106

Луд

преди 7 години

За пореден път се уверявам, че сме нация от шизофреници. Ако направи служебно-защо. ако не прави, пак-защо. Ив двата случая бил престъпник и обслужвал ГЕРБ. ГЕРБ били шайка престъпници и службогонци. А БСП и Радев били свта вода ненапита. Само дето когато и да дойдат на власт следва катастрофа за България. *** сте като .ъзове братя българи.

105

Анонимен

преди 7 години

Мили герботролчета, 5 стотинки не бих ви платил за бездарните брътвежи! Борисов, даже и тролчета ли не можеш вече да си наемеш с достатъчен интелект?

104

Лъчо Мозъка

преди 7 години

Смирено да се поклоним и поздравим новия си еврокомисар - ПЛЕВНЯТА :DНека ни излага и в ЕС, както го правеше и до сега. Нека продължи да изпълнява чинно нарежданията на началника си. Нека покажем на Европа какво е мъжество!п.п. Къде е промоцията на телефоните???

103

bai_jordan

преди 7 години

Човека много добре го каза(на Радев), дай ми кабинет който така и така ще назначиш след двайсет дена и аз ще го подпиша за да е всичко законно. Моля кажете ми кой нормален човек ще иска да е министър в правителство което ще бъде на власт само 20 дена?!!! Трябва да си или *** или Митьо пищова.Което е едно и също!!!

102

Анонимен

преди 7 години

Расиме ти отдавна си станал за смях и за посмешище и при това не само в България! Ние сме единствената велика страна със славна история на която и назначават едрите чиновници от чужбина и ги управляват и контролират с тайните им от младите години и с слабостите им на зрялата и третата възраст!

101

(-_-)

преди 7 години

Некадърното си е некадърно.. Що трябва да си измива калните ръце с бъдещия президент, който още в същност не е? Не можа ли толкова да постъпи мъжки и да изтича до конституционния съд, за да си подаде оставката? Мекотело дoлно!

100

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 104Плевнелиев е моят президент, радев е избран за ваксаджия на Владимир Владимирович Аааа, за Радев още нищо не се знае , но за плевнелие има много снимки как и Баце му се подиграва .

99

Анонимен

преди 7 години

А бе как така ще му дава Радев правителство на тоя ,бе, това е все едно правителството да бъде с друг началник, с друг главнокомандващ, да бъде подчинено на Плевнелиев, а не на Радев, който още не е встъпил в длъжност! И то за цял месец!

98

инж.

преди 7 години

До ИстинатаИма изричен текст в Конституцията, който задължава Плевнелиев да назначи служебно правителство сега. Който нарушава Конституцията на РБ, как се нарича?---НЯМА фиксиран срок, в който президента да е длъжен да назначи правителството. Бъди обективен! Всеки би постъпи по същият начин- той си отива, от де накъде ще назначава правителство. От морална гледна точка - няма право НИЩО ДА ПИПА!

97

Анонимен

преди 7 години

За всеки прочел и разбрал Конституцията на РъБъ е повече от ясно, че г-н Плевнелиев има ограничени права в последните месеци от мандата. Този конституционен вакум се подчертава от страхливите действия на г-н Радев

96

Анонимен

преди 7 години

Няма по-достоен и велик президент от Плевнелиев в новата ни история. Толкова умен, толкова далновиден, толкова дипломатичен, едновременно умерен и едновременно точен и непоколебим. Цяло богатство е този човек и вместо да изкаря няколко мандата, отново се връщаме в каменната ера. ЖАЛКО!

95

bai_jordan

преди 7 години

До 102Който върши глупости как му се вика?

94

ники

преди 7 години

Цялото това протакане е за да се заметат кражбите на ГРОБ.Трябва им време за да прикрият следите си.Не са сигурни кой ще дойде на власт и какво им се пише.

93

Анонимен

преди 7 години

Президентът Росен Плевнелиев е виновен, че загубихме 1 месец от подадената оставка на Борисов до сега. Той целеше да бави време, тъй като иска да бъде еврокомисар

92

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е моят президент, радев е избран за ваксаджия на Владимир Владимирович

91

Анонимен

преди 7 години

Не Плевнелиев,а самовлюбения Борисов забърка ла...та.Той ще досъсипе България.Целта му е да вечно той да е навърха.Прадажник мазен,интересува го собственото му его,но не и народа.

90

Истината

преди 7 години

За всеки прочел и разбрал Конституцията на РБ е повече от ясно, че генерал Радев няма никакви правомощия, докато не стане президент. Няма как да се вменяват задължения на генерал Радев, които той няма право да изпълнява. В случая имаме налудничав опит да се оправдае оставането на ГЕРБ на власт в нарушение на Конституцията. Има изричен текст в Конституцията, който задължава Плевнелиев да назначи служебно правителство сега. Който нарушава Конституцията на РБ, как се нарича?

89

bai_jordan

преди 7 години

Не харесвам Плевнелиев, но ето тази му постъпка е държавническа и достойна за уважение! Ха хубавото, лошо не можеш да кажеш!!! БРАВО

88

инж.

преди 7 години

До Анонимен 83Конституцията на РБ изисква от Плевнелиев да назначи служебно правителство, но кой ти гледа Конституцията на РБ, когато ГЕРБ е захапал кокала.....---НЯМА фиксиран срок! Има срок само за връчването на 3-те мандата - 7 дни

87

Анонимен

преди 7 години

Уважавам този човек. В скоро време няма да имаме такъв политик.