65

9689

преди 7 години

Най напред крадем,такава ни е орисията.

64

345

преди 7 години

ЗАБВЕНИЕ, ЗАБВЕНИЕ, ЗАБВЕНИЕ.......и пълно безразличие към този нарцис и самохвалко. Това е спасението от този *** пожарникар издигнал се благодарение на медиите, ДС и "западно европейските демократи. С министри като Лукавски, Рашидов, Ненчев, Москов Дянков, Индира Ганди съсипахте България за години напред. Само затова, че прехвърлихте парите на здравната каса за да запълните "дупките" в бюджета с Дянков трябва да сте в затвора и никога повече да не видите слънцето.

63

анонимен

преди 7 години

Само аз мога,само аз знам,само аз и никой друг-другите са ***,некадърници,прости,глупави.Кой говори така,умния човек или простака?

62

nick

преди 7 години

До този с електрокарите.За тежест на тези машини се използваше олово вместо желязо. Оловото което имаше в един електрокар струваше по-вече на световните пазари от самия електрокар. Затова ни ги купуваха

61

Анонимен

преди 7 години

Простите българиха дадоха държавата на един абсоилютен ХАЙДУК.Това е все едно да пуснеш вълк в кошарата при агнетата.Мноого *** народ ей.....мнооого.Но затова сте и бедни.

60

Kit Chelin

преди 7 години

Борисооф, Борисооф няма по голям лъжец и манипулатор от теб. Аз построих магистрала "Тракия". Чакай бе образ дострои малко над 100 км. и я обяви за твое творение. Същото е и с магистралите "Марица" и "Струма", арена "Армеец" и т.н. Заплатите на депутатите всяка година нарастват, докато на служителите в повечето общини не са променяни от 2009 г. Не те ли е срам да се хвалиш, 2 г. спахте или от некадърност усвоихте едва 3 % от парите от новия програмен период. От ОЛАФ, може и да ни спрат парите.

59

Анонимен

преди 7 години

Строим, санираме, а и келепир пада. Народа е гладен и стои на студено, но това не се вижда.

58

Бай Ристо

преди 7 години

Важното е че президента Плевнелиев бешее железен. От първия до последния ден на мандата си дрънкаше едно също - къде празни приказки , къде нещо малко по-смислено, но не отстъпи от тезите си. Браво!

57

до ййййййййййй

преди 7 години

Къде се развиваш с тази държава на шуробаджанащина...знанията намаляват защото образованието е съсипано. Знаещи на управляващите не и трябват, трябва и стадо за да го манипулират. Къде пътуваш с мизерните заплати в БГ, какъв бизнес ще развиеш като дребния и среден бизнес е съсипан за сметка на корпоративния. Единствено в промития си мозик имаш права но реално имаш окови

56

Анонимен

преди 7 години

До petarКато нямаш пари колко от тези права и свободи можеш да упражниш? Ще пътуваш ли, на почивка ли ще отидеш, деца ли ще раждаш и отглеждаш, къща ли ще построиш? Когато съм гладен мразя свободата си, защото е гавра да сложат пред теб пържола, но под стъкло и да ти обясняват, че имаш свободата да я гледаш!!! Мерси! Не помня да съм гладувал преди, дори и като студент, но сега всеки ден мисля как да нахраня децата си!

55

Сержант

преди 7 години

Много хубаво това саниране ама много се краде. Фирмите , които санират сшед като спре тази програма ги закриват и гаранция нанай. И кал така с общи пари се спонсорират частни лица.

54

анонимен

преди 7 години

Много промити и празни мозъци тук. Досущ като на този на снимката

53

petar

преди 7 години

До до ййййййййИмам. И не само аз а всички имаме права. Првата да използваме знанията си и да се развиваме, правата да пътуваме, правата на собственост и бизнес, правата на изказване на мнение и много други които преди ги нямаше!

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49Пораснала ти е заплатата ако си се цанил и за щатен протестър! Нали наляха 185 милиона от 2009 досега, та на някои им пораснаха заплатите, но се кастрираха от българщина!

51

Андрешко

преди 7 години

С Атанасов ден зимата и правителството на Боросов си отиват.

50

Чочо

преди 7 години

Строят и санират, но преди герб нямаше затваряне на летните магистрали, пропаднал асфалт. За какво плащаме винетки като нарушават правото ни на свободно движение. Да чухте в Румъния, Сърбия, да не пиша за Европа, където снегът беше много повече да затвориха магистрали?

49

до йййййййй

преди 7 години

А ти сега права имаш ли?

48

ййй

преди 7 години

До АнонименКакъв живот си имал без да си имал права? Това е робство!

47

Anonimen

преди 7 години

Моля те Радев встъпвай по-бързо, разпускай този парламент, назначи правителство...моля те и теб и господ да ни отървете от това квазимодо

46

petar

преди 7 години

В България медиите нямат уважение към себе си понеже знаят, че не са медии а са там за да обслужват интересите на този който си плати. В днешния ден всички медии единодушно трябваше да осъдят действията на тяхнате колежка и да се разграничат от нейните действия срещу действащия президент на България.