58

Прос Селендур

преди 7 години

Кво не му харесвате на Бойко...готин пич е...мъжкар има чуство за хумор... говори на езика на народа...е не става за държавник ама то кой от нашите политици става...

57

Анонимен

преди 7 години

Какво доверие за какво??Какво направи мутрата за 5 години управление: Най корумпирани болни бедни нещастни в ЕС.Пеевски получава тлъсти държавни поръчки и изкупува България на безценица. Р.Овч и П.Димитров на държавна хранилка . М. Манолова омбудсман избрана от мутрата. Цацата лично избран от ББ да пази мафията. Лично обеща да не допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти. МИСЛИТЕ

56

сдкщ

преди 7 години

Откраднал бил милиарди, ми отидете в прокуратурата и го предайте на правосъдието или само лалате бе *** гнусни

55

дшптжогхт

преди 7 години

А пък един руснак Каза че Нинова е лъжкиня, тя ли ще ни управлява

54

Анонимен

преди 7 години

Искам да зная защо лицето от снимката не е в затвора и докога ще обръща цялата Държава на детска градина и всички трябва да се съобразяват с капризите му ?

53

fll

преди 7 години

А БСП занулиха спестяванията на целия народ през 1996 година, долара струваше 3000лева, нямаше хляб

52

Анонимен

преди 7 години

Парламентарджийска кризисно-щабова държава...

51

ненужна вещ

преди 7 години

Някогашен министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на групировката "герб-Буда", бивш пазач на паркинга на бай Миле, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствената му глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

50

адска машина

преди 7 години

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

49

Angry

преди 7 години

Изпитвам огромно съжаление към тези 43% от българите, които уж одобрявали ББ! Народе, събудете те! Преценете трезво и обективно всички престъпления, които този не.ка.дър.ен Ти.к.в.о.ч направи за последните 7 години и тогава решете каква алтернатива има нашата страна в следващите парламентарни избори! Искрено се надявам ГЕРБ да изчезнат от политическата сцена! Това е партията на всички нереализирани ***, бивши военни и пожарникари!

48

проктолог

преди 7 години

Причината за тоталния провал е, че групировката герб е една бандитска групировка, с цел тотално ограбване на България!

47

Независимият

преди 7 години

До Не харесващ тиквиЕ ха кажими сега, с такъв ник - "не харесващ тикви", излъчващ презрение, унижение към част от хората, как да харесва човек - дясно-коснервативната партия Бсп, имаща претенции, че е "социалистическа" ?! Самото име на тая партия е в тежък разрез с "духа на времето", от което сама избяга, след като стартира с 9 милиарда на Луканката, които ще плаща електората на тая партия.

46

Бай Ставри

преди 7 години

Едно бързо социологическо проучване за нагласите на обществото към правителството на заленчуците / Тиквата, Пъпеша, Чукундура, Динята и другите/ може да видите според одобрението на коментарите!!! Крадливата шайка на ПП Роми ГЕРБ може да спечелят само в Генчлербирлиги, Касъмпаша, Бурса, Измир и Кочбаялдъ /там спечели Тетка Цацева/. Очаквам ги ВСИЧКИТЕ при мен на адрес: Централния Софийски Затвор, Втори етаж,Южното крило в килията на Рънърса. Аз съм Бай Ставри, надзирател - строг, но справедлив.

45

Анонимен

преди 7 години

оставал си най-харесвания?! Да си запечено сред рядките, не е за гордост !

44

Анонимен

преди 7 години

Тези социолози пак ли изпълзяха! Нали даваха преднина на майката на нацията с поне 15%, пред Радев. Поне Борисов трябва да ги нарита, че го засилиха да си подаде оставката, защото беше сигурен, че ще спечели.

43

от ПОЗДРАВЛЕНИЯ

преди 7 години

*Генерала* - имам в предвид Генерал Радев , Борисов е малко генарал измислен .

42

Анонимен

преди 7 години

Нещо се загуби главния снегорин на държавата. Да не е отишъл на Малдивите да се размразява.

41

Не харесващ тикви

преди 7 години

Днес, малко се засрамете с тая стъкмистика, очевидно е че се опитвате да подвеждате хората и да ги карате да си мислят че "разбиращите и мъдрите" го харесват, но истината е че този *** само майка му го харесва вече. Next.

40

ПОЗДРАВЛЕНИЯ

преди 7 години

Адмирации за Г-н Борисов .Опита се да вложи много енергия за да извади България от Блатото . Лично аз се възхищавам от него . За съжаление се оказа в позицията на Жан Виденов . Предадоха идеята на ГЕРБ . Днес Българския Народ разчита за по-добро на Генерала . Дано не се върне обратно времето на СДС , има вече опит за Реваншизъм .

39

смЕх

преди 7 години

Мухахаха "най-понятни били аргументите му сред .... образованите "и т.н.... особено понятна им е една крилата фраза "вие сте прости аз съм *** и за това се разбираме" това си е направо за Гинес.