108

Анонимен

преди 7 години

Хайде пак нова Студена война. Самият факт, че американците разгласяват подобни неща, говори нещо. Ако наистина го смятаха за провал, щяха да си го кажат на четири очи в някой защитен срещу подслушване кабинет и това е. А така сочат на всички някакъв виновник и сега ще имат оправдание да слагат танковете си, където им е кеф и да засилят подслушването и следенето.И всичко това начело с хора като Матис.

107

Анонимен

преди 7 години

До Пацо 148Писнати вече в гуантанамо ?

106

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Путин назначи президент на САЩ.Гавра с хамериканците !

105

НФБ

преди 7 години

Как стана промяната в страните от източна Европа. .с помощта на службите на САЩ и запада. ...Какво представляват санкциите. ..това е средство да се влияе на народите. ..обучавайки деца на политици в университета САЩ и Запада искат и влияят на избори в Африка. ..арабските страни. .южна Америка. .Азия. .Русия днес отговаря огледално.

104

Георги

преди 7 години

Днес.бг продължавайте с евтините пропаганди който ви спуска Сорос и компания, продължавайте, никак не сте жалки ама въобще... Кофти,че ваште господарчето дето ви хранят цялата журналистическа пасмина от 20 години скоро ще изчезне.. Путин и Тръмп много скоро ще ви изядад господарчето Сорос за закуска и цялата лобистическа *** и ще видим к'ва песен ще пеете тогава.

103

Дедовия

преди 7 години

ЕлкеМа, поръчкова тъпаОвцо ..гледай скоро американците да не започнат да ти плащат с рубли,че на там е тръгнало .И да видим тогава,каква песен ще запееш.То бива злоба и алчност,то може,но чак пък като твоята...

102

haha

преди 7 години

Мислех че само Бьлгарите са майцепродавци а то се оказа че и АнглоСаксите били такива или поне либералните демократи заедно сьс паталогичните русофоби от сената, имам в предвид 2-3ма сенатори които верват че техната мисия е да устроят една хубава война между САЩ и Русия. Ако трябва да сравнявам сегашната ситуация с тази от преди 30 години, единствения извод до който стигам е че Русия и САЩ са си сменили местата...

101

ПРИЗНАНИЕ

преди 7 години

Путин управлява САЩ.

100

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Щом самите американци признават, че Путин е назначил Тръмп, значи е време да признаят превъзходството на Кремъл над Вашингтон.Просто руснаците ги разбиха по всички фронтове ! От военния в Мариуол и Алепо до политическия, та чак и хакерите им излязоха по-добри на братушките.

99

Анонимен

преди 7 години

Тези твърдения за влияенето на изборите в САЩ ми звучат малко като (кой ми се из.*** в гащите?).

98

Анонимен

преди 7 години

Винету пак се е покрил някъде.И той като Роската замлъкна, докато началниците не му кажат дали да си ходи, или не.Междувременно по Фсички телевизори ни обясняват, че вали сняг.

97

Анонимен

преди 7 години

чакай да помисля , той Волен нямаше ли и преди семейство и дете в европарламента ? Сега друго ли има ? Чакай да позная - да не би жена му да е машинистка ?

96

Анонимен

преди 7 години

Селтаk, Волен ще се захване да прави правителство знаеш ли кога? След като го съдихта и го разнасяха толкова време. А и Атака няма да спечели изборите. Но дори и да спечели Волен си има семейство и дете, и не вярван да се засили да оправя некачествения матреял. Само Боко и Марешки за вас, а защо не и ***. Само бой за матреяла, да му дойде акъла, оше много бой и много мизерия ще има да видите.

95

Плевен Росенлиев

преди 7 години

След като Русия не е враг на САЩ, аз срещу кого да съм?Обърках се вече.

94

Анонимен

преди 7 години

о , скъпа дърта пелко , как искам да видя правителство на АТАКА за да се посмеем заедно , както се повеселиха гърците с Ципрас , който веднага след като го избраха хукна при господаря Путин за парички , ама малко го поотрязаха . А иначе Ципрас поне е доста образован , уравновесен и трезвомислещ мъж в сравнение с нашия хубавец Волен . Вече ще гласувам само за АТАКА .

93

Анонимен

преди 7 години

"Доналд Тръмп ще назначи зет си за старши президентски съветник "Ето на това му казвам МЕМОНОкрация.Тоя *** Трумпету назначи цялата са рода в президенството.Дори Боко-наглото не си позволи подобно нещо.САЩ потъва като Титаник..........

92

Анонимен

преди 7 години

В ценръра на Детройт, гордостта на американската промишленост и емблемата на успехите на капитализма днес може да си купиш 5 стаен апартамент от 250 квадрата за няколко дестки долара.

91

Анонимен

преди 7 години

До zaw12929Доналд Тръмп и Джак *** в разговор за създаването на 1 млн. работни места в САЩРаботни места в САЩ означава да закрие производствата с Китай и Азия. И съответно много по-високи цени на стоките. Тоест работиш и със заплатата мизерстваш както преди на социални помощи и на купони за храна. САЩ са в затворен дяволски кръг, никой не може да ги спаси, единственото им спасение беше пияницата Елцин, който за малко да им поднесе на тепсия богатствата на Русия, но се "появи" Путин.

90

м..да

преди 7 години

Голям майтап е тази статия. Сигурно Путин доста се е забавлявал докато я чел.

89

hypocritical bastard

преди 7 години

113 - то много добре се вижда на кого влияят писаният във фейса и 114 го е обяснил много добре . Ако искаш позамисли се какво се случва в БГ преди избори . Иначе Тръмп е пълен *** , един ден англичаните се събудиха и разбраха че са гласували за BREXIT и бяха много учудени , а политиците които толкова силно го подкрепяха бързо си измиха ръцете. Рдин ден САЩ се събудиха и разбраха че са избрали Тръмп и бяха много учудени , а той всеки ден показва че не знае какво прави .