84

Анонимен

преди 7 години

До АнонименSmeni psihiatara Speshno ti trebvat novi hapcheta

83

Анонимен

преди 7 години

Рекламата, Пропагандата, Демагогията не са измислени от Путин, но така както и много открития от Запада се ползват от Империята на злото, за съжаление не за доброто на мужика.

82

Буков

преди 7 години

ЦРУ се стремят да се харесат от Тръмп. Искат да се подврат под кожата на президента и лъжат безогледно. Пълни невежи с високо самочувствие.

81

Анонимен

преди 7 години

Този разказ може би е еманация на една върхушка която е подета от вихрушката на забравата. Кой разпали света и много бързо забравиха. И някакъв си Кисинджър изваден от няколко слоя нафталин щял да помирява. Толкова плитко, чак смешно. Толкова ли за гупави ли ни мислят. Искат да играят хем лошото ченге, хем доброто. Нещо като Лошия чичо Сам, добрия чичо Президент и злия сибирски Мечок. Е такива Холивеедски недодяланости. Мечтасят да се събудат и да кажат чао на целия свят.

80

Анонимен

преди 7 години

Каквато и дезинформация да използва путинчо но факта че никой не иска да живее в *** Русия остава. Руснаците дават мило и драго даже да дойдат да живеят и в България.

79

Анонимен

преди 7 години

Радио "Америка за Германия" кръв *** а нашите слуги му пригласят...КЕФФФФФ!!!!

78

Анонимен

преди 7 години

Дигитални преписвачи виждам.... и някой го гони параноя.

77

Ин водка веритас

преди 7 години

при товарищ Путин нЕма лабаво.Нема я! Погледни само как е при тавариш Путин:https://youtube/watch?v=olMqeLM_lVkhttps://youtube/watch?v=ePaboBPT5bw

76

Анонимен

преди 7 години

Ненадминат просто, дори една пушка не гръмна, а краварите операции танкове артилерия, сменят президентите оставят след тях един евро-либерастки ***.

75

Анонимен

преди 7 години

Ох поврьща ми се от Дойче мойче разни тьпотии само искам да спомена ,че Путин е виновен за студа и преспите в Бьлгария

74

индипендънс дей

преди 7 години

С една всеобхватна, едностранчива и хулителна пропагандна кампания статуквото се опита да предреши изборите в Америка в полза на Хилъри. А сега са достатъчно нагли да оправдават загубата с някаква "информационна война". Тяхното беше и е информационна война - френетична, отчаяна, по всички фронотове. Крадеца вика - дръжте крадеца. Просто ги е страх. Ако загубят и информационния си монопол, цялата им пирамида от лъжи ще се срути.

73

до Заро

преди 7 години

Прав си.Ако службите бяха потвърдили внушението на този материал, нямаше сената да сертифицира изборната победа. Нивото много ниско по левичарската медия. Даже опит не правят да имитират обективност и да предложат нещо като анализ. Ако някой чете само тях, ще си остане в пълно неведение относно това, което става по света. Пък за някакви пропаганди и манипулации разтягат локуми.... Крадеца вика "дръжте крадеца"

72

Анонимен

преди 7 години

Съмнява ме, че руските хакери са включили климатичното оръжие на краварите дистанционно, моля проверете тая следа.

71

не смЕх,а голЕм смЕх

преди 7 години

Пак ревът на умряло,ако е така да се стягат и да учат руски ,че при товарищ Путин нЕма лабаво.

70

до 73

преди 7 години

Виж какво приятелю та ти си забравил да споменеш и АНТАРКТИДА.Руснаците са маистори на студа.Заплахата за демокрацията иде имено от там.Треперят ми гащите и сън не ме лови от действията на нашите доскорошни братя освободители.

69

isteria

преди 7 години

истериите и глупостите, с още по-голям размах, продължват и през 2017-шоуто трябва да продължи

68

Ala_Bala

преди 7 години

Джуджето Путин, реши изборите в САЩ. Велика е Русия. Сама да смеете да напишете нещо друго, ше разсърдите Големия брат. Негова е истината!

67

Анонимен

преди 7 години

Голям хакер тоя Путин бе, слага си тайно президенти не може да го прави явно с оръжие в ръка като големия презокеански брат.

66

Елке,

преди 7 години

а нещо за съдържанието на хакнатите имейли имаш ли да кажеш? Как Хилари забива нож в гърба на другите демократи? Или само Путин ви е виновен на вас ***?

65

гола вода

преди 7 години

Доклада на службите на САЩ е пълна боза няма никакви доказателства и факти а само препечатки от феизбук и разни предавания,едно голямо нищо....