28

Емигрант

преди 7 години

По голем завистник и злобар от бай *** нема!и *** да мием и да проституираме живеем като бели хора и не мрем на по 50години като вас в БГ!глейте си вашата *** там и кой пипа женати за без пари щото и нашите тука ги пипат ама поне знаят закакво!!!!! Мизерници гадни!!!!

27

Анонимен

преди 7 години

Просто на оскотелите панелни таласъми все емигрантите са им виновни за нещо. Ако си емигрант, значи 100% трябва да живееш по-зле от тях. Логиката е като на лисицата, за която гроздето било кисело.

26

До 49

преди 7 години

А аз преди да отида в бг задължително се ваксиниран и си слагам маски като се движа ИЗ бг щото знам кви мизерници сте там!

25

Анонимен

преди 7 години

Румънците са толкова зле, че сега си вдигнаха минималната заплата.

24

И аз не работя в Бъл

преди 7 години

До Емигрант съм: *** и неграмотен!

23

Анонимен

преди 7 години

Да, ще ги подгонят, заедно с тях и продавачите на одеколон, спирт, нелегалните казани и какво ли не.

22

Анонимен

преди 7 години

Над два милиона българи бачкат в чужбина или по точно в лошия запад САЩ,,Канада Австралия,Нова Зеландия,та ако всички ние спрем да пращаме пари във БГ ,със про руската кочинка е свършено.Питайте Другарката Нинова ,тя си изкара празниците в САЩ,където учи и сина и,не плюйте там където лижите,щот стез усти от там хляб ядете

21

England / Essex

преди 7 години

До БерлинНа никой не му пука за африкано-арабската дупка > Германистан

20

Анонимен

преди 7 години

"Но дори човек да търси и купува само промоции, пак като удари чертата за месеца е на 400-500 евро!"Ти самосвали с храна ли ядеш? Щото аз храня жена ми и детето ми с 400 евро и ядем сьомга и ходим чат-пат по ресторанти.

19

Берлин

преди 7 години

Аз се трудя с радост в Германия. А снимката е как слагат циментови блокове около коледния базар на Гедехтнискирхе, против атентати с камион. Бяха оградили всички базари по тоя *** начин.

18

Анонимен

преди 7 години

Мен комунизма ме научи ,че няма срамна работа и затова сега предпочитам да бачкам на запад за пари пред угрозата да мизерствам в про руска България

17

Анонимен

преди 7 години

Това ли е новата версия - продажба на алкохол, без да се плаща акциз?И от Горби насам (поне, още тогава се жулеше "Тройной"), все заобикаляне?България може да е всякаква, но тук поне използваме битовата химия по предназначение, а не я пием, щото е по-евтина, а нямаме пари за друга.

16

Голям смях

преди 7 години

С 800 лева в София не можеш да си избършеш ***. С 1500 евро в Германия, ако не си в Бавария, можеш да си позволиш и да спестиш някое евро. Драскачите в тоя сайт не са и помирисвали Германия. България има много да я гони Германия по всички параграфи, благодарение на качествените политици и ордата *** които гласуват за недоразумения като Тиквата.

15

Гого

преди 7 години

А германците се натискат да взимат бежанци (първобитен *** )

14

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 7 години

..и с дупе да си изкарвам прехраната ---ПАК ПОЛУЧАВАМ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБЕ , ВЪШКАРИНО!!!!!По-хубава кола карам , по-вкусни неща ям ...и семейството ми не мизерува , като твоето!Не се стискам , като "млада невеста" ..и тебе в магазините!Детето ми си има най-модерните играчки ,облекло и не яде *** на БеГето.ТИ---КВО ИМАШ....САМО ГОРДОСТТА , ЧЕ СИ "БЪЛГАРИН" ,ЛИ....???/..ама на гол тумбак../

13

Анонимен

преди 7 години

И от щастие, че всички работят, маат препарати за баня, защото имат хубав аромат и битието им има и мирис на свеж лимон.

12

Анонимен

преди 7 години

По същата причина, по която немските бордеи са пълни с рускини и украинки, че и молдовки - кинти.

11

Анонимен

преди 7 години

На снимката иначе е показано как работници слагат бетонни заграждения около коледния базар, където онзи ислямист Анис Амри уби 12 човека. Иронията е, че снимката намеква че българските и румънските имигранти които швабите не искаха преди няколко години, сега работят да оправят бъркотията на нелегалните имигранти от Близкия Изток и Африка които Меркел ги покани с отворени ръце, хах.

10

Анонимен

преди 7 години

Е, вярно, там пускат само китайци и средноазиатци.

9

Ха,ха,ха..НАИВНИК...

преди 7 години

СМЕХ.....!!!!!!!!!!!Та .....КОИ ЗАВОДИ... "ЩЕЛИ ДА ОТВОРЯТ ПАК".....казваш..ха,ха,хааааааааааа.....КОЙ ОТ ТИЯ ---"РАЗКОСТЕНИТЕ"..ВЕЧЕ....??!!!ТИ ЛИ ШЕ ПЛАТИШ ---------ЗА ДА ПОЧНАТ ПАК РАБОТА...????????!!!!