37

есхач

преди 7 години

Говорим за военна техника и прехвърляне на сили, доколкото си спомням от статията, а не за това кой каква отрова е изпил. Мисля ,че и у нас в Якоруда се изтрови маса народ с фалшив алкохол в Чехия и Словакия бяха даже повече от Русия и България взети заедно.Никой не е застрахован от нещастие и не е редно да се присмиваме на чуждото, а да гледаме да си оправим нашите бакии.

36

Анонимен

преди 7 години

До есхач руснака за показуха колко му е велика ко4ината и Жопката на Путин ще даде ---най забавното е няма НУЖДА да ТЪРСИШ КЪДЕ Е СКРИТОТО -подводницата- просто отиваш там където трещи и къди НО де толкова акъл в руските ***,оти от МО

35

Анонимен

преди 7 години

До есхачМного просто - НАТО имат радарна технология, която е на светлинни години от руската. Образно казано руснаците са тръгнали на престрелка с нож, а всички знаем колко опасно може да бъде да се изправиш срещу огнестрелно оръжие с голи ръце.

34

есхач

преди 7 години

Ако средиземно море е прозрачно както твърдиш, защо всеки си бута подводниците там да ги виждат всички- евреи,американци,французи,англичани и немци. Щом можеш да виждаш на 200 метра под водата да махнем всички сателити от района(тъй като те не могат) и да сложим теб да на тяхно място

33

Анонимен

преди 7 години

До есхачТи явно си докрай убеден в гениалноста на руските консумативи.Да те питам като са толкова гениални стратези защо за на практика загубиха ВСВ, като се наложи смъртните им врагове САЩ и Англия да ги спасяват?Защо при положение, че имат толкова много да разпродават от родината си са толкова бедни и не могат една Португалия да настигнат по жизнен стандарт?Защо хората им умират ежедневно консумирайки препарати за вана и други отрови???По всичко личи, че са прехвалени без покритие.

32

есхач

преди 7 години

до анонименНе знам като теб какво е имало ,но никой не изпраща нещо способно да прикрие със шума си всичко без причина. Колкото до плазмените горелки руснаците изпробваха нещо подобно срещу Китай по време на пограничният им конфликт. Технологията е проста но не за прости хора- обогатяване на въздуха с озон и възпламеняването му. Останало е само изгоряла земя. Сега се използват вакумни бомби.

31

???????????????????

преди 7 години

Русия...*** то има ли още такава държава???

30

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНаивния русофил дори не се замисля, когато хръвля в пространството някакви голи твърдения. За него е важно посланието да е бомбастично - толкова невероятно, че дори да не се замислиш как е възможно някой да измисли толкова гигантска лъжа. За съжаление обаче вече не сме зад желязната завеса - информация има много и е общодостъпна. Толкова ги боли че изпуснаха монопола върху истината, че в момента са в тотален шок и просто не знаят какво да сторят!

29

Анонимен

преди 7 години

До есхач Няма нужда от СЯНКА -- ИЛИ ОТ ЖИВ ЩИТ като в слу4ея руското подводник САМО си КЪДИ и се издава къдее В бая ПЛИТКОТО -средно 200 м - и прозра4но средиземно море

28

Анонимен

преди 7 години

До есхачОще сега мога да ти кажа - под димящия паметник на комунизма е имало разположени триплазмени горелки с втечнен плутониев огън, който на всичкото отгоре е бил в пълна бойна готовност и способен да изпепели цялата вселена, ако 'великата' русия бъде по някакъв начин застрашена, а нейните исконни национални интереси незачетени.Разбира се, както всяко нещо в русия обаче и за това единствено може да се каже: Нищо не е вярно, но пък всичко е възможно..! и шарани като тебе лапат и клепат!

27

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Военното си присъствие Русия намалява по следния начин :Праща 6 самолета, за да върне 6. Но по пътя се губят 2 и така , пристигат 4 , а се връщат 6.Това е схемата :)

26

Анонимен

преди 7 години

Като къди трещи и пуши руско е от Москви4а до Кузнецов и СУ25

25

есхач

преди 7 години

Изтеглят се 6 самолета които носят бомбен товар от по 9000кг всеки и ги заместват с 4 с товароподемност 4400кг. Явно е ,че няма увеличение на въоръжените сили,а намаляват. Колкото до самолетоносача на Москва, той е на повърхността и всеки го вижда. По-важно е какво имаше под него,както при айсбергите-виждаш само 10% от всичко. След време може и да разберем какво е плувало отдолу и в какво количество- все пак Кузнецов осигурява добра "сянка" на всичко значимо около него.

24

Анонимен

преди 7 години

До До 30 виждаме как су 25 Къди по зле от ил 2 или Ю 52 при пуцане стил ВТОРАТА СВЕТОВНА

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29 САЩ Базирани в Сирия 0 - рашко 52 разлика в класите викаш (((

22

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИдеята на Запада е да вкара русия в разходи, които не може да си позволи и за момента безусловно успява!!! Няма значение колко самолета има там, въпроса е цената за москва постоянно да расте и тя си расте - орязват пенсии, разходи за здравеопазване, дори намалиха температурата на парното в москва с 10 градуса!!! Великите руснаци газят петрол, а стоят на студено!! Тези ли при-мати ми хвалиш??

21

Анонимен

преди 7 години

Американците имат в Сирия и Ирак над 400 самолета, вкл. и Ф-22. И резултатът е една голяма Нула! Всичките руски самолети и хеликоптерив Сирия беше 52. Както се казва, разлика в класите! Американците пак се изявяват най силно в киното.

20

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Като за финал Плевнелиев трябва да свали едно СУ...

19

Анонимен

преди 7 години

До nНещо по темата ще кажеш ли или си тук като един истински русофил само за да псуваш и да цапаш дискусията?Всъщност, за да участваш в дискусия трябва да имаш елементарна култура, която явно в случая на русофилите масово отсъства. Изискване ли е да си *** от най-висока класа за да си фен на русия или как??? ;)

18

Анонимен

преди 7 години

До n от Характеристика КАКВИ сме в БГ от руски пияни ци,гани НЕ ЩЕМ винаги сте били по зле от нас