22

Анонимен

преди 7 години

Тоя явно не е прочел призива да не се пътува. Всеки нормален човек ще изчака обстановката да се нормализира, а не да пищи като закъса.

21

Анонимен

преди 7 години

ето това ме смаяКато ромски лидер той призова държавата да се погрижи за децата от малцинството, защото в този студ те умирали в някакви бараки във "Факултета", "Христо Ботев" и "Филиповци".Според него, когато родителите не могат да се грижат за децата си, държавата трябва да го прави.А не трябва ли ако умре и едно дете от студ да вкарат родителите у затвора че не са го предпазили?

20

Анонимен

преди 7 години

И с какво този е по-специален от нас?

19

Вихър Райчев

преди 7 години

Оставете го в снега докато цъфнат минзухарите.

18

Анонимен

преди 7 години

Според него, когато родителите не могат да се грижат за децата си, държавата трябва да го прави...............а според мен,когато родителите не могат да се грижат за децата си,да си сложат спирачка ! т. е. - СПИРАЛА,и да спрат да се плодят като зайци.

17

Анонимен

преди 7 години

Опорните точки на крадците са ясни:1.Не е зима, а бедствие2.20 см сняг, ама от най-лошия, все едно е 2 метра3.Виновен е орехаКрадците не чистят сняг, те крадат от залъка на наорода

16

ист

преди 7 години

Този " лидер" тази сутрин две думи на кръст не можа да каже. Като го гледам , явно е специалист по усвояване на средства за ромска интеграция.

15

Бобо

преди 7 години

Децата мръзнат в барачките в Христо Ботев и Факултето, а тука обсъжете от кое малцинство бил. Моля Ви българи, младите ни събратя мръзнат!

14

Анонимен

преди 7 години

Като ромски лидер той призова държавата да се погрижи за децата от малцинството, защото в този студ те умирали в някакви бараки, да си закупят дърва, или на ток, или парно. Да си закупят изолация. Първо да си узаконят бараката след това да направят горното. Какво му пречи той самия да се погрижи за проблемите им? Все пак нали е комисар по въпросите на ромската общност. Аз пък призовавам държавата да се погрижи за всички. Ех мечти, добре че са безплатни.

13

Хихи

преди 7 години

Найс, а?

12

Анонимен

преди 7 години

Една от слабостите на ЕС са тези интеграционни програми които създават ромски лидери,започва едно усвояване на средства които потъват във олигархичната структура я на Пеевски я на Борисов

11

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да се направи нещо.Ако видят закъсал автомобил, тръгнал със зимни гуми из снега - глоба + разходите по спасяването на шофьора.До 1-2 години ще видите как подобни неща ще намалеят.

10

Анонимен

преди 7 години

Тая услуга струва пари. Парите се събират от данъци.Твоите хора не плащат данъци.Ако имаш възражения за устройството на света, *** на църква.Ако ли не, бъди благодарен и на това, което ти се предоставя.Нагляр.

9

Анонимен

преди 7 години

По- *** народ от българския няма като чета коментарите от долу да ви вдигнат данъците да ви вдигнат винетките и дане ви чистят пътищата ***. А минусите да ви влезнат у *** прости хора

8

демократ от класа

преди 7 години

Защо се хващате че бил ром? Ами така е. НО може всеки от нас да заседне в снега и да пробва да види дали някой ще го измъкне скоро или ще чака и той 10 часа, какт ое нормално да е у нас.

7

Реално погледнато

преди 7 години

Ако се беше случило това с тиквата как ли той щеще да реагира ? Или ако се беше случило това с младо семейство с бебе в колата ? Нали плащаме винетки и данъци и прочиствателните фирми си пълнят джобовете но няма кой да работи. Пък този на снимката въобще не ме интересува къв и кой е

6

Бау

преди 7 години

Ама разбира се, че вярваме повече на ромския "лидер". Той е напълно "невинен". Нагли хорица...

5

Активист на БКП

преди 7 години

Прав е човекът-данъци плаща!!! Само не разбрах колко...

4

да

преди 7 години

като не могат да се грижат за децата си..да не правят деца

3

Въпрос?

преди 7 години

А на Орешарски кой му потърси сметка за онези стотици хиляди, които умираха от глад в родопските села затрупани от преспите през зимата на 2014 г.Никой нали?