86

Историята

преди 7 години

Русия не е освободила България!Русия напада Османската империя и завладява територията от Дунав до Босфора.Няма държава България че да я освобождават.Нарича ли са ни "Задунайская губерния", а не България.Те превзема османска територия.После Западния свят ни дава автономия и Русия ни разпокъсва, но следва Обединението и тогава руския император скъсва отношенията с България, от яд.

85

Ами ако ...

преди 7 години

"Крим наш!" - викат руснацитеАми ако Турция каже - "територията на днешна България е наша, беше 500 години наша и си я искаме пак"...?!Крим е Украински.

84

Анонимен

преди 7 години

Хайвера от сьомга в магазинчета Берьозка е обработен канадски и щатски добив от Аляска. Над 20 години се внася в Русия и е много търсен заради високото качество. Скъп е.Руския е с много ниско качество и не се изнася.Норвежкият е по-евтин, но се намира рядко.

83

Анонимен

преди 7 години

Напрежението в света е огщромно-руснаците-бедни голи и пияни-завиждат на западната цивилизация за стандарта им на живот и може да направят трета световна..

82

Берьозка ли ?

преди 7 години

Каква Берьозка ?!Там стоките са произведени в Литва, Латвия и Естония, Германия. Погледни етикетите и баркодовете ;)Имат само 5 квартални магазинчета.Никой не пазарува от там.Това ли всичко от велика Русия ?!

81

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 135А магазините "Берьозка" нищо ли са?

80

Честен човек

преди 7 години

До Анонимен 1261. Ти кой си? - АНОНИМНИКО 1262. Явно си зле с мозъка, защото: Кой първи и под чие подстрекателство изби хората в Киев на Майдана?/ Западната преса отчита, че украинските националисти с подкрепата на военнолюбците от САЩ са извергите подпалили войната в Украйна/3. И кой създаде ИД?/ Самите американци обвиняват Обама, че това е неговата най-голяма грешка /П.П.Чети / ако можеш / и си прави изводите.

79

Берлин

преди 7 години

Аз съм за възможно най-тежки санкции.

78

Анонимен

преди 7 години

Защо от над 20 години няма нищо руско по магазините ни ?!Защото никой не иска да ползва или яде неща 3-то качество.Руска стока да си я ползват сами.

77

Анонимен

преди 7 години

Без канадските и щатските компании, които вадят нефт и газ в Далний восток и Сибир, Русия е много затънала!Затова се сърдят на санкции от САЩ.Руските компании нямат пари и технологии за дълбоко сондиране в замръзналата почва.

76

И кво ?

преди 7 години

Русия с какво ще отвърне на санкциите ?!Жужи ще се нацупи и ще тропа ядосано с крачета ?

75

Анонимен

преди 7 години

Русия затъва в собственото си блато...Това татарско племе ще се мъчи още 1000 години поне, нали толкова ще живее другаря Путин.

74

Анонимен

преди 7 години

Нали Тръмп беше уж приятел на Путин, що пак го шамари с нови санкции ;)

73

Т

преди 7 години

ОБАМА ВЕЧЕ НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ ОТ ЯД

72

анонимен

преди 7 години

zaharova e absolutno prava podkrepam ya

71

Честен човек

преди 7 години

Докато съществува САЩ, терора ще се шири по света.За един по-добър свят сме, без терор!

70

Анонимен

преди 7 години

Откак въведоха санкциите износа на руски газ и петрол се увеличи двойно.

69

100%TURK

преди 7 години

След убийството на руския посланник в Турция , и Путин стигна до заключението, че зад всичко стои Гюлен (цру).Вече и руснаците претендират за екстрадирането му....

68

до 110

преди 7 години

Бе то и до сега имаше санкции ама на сенаторите не им харесва, че Путин им сложи Тръмп за държавен глава. Мъка.

67

Анонимен

преди 7 години

"Русия се опитва да пречупи гръбнака на демоктацията"/ ?!/Коя демокрация? ИДИЛ ли? Понеже ИД е един от последните " демократични" проекти не САЩ.