18

Анонимен

преди 7 години

Тоя акълия долу дето се възхищава на чеченците, що не фащаш за Чечня бе, да си носиш автомата на кръста да дъниш миризливите кадъни да живееш в кална дупка у земята без ток и годишния ти доход да е 5 долара... Гледам няма много наплив за визи в тая посока... Па иначе нема да си мижитурка хич...

17

Анонимен

преди 7 години

Ей такива като тая и като Мутрата в оставка са новите идоли в БГ.

16

Бау

преди 7 години

До ККККак така нищо да не дава? Дава красивото си тяло и лице. Дава самочувствие на мъжа си, че е с красавица заради, която да му завиждат. Танто за танто е работата. Проблема е ако е глупава и това, че ще остарее. Умните 'мутреси' си уреждат живота и този на децата си, глупавите ги заменят с по-млади.

15

ККК

преди 7 години

До Бауеми то винаги има проблем като искаш да получаваш, а нищо не даваш :) ... някак си е естествено

14

Бау

преди 7 години

Жените се възбуждат от успели мъже, защото те самите трудно успяват. Допада им спокойствието, което получават, когато "парите не са проблем". До някъде ги разбирам. Възможността да останеш без пари е доста плашеща за всички. Тя винаги може да си намери красавец за любовник. Проблема идва, когато богаташа реши, че понеже е богат може да прави с нея каквото си иска. Тогава това спокойствие става кошмар.

13

ККК

преди 7 години

До Shoppщото богатите чичковци не са нарциси :):) Кво и адвокатстваш, ако беше умна нямаше да се занимава с конкурси за красота, дето те цепят зада спечелиш ...

12

Клиент

преди 7 години

Добре, кажи тарифата си за една вечер?

11

Анонимен

преди 7 години

Хубаво момиче, много деца да ражда все хубави и умни.

10

KKK

преди 7 години

До Анонимензащо не, кой пък ти каза че чичкото ще се жени за нея .... бе и хвърля като одъртее и следващата мис. Кой прави с такива жени семейство бре ... искала богат, а тя какво предлага ?

9

Анонимен

преди 7 години

Одъртяха ретро мутрите, не могат да дигнат самолета вече и те такива експерти по квантова физика требва да де рекламират с платени публикации по медиите. Скръб, глад направо ужас. Пък и с тия модерни ценности вече големите цици не са на почит, тачат се нещо я травестити, я обратни едно друго. Направо изедоха хляба на чалгата тия евро атлантически ценности...

8

Мислител

преди 7 години

Требе се .бе, щот' чрез .банИто сЪ раждат деца, а сега деца трябват на България. За целта се иземват всички презервативи от аптеки, супермаркети и лафки. Или им се удря акциз кат' на цигарите. Щот цигарите убиват, а заради презервативите не се раждат деца. Т'ва е.

7

zeus

преди 7 години

Що ми изтрихте вица, баш по темата си беше?

6

Анонимен

преди 7 години

Интересно как една обява "Търся си ...", се показва като новина.

5

Петьо

преди 7 години

Тя вече си го е намерила, иначе нямаше как да стане Мис България...по късно само ще го обяви :)

4

Анонимен

преди 7 години

Разбрахме- портфейла на чичкото трябва да е като куфар. Другото са подробности

3

орк

преди 7 години

Ами много ясно, че ще търси успял мъж и такъв, който иска да се развива. Никоя жена не иска *** до себе си. Успешен мъж не е синоним на богат чичко!

2

Анонимен

преди 7 години

Тя миската не е виновна , че си търси богат чичко , но да го питам този мъж , който се хване с нея за какво му е такава златотърсачка. Виж за някоя и друга вечер става , но за съпруга абсурд .

1

zeus

преди 7 години

Цялата статия е обява от типа :Търся си богат чичко" ;)