189

WTF

преди 7 години

Гласувах за Плевнелиев. Допреди няколко години го смятах за добър президент. Но откакто започна да прави външна политика като на велика сила и да се меси между шамарите на САЩ и Русия, не просто ми падна в очите - срам ме е от него.

188

Анонимен

преди 7 години

"Плевнелиев и лидери в писмо до Тръмп: Не се сближавайте с Путин!"---Плашат Тръмп. :)Пък и заглавието - с Роската напред. Лидер на лидерите. :)

187

Анонимен

преди 7 години

Най накрая си призна, че работи за американското величие - не че не си личеше.Жалка предателска мижитурка - ти трябваше да работиш за България и нашите интереси но предпочете да лижеш американските си господари-хората те мразят!

186

Анонимен

преди 7 години

"... един действащ европейски лидер - Росен Плевнелиев" (!?)---Смях, смях. :)Е, как ти дойде на акъла, бе, Борянче!

185

Анонимен

преди 7 години

Този няма ли да се маха най-накрая. До последно си остана ***. Срам ме е от все още действащия президент. Той е ПОЗОР за нацията и държавата.

184

Анонимен

преди 7 години

Това писмо очевадно е поръчано от Тръмп, чрез администрацията му. Такава е технологията. Няма случайни случайности.

183

Анонимен

преди 7 години

С комсомолски устрем и ГЕРБерски плам, изживява се голям.След 21 януари плев не e ли OFF. K'во се опитва да ръси мисли, дето никой няма да прочете, камо ли да чуе? Някой му е набутал този позив и он се прави на мн.голем. То и съавторите на писанието са все от политбунището, от които нищо вече не зависи.

182

крахът на Бойко

преди 7 години

Две погрешни кандидатури за Президент на Борисоф - г-н Плевнелиев и г-ца Цачева.Мандатът на Плевнелиеф приключва, а Цачева беше директно "отсвирена" от народа.Глупаво е да си горд, че си прочел само една книга и да признаеш, че си ***, и да кажеш на всички, че са прости и затова те разбират.

181

Колио

преди 7 години

Чудно ми е наше политици имат ли достъп до интернет или от ЦРУ им обясняват че коментарите за простотиите им ги пише Путин.

180

САРКАЗЪМ

преди 7 години

След 20 януари великият пълководец Росен Пл напуска безславно политическата сценКа.Русия може да е спокойна, Плевнелиеф няма да я нападне.

179

Аз

преди 7 години

Ще организирам подписка и ще изпратя послание до Тръмп, че Плевнелиев не ме представлява и говори от свое име.

178

Не гербаджия

преди 7 години

Срамувам се от този безгръбначен Плевнелиев. 20 януари ще бъде един чудесен ден за България, защото този човечец наречен президент ще се отправи към забравати презрението.

177

Смях

преди 7 години

Не мога да разбера това някаква характерна черта на нашите политици да се магнат и да целуват задни части.Как и с кво ни помогнаха САЩ сигурно това лято ще чакаме американски туристи по черноморското крайбрежие. Не винаги с Русия но и никога срещу Нея!Забравихте как се радвахте ,че руските туристи ще идват у нас.Безобразие

176

смях в залата

преди 7 години

Плевневлиев дава "съвети" на президента на САЩ!?!

175

Анонимен

преди 7 години

Добре е че Руския Великан не го взема на сериозно това

174

как не

преди 7 години

колко сте жалки големи глави без мозък ,тои да не е черна простотия той е умна глава а не слънчогледова ставате много смешни спрете се никои не ви слуша

173

Анонимен

преди 7 години

ако ви спре газта ще си пикат европеците да се топлят и пак му ядат .......................на Големия Вова.СТРАХ ГИ Е МНОГО ГОРКИТЕ

172

Анонимен

преди 7 години

"Путин не търси американското величие. Като ваши съюзници ние го търсим", - защо нашият *** не се загрижи за българското величие и просперитет - жалък слуга и верен роб от най долните !

171

Анонимен

преди 7 години

Каквото беше Рейгън за СССР това ще бъде Тръмп за Русия. Но руските роби вдеоще не збаят това и смятат, че джудженцето може да води Тръмп за носа. Ще се разочароват жестоко.

170

радост

преди 7 години

Росен Плевнелиеф си отива от политиката, един истински мъШ бе той.Никак няма да ми липсват "дълбоките" му мисли и слова.След като САЩ и Русия вече не са врагове, чудя се Плевнелиев с кого ще воюва...С тероризма няма да е, там Плевнелиеф зове да се борим чрез толерантност