11

Анонимен

преди 7 години

Тоз по бтв мина до враца за книжките *** освен враца около враца има още в кюпа плевен ловеч търново севливо под маса над маса тия продължават тая година няма да стане или само лаят

10

ЖОРО

преди 7 години

Малко ни е на шофьорите.Предлагам на пролет да се организираме и да гласуваме за Бойко Борисов за да може спокойно пак да си вдига цените на винетки, цигари, горива и каквото си поиска.Така ли този НАРОД не разбра, че този пожарникар не може да УПРАВЛЯВА.

9

Parcuc

преди 7 години

Току що даваха как държавата нямала 1500лв да купи уред за рехабилитация на хора с церебрална парализа и да го сложи в болницата . Хората трябвало да ходят в чужбина, направо съм в потрес....

8

реалист

преди 7 години

1. Няма спор ,че положението на българина бавно се подобрява. 2. То се подобрява много бавно, защото на власт - повече от 27 г.е една клика от агенти на ДС, ченгета, мафиоти и откровенно порсти и некадърни хора. 3. За това положение сме си виновни ние, БГ народа - ***, лош, без желание за иновации и растеж, мързелив и НЕГРАМОТЕН. 4. НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ---КАКТО ВСИЧКО ВЪРВИ НАПРЕД , ТАКА И НИС ЩЕ НИ КАТЕРЯТ НАГОРЕ....КАКТО ОХЛЮВА НОСИ КЪЩИЧКАТА СИ.ИЗВОД: СПАСЕНИЕТО Е В БЯГСТВОТО ОТ БЪЛГАРИЯ.

7

ники

преди 7 години

аз за *** с бмвта и мерцедеси не чшащам. който кара скъпа кола да плаща

6

Атлас

преди 7 години

А от 20-ти Януари,всичкото уяла се власт си събира партакешите и отива в политическото небитие ЗАВИНАГИ.....

5

От тв

преди 7 години

Боко Тиквата тези два месеца е харчил като за последно и какви са тези милиони в сметката им, как така са ги спестили, и как така не могат да се дадат пари за чакащи деца за лечение в Чужбина а в сметките на Боко и Компания седят някакви "спестени" милиони!

4

Лили

преди 7 години

Като има дупки по пътя - мрънкате. Като ви ги оправят и ви строят магистрали - не сте били яли асфалт.Като не щете дупки, ще плащате за поправката им. Точка.

3

Пожарникаря

преди 7 години

Така е в държава без правителство ! В мътна вода най-лесно се ловят шарани.

2

Анонимен

преди 7 години

Всички които гласуваха за Герб са виновни за разрухата в България! Никога не е било така зле!!!!!

1

ss

преди 7 години

Г-н Проданов,а защо ГО,която продава компанията,която представлявате е най-евтината на пазара от повече от година ???