32

Анонимен

преди 7 години

евреите много ругаеха Тръмп и САЩ, сега ще им го припомнят

31

Анонимен

преди 7 години

Нормлно ! След като, Путин сложи Тръмп за президент на Кравария и превърна по този начин Кравария в Руска колония, сега идва ред на бизнеса с оръжията.Интересното е, че Обонго 8 години яде банани, и така и не разбра, как Путин го манипулира. Е накрая се усети, но късно .

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонименимат на картинка и по тъпанарските си хвалби

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонименизраел няма 3 ф 35, няма дори един

28

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЧува се смешен плач от исраел хахаха

27

Анонимен

преди 7 години

До САЩ СА ВЕЛИКИА за отбрана жалката русия отделя 20 млрд . долара годишно , а САЩ отделят 900 млрд . долара годишно ! Това е много повече от това което отделят Русия Китай и членките на НАТО / всички взети заедно /

26

Лубянка

преди 7 години

Той сега товариш Тръмп ще види, като му пуснем компроматите, как е б е руски девочки от отдел "Л" на КГБ-ФСБ. Цял свят ще види и т.н. "златен дъжд" когато товариш Тръмп заедно с капитанките от отдел "Л" на КГБ-ФСБ пикaят върху матраците на спалнята в президентския апартамент, та като дойдат в този апартамент след седмица Барак и Мишел Обама да им мирише на гадна руско-американска пиkня.

25

Анонимен

преди 7 години

А толкова се радваха на Тръмп... Точно месец-два.

24

Анонимен

преди 7 години

ми две години и отгоре руснаците дрънкат оръжия и се изживяват като велики, какво друго може да се очаква от другите, ще се въоръжават, както преди време, който издържи, т'ва е!

23

САЩ СА ВЕЛИКИ

преди 7 години

По парите щe ги познаетеКой колко харчи по своите космически програми? По публични данни Русия и Индия отделят около 1 млрд. долара всяка, Китай и Япония около 2 млрд. долара всяка, Европейската космическа агенция около 4 млрд. долара, a Щатите отделят в пъти повече от всички взето заедно от 2010 г. насам средно 18 млрд. долара.

22

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са жалка картинка. На 13-ти миналата седмица Израел ги направи смешни за пореден път. 3 самолета F-35 (участващи за първи път в бойна акция) разбомбиха руското военно летище в Дамаск и щаба на военно въздушните сили на Асад. Както и през предишните 10-15 подобни операции великите руски инсталации С-400 и С-300 проспаха нападението и научиха за него от арабските медии. Естествено руските медии мълчаха позорно за руското величие на бойната им техника.

21

OMG WTF

преди 7 години

До коментар 47:От теб и семейството ти ли ще я почваме тая чистка? ***.

20

Константин Философ

преди 7 години

САЩ почват надпревара във въоръжаването!Прес-секретарят на руското Министерство на външните работи Мария Захарова заяви, че САЩ фактически започват нова надпревара във въоръжението в Европа, а плановете му да разположи в региона въоръжени сили имат разрушителен потенциал, предаде ТАСС..............................................ОТ СИЛНИТЕ ДОРИ РУСКАТА МЕЧКА СЕ СТРАХУВА !

19

Анонимен

преди 7 години

Зов от РусияКакъв зов бе господа ***, това си е направо виене на умряло.

18

Pipi

преди 7 години

Много филми гледате не разбрахте ли,че русия е на 1 во място

17

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Верно ли бе... - Плевнелиев номиниран за орден Атябърская ревалюция...

16

scbg

преди 7 години

Само *** би се радвал на чужди военни в страната си. Не виждам какво толкова се радвате, големите в някой момент ще седнат ще се разберат и кой ще платени сметката...

15

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

За Путин... - контракциите сега започват...

14

да живее НАТО

преди 7 години

Браво на НАТО ,САЩ и ЕС !Усетиха къде е ахилесовата пета на руските алкохолици ! Просто пращат 1000 военни в Европа и провокират сибирските диваци да правят контра учения с 80 000 армия и да харчат пари от които руският народ има такава огромна нужда ! Това е страхотен начин да се руши и без друго разрушената руска икономика !

13

Schutzstaffel

преди 7 години

Най великата демокрация, дължи няколко катр на гадните комунисти. Докато си мерехте ония работи станаха първата икономическа сила. Със армия която никой не смее да нападне.9