26

морски

преди 7 години

Трябваме им да си пращат скъсаните социалтуристи, дето правят изпълнения невъзможни ТАМ !

25

Анонимен

преди 7 години

Ако бяхме приятни, щяха да ни викат, ама явно с нещо ги отвръщаваме :D С кво ли е, погледнете запада и погледнете изотка и ще си отговорите. За съжаление страната вече май не може и да се спаси, баси простотията е цялата политическа класа, както и целият електорат.

24

Циник

преди 7 години

Предния ми коментар беше до 18

23

Циник до 22

преди 7 години

Няма по-големи крадци от Брюкселската мафия! Теб попита ли те някой - навит ли си да отпуснеш 350 МИЛИАРДА за спасяването на фалирала Гърция? Попита ли те някой дали си съгласен да дадат на Ерсдухан - паша 3 МИЛИАРДА...или 250 МИЛИАРДА за спасяването на спекуланти банкери...мога да продължавам...- стига си плюл родината си! Правителството, и политиците ни - не са България....както Брюксел не е Европа!

22

Анонимен

преди 7 години

И без България можете! Но откъде такова щастие да се отървем от скапаните съюзи!

21

тука гледай тука

преди 7 години

С това ново поколение строители на модерна България, не виждам колко можем да задобреем.

20

Анонимен

преди 7 години

Сърбите са гола вода, а при макетата положението е плачевно. Може и да не ви се вярва, ама има много по-зле от нас. Не казвам, че трябва да сме доволни от това, а просто внимавайте какво си пожелавате ;)

19

Анонимен

преди 7 години

На нова година бях в Охрид. Мизерия та се не трае. Били по-добре...хахаха. И какво си правил там на нова година като е мизерия? От евроатлантическата мизерия в България си пестил цяла година да отидеш в Охрид за нова година малко живот да видиш, що не отиде на Канарските острови?....Не бях ходил, затова.Миналата година бях в Доминикана. На канарите също съм бил, но не ми харесва там, много вятър има.

18

Анонимен

преди 7 години

Които не стават за ЕС. МАРШ ЗА МОСКВА. С еднопосочен билет.

17

Анонимен

преди 7 години

Поредното докьателство че сме на дъното на Европа. Вместо да се засягате помислете защо е така. На ЕС не му трябва *** и крадлив народ който се излага всеки ден по всевъзможен начин, правителсвото краде, няма закони и няма абсолютно никакво желание за развитие. Срам!

16

***

преди 7 години

До Анонимен 13България и Румъния бяха взети в ЕС под голям политически натиск с цел откъсване от Русия!Друга причина няма!Сега франсетата се жалят,че това било "голяма политическа грешка"!Румъния вече дръпна напред,ние си стоим на едно място!

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12, стригът се сити овци, не като сега гладни и хилави. Краде се, като има, ако откраднеш, когато има малко - винаги ще се забележи.

14

Циник

преди 7 години

Цялата шайка нагляри в Брюксел преследва САМО СОБСТВЕНИ ИНТЕРЕСИ! 80% от НАЗНАЧЕНИТЕ (никой европеец не ги е избирал) та 80% от назначените европ*аразити ( и Бареков между тях ) харчат тежко изкараните ни пари , и спокойно си признават, че защитават интересите на това...или онова индустриялно...или финансово лоби! Народите им - са им през онази работа! Целия Брюксел е злокачествен тумор - разяждащ Европа отвътре!

13

Анонимен

преди 7 години

...."както и "расистките, сексистки и ксенофобски коментари", направени от Йотингер...."Този е моя човек! То ясно що не е взел никой от "екипа" на Георгиева, би било добре, ако се позавърти и в България, и да вкара поне 98% от "елита" в затвора.

12

gtf

преди 7 години

*** точно така е, ние трябваме много повече на евро*йския съюз отколкото той на нас... само, че тиквите алчни не можаха да го схванат това, вече 10 години а и пари се крадат по-лесно

11

пена кларнето враца

преди 7 години

естественно , че могът .България от години насам само я ползват на кой за какво му е удобно , ако бяхме фактор то досега нямаше да искат визи за хамерика :) на нас искат визи а Хамериканците си влизат тук като в разграден двор та даже и военни бази си направиха.

10

Анонимен

преди 7 години

Стигат лъга масите.Като бяхме република в ссср все крадехме и все си бяхме бедни.

9

Анонимен

преди 7 години

На нова година бях в Охрид. Мизерия та се не трае. Били по-добре...хахаха.

8

Анонимен

преди 7 години

Никой не иска представители от най-корумпираната, бедна, изостанала и задръстена страна от Европа да им дава акъл как да си живеят живота на висок стандарт, да се развиват без да се крадат и лъжат едни други, и да си развиват нормална и стабилна икономика помагайки на амбициозните и честните да се разрастват като не ги дърпат назад, даже не знам бай *** как въобще го взеха в този ЕС, предполагам има някаква скрита причина, от стратегическа гледна точка може би, заради улеснена логистика.

7

Анонимен

преди 7 години

Не само, че е възможно, но и помним времето, когато не бяхме в ЕС, а бяхме с братския руски народ.И бяхме по-добре като народ !.....ПхахахаОт гледна точка на партиятамайка-да. *** народ лесен за управление. Кротки овчици вечно готови за стригане.