198

Анонимен

преди 7 години

До БравоРусофилите май сте скарани с историята. През ПСВ Русия капитулира пред Германия / и пред България/ , а през ВСВ ако не бяха съюзниците сега в Москва надписите да са на руски.

197

Чугун нюз

преди 7 години

До БобиБоби, Бобии, айде помисли си защо тия споменати страни не могат да се оправят вече толкова години! Дали не е, защото комунизма е минал през тях? Също и защо бежанците бягат към Запада, а не към Русия? А в САЩ пък защото е много лош живота, сигурно затова има строг визов режим и не пускат всеки желаещ да влезе? Айде стига демагогия!

196

ФАКТИ

преди 7 години

До антиседерастОоо, типичен русофил!? Няма нужда да питаш как познах!Ти някъде да видя да съм споменал нещо за Сорос, за САЩ или нещо друго? ***! А ти защо свързваш Родината с Русия? Ако така се чувстваш, отивай в Русия, ако Путин те приеме де, защото доколкото знам там българите не ги броят за хора! Ама нищо, ти се пробвай, и вземи и другарчетата си, дето осир***те всички форуми тук!Нещ***стници!

195

Мм Даа до факти

преди 7 години

Абе то и снощи един излагаше факти какви оръжия са измислени от Германците по време на ВСВ.Но накрая резултатът го знаем всички , така че фактите са едно реалноста е друга.

194

Анонимен

преди 7 години

Тия какво се радват, основния проблем между Русия и Германия винаги е бил къде да бъде общата им граница, явно са решили този път Полша към Германия, а Литва отново към Русия!

193

охо бохо

преди 7 години

германците по-напред да се опазят от пълчищата поканини от Меркел , а после да пазят другите , а и исторически погледнато винаги накрая са яли грездия

192

Анонимен

преди 7 години

До 306 ФАКТИ14 години сме член на НАТО,10години вече сме член на ЕС!!!!Ха кажи ми за тези периоди НЕЩО ГРАДИВНО да се е случило в България!!!!Едно нещо кажи бе!!!Една класация с нещо добро ми покажи!!!Къде сме в класациите бре???И ще ми говориш за градивност!!!Излъскахте пистата на летище София с икономическите мигранти българи!!Това ли е градивно бе!!!Или да строиш паркчета и стадиончета на села с 10 човека баби и дядовци на по 70-80 години!!Това ли е градивната ви политика???

191

Анонимен

преди 7 години

До БобиИди си коментирай самолетите или си спец по всичко? То и от авиотехника толкова разбираш ама... :)

190

простотия

преди 7 години

"наричана "Сувалския коридор" - на границата между Полша и Литва" - и от кого ще ги пазат - от поляците , другия голям майтап - "500 германски военнослужещи с 200 машини" - ако руснаците решат да ги нападнат тия ще изчезнат за 500 секунди , германците това трябва да го знаят много добрпе

189

Браво

преди 7 години

Литовците вече могат да са спокойни! Пази ги великата германска армия, завършила всяка една война с пълна капитулация! Ай честито!

188

ФАКТИ

преди 7 години

Фактите са такива, че всички бивши съветски републики не щат и да чуят за руснаците! Възприемат ги за агресор! Явно си ги познават добре и затова се страхуват!А българските русофили, които даже и руски не знаят, дават мило и драго руснаците да саботират всичко градивно в България! Дори не знаят и какво харесват в Русия! Нашите русофили са готови даже да платят, за да предадат Родината си!***!

187

152

преди 7 години

Най-тъпата доброволна чужда окупация?! Че и се радвали?!Не може човек да е нормален и да се радва, когато в държавата му има чужди войски!

186

Стефанов

преди 7 години

До Честит - Разполагането на натовски подразделения има много повече политически смисъл, отколкото чисто военен. Ако не разбираш това по-добре не коментирай.

185

Анонимен

преди 7 години

Никой не ще руснаците. Комплексираното Джудже се заобиколи САМО с врагове. Всички го мразят.

184

Анонимен

преди 7 години

А идването на германците в пакет с ***.муните ли ще върви???? Клоуни!

183

РАКИДЖИЯТА

преди 7 години

Любителите на БОЯРШЧИК затегнаха редиците....да бранят ***

182

Зозо

преди 7 години

Хахааааа, днес рублата мина психограницата от 3.10 лв/100 руб. :)Чакаме фалита на САЩ, ЕС, БГ :)

181

42

преди 7 години

Само да не забравят да им внесат малко качествен генофонд от Африка и Изтока.

180

Reuters:)

преди 7 години

Добре е, че германците идват! ЗИК ХАЙЛ !!!!Иддиотите на мода

179

Анонимен

преди 7 години

То ликуването е нож с две остриета!!!!!В началото е ура,урааааа другия етап.........вече ти е влязъл ........до колесарите!!!И следва рев и скърцане със зъби и едни врътки,ама колкото повече въртиш по се забива!!!!!!!