94

Истината.

преди 7 години

Със избора на Тръмп САЩ обяви война на Китай,няма да влизам в подробности ,който мисли ще се сети.Крим ще бъде изтъргуван и признат във удобен момент за Израел,Израел ще е новата империя превзела земите на Сирия,Иран и Ирак,само гледайте а във тази битка Китай са изоставени,САМО ГЛЕДАЙТЕ,войната сега започва,само гледайте

93

до Циник

преди 7 години

ееее, ами ние сме почти колеги - аз съм във Феродо - Англия, програмист на CNC машини, извинявай за преди малко

92

(-_-)

преди 7 години

Защо е необходимо да обвиняват Путин за собствените си некадърни марионетки? Нима ако им е чиста работата ще се плашат от няколко новинарски канала и чифт *** по форумите? Я, да престанете с тия пропагандни материали!

91

Анонимен

преди 7 години

Ангела Меркел е вече мишена на собствения си народ заради глупостта с мигрантите.Едва ли ще гласуват отново за нея.

90

до Цицниk

преди 7 години

не се засягай, питам от чисто професионално любопитство - и аз съм в автоиндустрията та за това

89

Анонимен

преди 7 години

Да се поздравим със 139години свободна София ! Да благодарим на братска Русия !Другото са глупости !

88

Анонимен

преди 7 години

ei.........................KHAZITO MERKEL SEGA BRATIATA ROMI S TURSKO SAMOSAZNANIA OT BG SHE IZDADAT ALBUM S PESNI NA BLAGODARNOST KAM KHAZITO MERKEL CHE IM DADE BLAGINKI SOZIALCHETA I ZELI KASHI NA DARZAVNA IZRAJKA V GERMANIA BEZ DA SA RABOTILI I DEN S DOGOVOR V GERMANIA SHE PEAT MALADO KHAZI NEGO SI GO BIVA MLADO KHAZI MERKEL DJIK TAKI BAKI BAKI BA MERKEL E SUPER KHAZI I TAKA NATATAK

87

Рок енд рол

преди 7 години

Поправка - ...ДЕТО само суровини продава...

86

Анонимен

преди 7 години

Изкараха руското плашило, за да сплотят редиците на евротолерастите като Меркел. Нов мандат за Меркел означава смърт за Европа, разберете го най-накрая. Плашат ви с Русия само за камуфлаж- врагът на Европа не е външен, а е вътрешен, в лицето на Меркел и Брюксел, които вкарват троянския кон на джихадистите в Европа.

85

Ангел

преди 7 години

На Путин не му трябват хакери.С него са героите от руския Фолклор-туй Кашчей туй Злото Еднооко.....Но някои са леко своенравни.Изборите си е самоволна проява на Баба Яга....Не искаше конкуренцията.

84

Рок енд рол

преди 7 години

До ***.Хем много могъщ - назначава президенти в САЩ и решава избори в Германия (пък и голям хакер),хем президент на регионална държава със слаба икономика детски само суровини продава.Че той направо магьосник бе!

83

БАБА БУНА

преди 7 години

НИЕ НА КОГО СМЕ МИШЕНА,ЧЕ ОСТАНАХМЕ ПО ДОЛНИ ***,БЕЗ ПРОМИШЛЕНОСТ,БЕЗСЕЛСКО СТОПАНСТВО,БЕЗ ЦЕНТРАЛИ,БАТКОВЦИТЕ ЗАЩО НЕ СИ ПЛАЩАТ ЗА БАЗИТЕ,ЗАЩО НИ ЦОЦАТ С ТОКА И КАДРИТЕ,НАЛИ СА БОГАТИ,МНОГО БОГАТИ,ИМАТ КОЛОНИИ,А ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА ПАК НА АВАНТА,НИЕ КАКВО, ДОНОРИ НА БОГАТИТЕ ЛИ СМЕ,ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ВЕЧЕ 30г НА КОГО СМЕ МИШЕНА.НАЛИ МНОГО ГИ РАЗБИРАТЕ ВСИЧКИ НЕЩА,РУСИЯ,ГЕРМАНИЯ И ДР,А НИЕ МРАВКИТЕ ДО КОГА ЩЕ БАЧКАМЕ,500Г РОБСТВО,ТАМАН СЕ ОПРАВИХМЕ ИПАК СМЕ МИШЕНА ,НА КОГО ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПИТАМ,.

82

Тая още жива ли е?

преди 7 години

Германците трябваше до сега да си я обесят сами или да я самоубият, като Хитлер! Така нямаше да става мишена на никой!

81

Анонимен

преди 7 години

Най-обичам анализи позоваващи се на ЕЖК, без да са подкрепени с нито едно доказателство, това е абсолютно професионална...пропаганда и нищо повече.

80

Анонимен

преди 7 години

"В това отношение можем да почерпим ценни поуки от Студената война."От коя Студена война- от старата или от новата? От старата поуките отдавна са извлечени. Поуката от новата Студена война е само една- Западът върви към самоубийство, не го следвайте, ако ви е мил животът.

79

Анонимен

преди 7 години

Тия западни медии вече приличат на жълтите медии на нидялко.Вече се забавляваме с техните констатации относно Русия.Мюсюлманинът Барак Хюсеин си въобразяваше,че след като две седмици преди да напусне белият дом изгони руските дипломати,Путин ще му отговори с същото.Само че Путин си го премести.А Меркел вече е пътничка.Поне така се надява цялото прогресивно и демократично човечество.Сагата с Крим отшумя.Украйна е отсвириха тотално,сега плашат литовците,а европейките ги обарват ***.

78

Анонимен

преди 7 години

Браво на В.Путин! Истински държавник!

77

Анонимен

преди 7 години

ах ах ах меркел - преструва на беден агне...........

76

Анонимен

преди 7 години

Американската статия очевидно е насочена към широката европейска аудтория. Излишно е да споменавам, че ако нищожна част от европейците изразяваха анти бежански настроения, Ню Йорк Таймс изобщо нямаше да ни обърне внимание, нали така?Вие наричате огромна част от европейците "руски етнонационалисти", наясно ли сте, че след тези ваши изцепки не виждаме врага в Русия, а го виждаме само в лицето на САЩ и Германия?

75

Мунчо

преди 7 години

Леле-този Путин назначава Американски президенти, уволнява германски канцлери....че той бил много могъщ...