35

Анонимен

преди 7 години

Не знам, ама аз като ти купувам блуза от магазин в мол, на нея има баркод и защитен чип против кражба. Така че трябва да занесеш арикула до касата за да го сканират и след това да премахнат чипа със специално устройство. Джагала е крал в комбина с приятелката си, много ясно че ще каже че ще каже че уж искала да я плати.

34

Извод #3

преди 7 години

До по-долния коментар. Баща ми е с инсулт и си сложи самобръсначката в джоба без да иска. Задържането му е незаконно.А в случая с мола пишат, че кражба изобщо не е имало. Охранителите са лайнарчета, които знаят да налитат само на беззащитни хора. Трябва да им излезе някой истински мъж и да им размаже мутрата.А тези големи вериги молове и магизини унищожиха малкия и среден бизнес и не заслужават и 1 ст. след като се държат с клиентите си като с ***. Но хората са глупави и им пълнят гушите

33

Анонимен

преди 7 години

Тука са се наредили батка до полицай до охранител до бежанец до ВИП звизда до ММА боец. Нормални не останаха или се покриха

32

Пурко

преди 7 години

Според свидетел, очевидец заяви.... Много странно защо не се прегледат записите от охранителните камери? Не ми се вярва там да няма.

31

Извод #2

преди 7 години

Ако хората имат грам достойнство не трябват да влизат в лъскавите боклучарници. Собствениците там явно са се самозабравили и мислят, че имат толкова много клиенти, че дори и да пребият или убият някой друг, няма да има проблеми.В същата тази голяма немска верига у нас (да не я назовавам) масово охранителите преди време джобеха хора, след като минат на касите. Пълни *** - имат камери и устройства за засичане на немаркирана стока на изхода, но унижават и джобят хората.

30

Анонимен

преди 7 години

До Извод Хората са там за да работят, а не да плащат чуждите кражби.А баща ти да отиде в мол, за да краде бръсначка , доста се е поизложил.

29

Анонимен

преди 7 години

на този ще му се размине в българия,ама на колегата му от испания ще му се стъжни живота

28

Антимутра

преди 7 години

Абе хора, спрете да ги защитавате тия (мутри) телеохранители! Примерно вчера, беше пребит един таксиджия бепричино който е трьгнал да си вади честно хляба и накрая мутрите го вьрзали полужив гол за вратата на таксито му!

27

Анонимен

преди 7 години

Свидетелят сигурно му е приятел. И как се плаща разглеждана блузка, като нали на касата при плащането трябва да се махне сигналната марка.

26

Извод

преди 7 години

Всички трябва да спрат да пазаруват в тези *** молове, пълнейки по този начин гушата на мафията. За мутренската държава България е типично охранителите да смазват от бой клиентите. Същото е в големите вериги супермаркети - там си има стаичка за бой, където незаконно се задържат и разкостват от бой хора. Баща ми, който си е вече на възраст веднъж по погрешка беше сложил самобръсначка в джоба си, след което беше задържан от охраната и плати огромна глоба.

25

Вин

преди 7 години

Не искам никой да защитавам,не съм бил там,но ако това което пише е вярно,на охранителя ще му се стъжни. Съгласно ЗЧОД на частни охранители не се разрешават метални палки.Може да се квалифицира като кражба на стока САМО след напускането на обекта през външна врата,ако въпросната не е платена и е без касов бон.Отделно има строг регламент за използването на помощни средства и физическа сила.В някои държави за кражба, на извършителя щеше да му хвръкне ръката,но това е отделен въпрос.

24

Анонимен

преди 7 години

Охранителят е искал да открадне нещо и арабина го е задържал. Така изглеждат нещата.

23

кушеревски

преди 7 години

Точно така охраната на мола бие,рита и е*е всеки дето не и е симпатичен! И щото и е скучно!Полицията е същата! Как преби 200-300 умни и прогресиращи афгано-българи в Харманли без причина! И затва съдят 300 полицаи наградени с по 300лв. До второто заседание ще им сригнат за адвокати!

22

Mopcku_

преди 7 години

Не става от статията ясно как докато наръганият мургавел е държал блузка (не се посочва къде в магазина) приятелката му отишла на касата да я плаща ?!? И как ще я плати като физически е някъде с *** в магазина, при все, че особено в моловете почти на 100% магазините работят с бар кодове. Нещо не ми се връзва цялата тази история.

21

Анонимен

преди 7 години

Ами сори ама и на мен да ми извадят стол и аз ще ръгам !

20

Анонимен

преди 7 години

Тия измислени бежанци скро ще станат истински само че ще искат статут на бежанец в собствената си държава не стига че ги приемаме ами и ще ни крадат и бият със столове.

19

Анонимен

преди 7 години

Бетер чобанска работа са телохранителите в БГ.Пьрво бльскат хората като чобани и после искат право на адвокат!

18

ГДБОП

преди 7 години

Анонимния свидетел е интервент.На камерите се вижда всичкоНе обвинявайте охранителя.Бой по кратуните на крадците до посиране - това се нарича превенцияКато знаят че в тоя Мол бият ,и други крадци ще го избягват

17

Анонимен

преди 7 години

Трудно ще се докаже, че е искал да открадне нещо, ако дори не е напускал магазина. Но може да не му е било за първи път, в моловете има охранителна техника и кражбите се разследват, дори и ако крадците не са били заловени на място.

16

Някой

преди 7 години

Ако действително маймунякa си е стоял кротко - Какво ще прави охранителят в болницата? На свиждане на баба си ли е отишъл?