63

Бай Гошо

преди 7 години

Не човек а комунист .

62

Анонимен

преди 7 години

До уууМногомилиардни заеми, които изплащат вашите заеми за Белене, КТБ и Цанков камък!

61

Анонимен

преди 7 години

КТБ фалира именно при Орешарски, не забравяйте!

60

Анонимен

преди 7 години

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ЧЕРВЕНКИТЕ- ЗАЩОТО СА ИНОВАТИВНИ- ПРАВЯТ ИНФЛАЦИЯ ОТ 1500%, СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА, ФАЛИРАТ БАНКИ- В МИНАЛОТО ТОТАЛНО, В ПО НОВО ВРЕМЕ ПРЕДПАЗЛИВО НО С ОПИТ- ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЕДНИ 5 МИЛИАРДА И НИКАК АМА НИКАК НЕ МИСЛЯ ДА ПОВТОРЯ С ТИЯ ДЕТО НА ДУМИ СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО, А СА НАБЛЪСКАНИ С МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ ТРЪГНАЛИ ПО НОВ ПЪТ, НА КЪДЕ НИКОЙ НЕ КАЗВА- ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ МИНИМАЛНИТЕ ЗАПЛАТИ ОТ 1000 ЛВ ТОВА ОБЕЩАВАЛИ- ТЕ И ДРУГ ПЪТ ОБЕЩАВАХА АМА НИ ФАЛИРАХА.

59

Анонимен

преди 7 години

Този от снимката не беше ли хванат с голяма сума валута на бълг-сръбската граница? Да не си мисли, че харата са забравили? И той седнал акъл да дава. Този к.р.е.т.е.н да на остроумничи, защото не може да се намаже на малкия пръст на Борисов. Ама то кой ли комунист може? Не ***.ч.е, не ГЕРБ се страхуват, а вие-треперят ви гащите, че няма да спечелите изборите. И вие много добре го знаете. Комунистът винаги говори обратното на това, което мисли.

58

ууу

преди 7 години

ГЕРБ - МНОГОМИЛИАРДНИ ЗАЕМИ, БЕДНОТИЯ, РАЗГРАДЕНА ДЪРЖАВА, ЦИГ. ПРЕСТЪПНОСТ, САМОУБИЙСТВА, КАРТЕЛИ, НАШИ ФИРМИ ...... РЕАЛНОСТТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ

57

Факт

преди 7 години

До ФактТа мисълта ми е,че "социалистите" да не се правят на интересни-при тях беше/е същия батак.

56

Анонимен

преди 7 години

Добрев, Кирчо, смятам, че Борисов е нещо вредно за България, обаче точно ти да си ми говорител, хм, сори, ти си същия !

55

Факт

преди 7 години

Проблемите с зимата си ги има още от комунизма,а признаци за голям напредък няма.Разликата е,че тогава имаше големи запаси от горива,храни и лекарства поради централизираното снабдяване(и малкия асортимент).Няколко дни затворени пътища не бе проблем-като се оправеше времето се разчистваше.То и движението не беше голямо.За спешни случаи-армията.Сега е друго-доставките са ден за ден,*** и Пульо е тръгнал на някъде,ЖП-то хич го няма,а честните частници дето чистят разчитат на глобалното затоплян

54

Анонимен

преди 7 години

Сняг е имало и преди 26 години и то много повече, но имаше компетентни хора, които чистиха пътищата, а не нагнетяваха апокалиптични ситуации.

53

Анонимен

преди 7 години

Айде цвъ цвъ пак е пуснал платените от герб платени писачи. Плай цвъ цвъ, че на следващите избори дано да не ви се отвори парашута!

52

чул

преди 7 години

ТОЗИ Е ЕДИН ОТ СПИНОЗНИТ,както каза ДРУГАРЯ ПУТЕВ,НЕ КУТЕВ БЕШЕ,В ТЪПАТА ИМ СКАПАНА ПАРТИЯ,САМО ПО НАСЛЕДСТВО,НЕ СЪМ ГО ИЗМИСЛИЛ аз,ПУТЕВ ГО КАЗА

51

Анонимен

преди 7 години

Да, зима е, вали сняг, духа силен и студен вятър, както е било ВСЯКА зима в България. Тези *** от ГРОБ никога ли не са виждали сняг? Къде са живяли изобщо, на Луната ли! ЗАЩО няколко министерства, барабар с министрите си, че и онзи така наречен премиер денонощно нагнетяват напрежение и създават психоза в населението. Ами просто си вършете РАБОТАТА, за която получавате парите на данъкоплатците, бе некадърници... И онзи дебелия, охранен чичо, дето се снима при военните машини, той ли ще спре снега или ще подкара снегорина? Аман от пиар акции.

50

Анонимен

преди 7 години

Комунистите и комсомолците в герб са в пъти повече отколкото в бсп. Факт!

49

Анонимен

преди 7 години

До преди години мискех, че не миже да има по - голямо политическо зло от БСП. Оказа се, че има.

48

Анонимен

преди 7 години

а ако беше горещо или пък валеше силен дъжд ......... кво щеше да измисли тъпата ти глава , а "другарю" ? другарката *** инструктира ли те за тези варианти ? умрело псе сте вие от бсп и производните и , колкото и да квичите никой не ви вярва , даже и тези на които плщате да ви ходят по митингите и те не ви вярват - ходят за по некой лев ! благодаря , мерси , спасиба ! честита ви истинска зима .

47

Анонимен

преди 7 години

В материала много точно ,ясно и недвусмислено се иска отчет за фирмите които чистят! Това е далаверата на ГЕРБ!Все едно и също- щяхме да ловим снежинките във въздуха,щяхме да ..... и т.н. А с каква техника?Още през 1976 г. видях мощните роторни снегорини,които работеха в Москва,Ленинград и въобще в Русия! А в момента все още чистим с остаряла и вече ненужна техника! И точно тук държа да обясня,че особено ГЕРБ и Борисов,УНИЩОЖИХА България!

46

Анонимен

преди 7 години

И едните и другите са крадци и ***

45

Анонимен

преди 7 години

Не помним при тежка обстановка като сегашната някога родината ни (вече) два дни и половина да е оставала с непочистени магистрали и главни пътни артерии. В гербаджийските общини (например Варна) положението с чистенето вчера бе катастрофално. Този път правителството воставка се изложи, присвоявайки за предизборната си борба парите на гражданите, плащали данъци и винетки.

44

Анонимен

преди 7 години

Другари комунисти, не се сърдете на гербаджиите. И те са ваши кадри, ваш продукт, ваша отговорност. Дали ще сте вие или гербаджиите - разлика няма. Вси по същият начин фирмите"ще печелят" търговете, все така зимата ще ни изненадва, все ще се "върти киломепраж и ще се разхождат джи пи есите" на снегопочистващата техника, която ще е с вдигнати гребла и ще се отчита километраж и ще се точат пари.