава Радев - стари , крадливи, муцуни!

11

Анонимен

преди 7 години

До 10 БИВШИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е ИЗГРАДИЛ ЗА МИЛИЯРДИ СТРОИТЕЛСТВО. Тоя Р.РАДЕВ Е БИЛ ВИНАГИ В ЛИЧНИЯ СЪСТАВ НА КОТЛОВА ХРАНА. Извън ЩАТА НЕЗНАМ КАКВО МОЖЕ.. И КАКТО ВСЯКА ЖЕНА ИСКА ВСИЧКО ДА МУ Е НА ГОТОВО.

10

Анонимен

преди 7 години

Крайно време беше да се разгони тази крадлива аморфна пасмина наречена народни представители.Държанието на голяма част от тях по време на речта на новоизбрания държавен глава наподобяваше държането на ученици 6-ти клас от някое ТВУ/трудово възпитателно училище/ при идването на нов преподавател.И постъпката на г-н Радев бе напълно правилна-крайно време е да се въведе малко ред,а не да се галят по главичките като палави деца счупили саксията у дома си.

9

nina

преди 7 години

Не съм набожна, но всички коментари от вчера насам ме карат да възкликна: Боже, боже, колко омраза се изсипа върху този достоен мъж!!! И то заради една изречена реплика в отговор на смеха и подигравките от някои депутати.Той /Радев/ не ги уважавал, а сме парламентарна република...А да сте чували, че уважението трябва да е двустранно?! Много от вас /вкупом/ не могат дори да се доближат по достойнство и чест до Президента ни!

8

една от Народа

преди 7 години

Радев е избран от Народа !, с речта си ви каза,че Народа не е доволен от парламента .Боже ,как напълзяха по медиите всякакви да плюят ,такива за ,които и един човек не би гласувал - Спрете се ! Упомнете се !

7

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

На такъв пилот не бих поверил скъпа, летателна машина... - Мик може...

6

Циник

преди 7 години

Цитат:"За първи път след 5 години черна дупка, имаме президент, който забеляза проблем, за който в България не говорим - неравенството и бедността. Много е важно със своя морален авторитет той да поставя този проблем постоянно на масата",27г.всеки президент и правителство обещават борба...и си тръгват с пълна торба! Не ВЯРВАМ нещо да се промени! ЧИСТА ПРОБА ПОПУЛИЗЪМ ( от истинския )

5

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Като за пилот - лесно губи самообладание... - студен, злобен, отмъстителен, самолюбив, явно без чувство за хумор, отблъскващ от себе си... - не на последно място възгрозен, плешив, с голям нос / поразителна прилика с Ал Бънди/, но на светлинни години от него... - наказани сме, че трябва да го гледаме и слушами глупостите му цели 5 години...

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Да бъде президент на всички българи ще бъде трудно, защото простотията е заседнала в парламента, който не е свикнал да му се прави забележка за неадекватно поведение. Те са се взели за богове, на които всички дължим поклони, търпение, издръжка, а те дават ли дават на недоволния народ! Е, спука се розовият им балон и един човек се осмели да им каже БАСТА! Браво, господин Президент!

3

Анонимен

преди 7 години

Реч на Радев:"Аз ще бъда Президент на всички българи.......Остава ви още една седмица".....а женски глас пошепва: всички пред Народен съд !

2

Патриот

преди 7 години

За какво равенство бълнува тоя? Не сме в комунизма!

1

Анонимен

преди 7 години

Клишето,че ще е президент на всички българи въобще не се вързва с злобата и отмъстителността, които проличаха, когато изсъска-Остава ви една седмица. Още отсега се видя,че това ще е президент на отмъстителността, такава каквато е и Партията! Нищо Европейско няма у тях , а само злоба и омраза към всички, които не им се покоряват!