56

Анонимен

преди 7 години

Щом Великия Боко Гръмовержеца от Банкя казва,значи така ще да е!Въпреки,че нямаше да бъде нормално,ако нямаше да е така!Тази вечер всички ще пием в чест на Слънцето от Банкя,щото ако не е той,утре може и да не се съмне!

55

Анонимен

преди 7 години

Наглата Тиква по бтв ; Спрял съм на магистралата над 20 коли и ги питам - каде си тръгнал в тоя сняг с жената и децата!? А те ми викат - прав си! И обръщат! хахаха тоа като Ким Чен Ун

54

dora

преди 7 години

A Lili Vinetkata na koi ostrovi si peche debeloto dupe???????

53

Анонимен

преди 7 години

Нямало смисъл да се чисти докато не спряли снега и вятъра, обаче, ако бяха минали два снегорина, след тях можеше да се придвижат поне закъсалите, а не да оставят хората 20часа в преспите.

52

Анонимен

преди 7 години

през Новата Година на изборите един шут на ГЕРБи на всички подмазвачи и некадърници от тази партияникога не съм гласувал за БСП,но сега ще гласувам за тях.

51

Анонимен

преди 7 години

ХОРА ДА СТЕ ЗДРАВИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ,ЧЕ СТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА ВЕЛИК НАРОД ,НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ БЪЛГАРИЯ И СЕ СЪБУДЕТЕ. КУРАЖ БЪЛГАРИ ,БЪДЕТЕ СМЕЛИ ,ЗАЩОТО ТЪРПЕНИЕТО ВЕЧЕ НИ Е ИЗЧЕРПАНО ,КРЪВОПИЙЦИТЕ НЯМА ДА СПРАТ ДА ТОЧАТ КРЪВТА НИ , ТЯХ ГИ ОПРАВЯ САМО СОПАТА И ТЯХНОТО МЯСТО Е В ЗАТВОРА. ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ И ГИ НАТИРЕТЕ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО АКО ИСКАТЕ ДА ОСТАНЕ БЪЛГАРИЯ.

50

Анонимен

преди 7 години

баф та у наглата банкянска тиква ей...

49

Малеее

преди 7 години

На герой ли се правиш бе Това е пълна трагедия как така с танкове да отварят пътя който минава Бойкото,а за обикновения българин пътят е затворен.До кога ще ни мамите с такива глупости.

48

спонсор на МВР

преди 7 години

Пожелавам на народа на България едно безборисово бъдеще!

47

Анонимен

преди 7 години

ОООО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ТРЪГНАХМЕ ЗА ЕВРОПА ОЩЕ ПРЕЗ 1889 Г. НО , ДО ЕВРОПА И ОТТАТЪК ДО АМЕРИКА СТИГНАХТЕ САМО ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ КОМУНИСТИТЕ А 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕА НИЕ СЕ ВЪРНАХМЕ 20 ГОДИНИ НАЗАД И ТАЯ СИРОМАШИЯ КОЯТО НИ ТРЕСЕ СЕГА НЕ СМЕ Я ИСКАЛИ .ВИЕ Я ПОИСКАХТЕ ТАЯ СИРОМАШИЯ ЗА НАРОДА СИ ,ЗАЩОТО МРАЗИТЕ НАРОДА СИ И ЛАКОМИЯТА ВИ Е ОГРОМНА !

46

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

другаре, ше ви го нарисувам нагледно да си представите на позитано кво пропуснаха. зима . снег. задръстване. ората реват, а не-комерсиалните и не-зависимите национални медии къртат лев. идат 3 въртолета, кацат излизат овенните да раздават помощи излиза бънди с натовската си бойна форма и почва по радиото да кооординира операцията по спасяването. тва нещо по рейтинг би задминало "деня на независимостта". ама другаре, вие седите и плювате тиквата. що е по лесно. и щото е на аванта.

45

До дд

преди 7 години

Умния политик прави така, че различните системи в държавата работят и без неговото присъствие, а не 10см сняг, и хората по 20часа в преспите.

44

Анонимен

преди 7 години

До Доктора Редно е да напишеш -ЧЕРВЕНАТА ТИКВА -ЧЕРВЕНАТА СПЛУТА ТИКВА .

43

Анонимен

преди 7 години

'Айде стига сме мрънкали, снегът спря, току виж са разчистили и хората си продължат пътуването !Не ми се мисли, ако вали сняг една седмица, шок и ужас !

42

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

другаре, къде ви е генерала - летец, истинския маж? тука некв позьор ревеше за евакуационна техника, а къде е бънди да кацне на поляната с ми-17 като столетов на шипка с казаците? нема го. нема и да го има.

41

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Баце накрая ще каже, че всички са искали да празнуват на петолъчката.

40

дд

преди 7 години

Те, да му бяха казали по раничко на бах ***, че ще има сняг.. щеше да отиде и да излови всичи снежинги, той това го може ногу добре, владее силата!! ХАХА, където има беля да се покаже, да се снима, и айдее да го нема! Умният политик прави така, че проблемите да се сведат до минимум, а тъпият, ходи да се прави, че ги решава! Лелее, и къ ще е кат си отиде шлиферчо.. закъсваме го и това си е.. няма кой да реше лентичките, да гаси пожари, да рине сняг.. да прави тутуруто на брюксел и чичо сам

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Ей дри..зльо , знаеш ли че е 122 ,2 милиметра . Знаеш ли как се нарича 28 цеф- ОСНОВНА . Знаеш ли какво е ОТМ- Основна точка на Мерача . Знаеш ли какво е мерник -равник -ъгломер .Знаеш ли че мериш ,,назад ,,а среляш напред ,знаеш ли какво ставаше на с. Варвара, Чубра Корен ,Знаеш ли кой е 7 ГРАД .Заради такива дрр..зльовци кята теб Тиквата давоа оръжие на международна терористична организация ИДИЛ ,а за заплати и пенсии на Българите -кучета ги яли . ГЕРБ.-ИДИЛ

38

Анонимен

преди 7 години

Реклама на ГЕРБ и Борисов , нищо др няма на снимките

37

Анонимен

преди 7 години

Банго Васили е - ромската нова година , навън да става каквото ще ние празнуваме