148

Анонимен

преди 7 години

Да така е, нито бих пуснал моите синове на война с Русия, нито познавам един европеец, който би го направил.

147

Руснак

преди 7 години

- Ракия и вино и водка и ром,пиеме всичко, ДАЙ ОДЕКОЛОН!!!

146

Zapadnoevropeec™

преди 7 години

Келeшът путин първо оплю целия западен свят и ги обвини в лъжи, после подсигури победата на главореза асад, сега пък се дуе сякаш е нещо повече от застаряващ чичка, висок кинта и двайсет, с интелект на конска муха, но със злоба, гняв, комплекси и завист в огромни количества!ПЪЛЕН ***!!!

145

амерофил

преди 7 години

Корабът се акостира сред море от алкохол,екипажът бе гипсиран, капитанът беше гол.Всички болни от пpoказа, без съмнение за СПИН,някой смело се изказа, че не му е *** син...Слава на Обама!

144

Анонимен

преди 7 години

Троловете на хамериканеца тук дотам стигнаха в падението си, че се кефят на Турците че са свалили руски самолет и са убили руски посланик! Няма такова падение!

143

Анонимен

преди 7 години

211, старшинка, склерозата пак те е хванала. Колко пъти да ти казвам, че САЩ и Турция са членове на НАТО и е невъзможно да си свалят самолетите. Виж, руските самальоти са друга работа! Перфектни мишени за отстрел! :)))) глупав крепостник, напоен със стабилна доза одеколон тройной!

142

Анонимен

преди 7 години

Причината е по-проста. 90% от животните в САЩ са били в окупираната територия, затова няма кожени ботуши, ремъци и месни консерви. Същото е и с камионите и с много други производства. А война не се води само с боен дух.

141

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Герчо с тамбуратаабич, хората отдавна не дават пари за глупости и им е ясно че и старите бомби при детхенд сценарий стигат. просто периодически пробутват некое хвърчило на руснаците, и ги гледат как фърлят парите за инфраструктора за поредното вундерваффе. и после перестройка. рейгън, буш, тръмп. тоя финт винаги минава, щото не могат да си позволят да отсвирят :)

140

Анонимен

преди 7 години

до 210 Муахахаха...А да каже ли премиерът на Гърция юо не ви е свалил досега нито един турски военен самолет на гръцка територия, който си е в пълното право да издаде такава заповед? Знаеш ли защо- гърците не са животни като турците.. за да им нарежда хамериканеца какво да правят и те да се подчиняват.

139

Анонимен

преди 7 години

Джуджето от безумните си комплекси напълно е изтрещяло. Горкото.

138

юбералес

преди 7 години

До БобиПричината е по-проста. 90% от животните в СССР са били в окупираната територия, затова няма кожени ботуши, ремъци и месни консерви. Същото е и с камионите и с много други производства. А война не се води само с боен дух.

137

Анонимен

преди 7 години

Всеки Western europeanе вмирисан гей.

136

Анонимен

преди 7 години

Абе в русия пият лосион, по-силни били, те не могат да гледат.

135

Анонимен

преди 7 години

до 196 да предположим че тучин с изтребител обърка мишената и изплющи американски изтебител? Викаш че САЩ ще нападне Турция ли след това? Заради един самолет? Ти не стига, че си со.росоиден малоу.мни, но и с примитивно първосигнално мислене.

134

Анонимен

преди 7 години

200, Ердоган гръцки самолети не е свалял, но руски да :))))) даже и посланника им опуца.. да ви имам "съюзниците" :))))))

133

Анонимен

преди 7 години

"Пека страхотно свинско с кисело зеле. Сложил съм кило и половина мръвки. Коледа иде, а в Русия пият шампоан за вана. Не ми трябват техните ценности. На който му харесва да ходи там да пие шампоани и други химии."Яж си буламачите сам и накрая инфаркт.

132

Western european

преди 7 години

Кeлешът путин първо оплю целия западен свят и ги обвини в лъжи, после подсигури победата на главореза асад, а сега се дуе, сякаш е нещо повече от застаряващ чичка, висок кинта и двайсет, с интелект на конска муха, но за сметка на това пък е изпълнен със злоба, гняв, комплекси и завист!!!ПЪЛЕН ***!!!

131

Анонимен

преди 7 години

до 201 Те и у нас се изпонатровиха няколко турци и пукнаха от една ракия..Якоруда, но това не значи че софиянеца варненеца и пловдивчанина пие ракия от якоруда, папа.гал!

130

Анонимен

преди 7 години

Няма лято, няма зима,тука пиеме белина!Слава на Дявола Меркел!

129

до SpaceX

преди 7 години

Спейси, мойто момче, та точно ти беше сред тези, дето плюеха Тръмп преди изборите, а сега здраво си навел пред него. :DНали обяснявахте как бил агент на Путин и КГБ... :)