189

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Както каза Янукович те не били гимнастици да седят на шпагат между Русия и Европа и САЩ. И в България не са гимнастици, затова избраха да бъдат с Европа и САЩ.

188

до 234

преди 7 години

Цялата ви джихадистка пропаганда се срива в момента. Я кажи, кога ще спреш да биеш жена си и ще откажеш дрогата?

187

Анонимен

преди 7 години

До Анониментехнически погледнато, защото България се опитва всячески да запази добри отношения с Русия, но руското надменно отношение не помага за това

186

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТБЪЛГАРИЯ Е СЪС САЩ. Само Волен е с Русия защото му плащат руснаците. Който е с Русия е предател.

185

Напред!

преди 7 години

Да живей геЙнерал Рунянка Радева!

184

до 234

преди 7 години

Ти, *** мало.умен, освен да лепиш етикети без да имаш каквото и да е основание за това, можеш ли да артикулираш и някоя и друга мисъл за разкош? Нещо по същество? Отнесъл си репликата към определен текст. Що не вземеш да обясниш с какво точно от този текст не си съгласен? Фантазиите си ги остави за себе си. Както и клеветите. Да си клеветник доста добре си пасва с това да си ***. Ясно е, че са ви инструктирали да лепите определени етикети без основание, ама няма да ви мине номера.

183

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТКато бягате към москва пак ще го подкрепяте

182

Анонимен

преди 7 години

В България няма американские агенти в смисъла на руски агенти. САЩ е съюзник и приятел на България и американските агенти са съюзници и приятели. Русия не е съюзник на България днес и руските агенти са чужди. Това е фактическото състояние и де юре също.

181

Анонимен

преди 7 години

Изглежда когато чуе "куртоазия" си мисли за нещо друго.

180

прав си на половина

преди 7 години

До До 231 За сметка на това виждаме бая предани ***, които се опитват да оборят нещо несъществуващо.....

179

Анонимен

преди 7 години

Радев първо щял да посети Брюксел, там ще им каже че Крим е руски и след това ще посети Хага.

178

:)

преди 7 години

До haha Че то това им е основното трудово задължение по онлайн медиите. Не е само тук, а по принцип. Пенсии, даскалоци, *** на разни координатори... и прочее съмнително грамотни хорица - дежурни по тролене.

177

Анонимен

преди 7 години

Ген.Радев... когато говорите, може да изречете глупост.. и точно така стана

176

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ЗАПЛАШВАШ ЛИ ,БЕ 229...??!!!!НЕ СМЕ ТОЛКОВА БЕЗЗАЩИТНИ , КАТО СЛЕД 9.09.44Г...БАКЕ.ТИ ГЛЕДАЙ ПАК ДА НЕ РЕВНЕШ СЪС ГЛАС ......"МИЛИ ХОРА".....ха,ха,хаааааааааааМАЙ СИ ЗАБРАВИЛ НЕЩО...А??!

175

До 231

преди 7 години

Какво да оправдават или да аргументират?Досега този льотчик не е заявил никакви негови възгледи по какъвто и да е въпрос! Само общи приказки чухме.Дори и най-преданият *** не може да оправдае нещо, което не съществува.

174

Анонимен

преди 7 години

До до 229Цялата ви комунистическа и руска пропаганда се срива в момента.

173

Анонимен

преди 7 години

ВЯРНО Е. ШПИОНИРА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КАКТО ЦЯЛОТО БСП

172

до 229

преди 7 години

Тук ще се съглася с теб. Всякакво преекспониране на някакво чуждо външно влияние, което било решило изборите в САЩ си е чиста пропаганда. Избирателите в Америка игнорираха най-мощната пропагандна меидйна машина, за да предпочетат Тръмп, няма как да приемем една публикация на уики за решаваща. Къде по-скандални неща са пускали в този сайт за 15 години. Все едно да кажем че Асандж е избрал псоледните 4 президента - пълен смях.

171

Анонимен

преди 7 години

До hahaРуснаците понеже разчитат на дебели лъжи затова не прокопсаха и държавата им запада.

170

Иванчо

преди 7 години

215,Не знам на кого е бил приятел(ка), но сега е съпруг на Деса Минижупеса, която след няколко дена ще ни стане ПрезидентЕСА и Първа дама. Помниш ли онази оперета, в която цар Менелай пее "Аз съм мъж на жена си, мъж на жена си, мъж на жена си!"А този, завалийката, ще е послушник на три тетки с махленски манталитет и ясно изразено дълбокопровинциално излъчване - Минижупесата, Корна от Крушовица и противоконституционно агресивно-партийната вицепрезидентка.Циркът ще бъде голям. Резилът - също.