22

Братов чед ски

преди 7 години

Абе улавци, в една фендупкова София, дето няма пътища, камион не припарва в центъра, защото има ДАИ ((Дай Ако Искаш(да работиш)).И това е закономерно, дори в белите страни разнасят пратки с велосипеди(не с микробуси от аутисти).Чив го крепи там ТИР със затворен обем?Абе Меркел-тилници, ами ако тва бе пълно с експлозив, дали не щяхме да сменяте пак столицата на Дойчланд?Преди години се възхищавах на Германия, дори след като приобщи соц. братовчедите.Сега мога само да ги съжалявам...

21

Анонимен

преди 7 години

По-добре да го пуснат дори да е той извършителя, защото какво означава един пуснат на свобода *** в сравнение с масов хаос и безредие, немска пролет един вид. Това е най малкото зло. Още утре тази спънка ще изчезне завинаги. Някой да си спомня Лии Харви Освалд?

20

Geuin

преди 7 години

Rastat ama prodajbite na svestite...kitkite...drugi...stoki...pecheliat pari targovci i proizvoditeli...bankite...liderite na pes...

19

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Европа се бори с Русия и дава оръжие на някакви брадати бандити срещу Асад.Какъв очаквате да е резултата?

18

stefan

преди 7 години

idni i sisti ***

17

Циник до 14

преди 7 години

Wut und TrauerWut und Trauer ueberkommt einen, wenn man sieht in welchen Zustand sich unser Land befindet. Es gibt keine Sicherheit für die Bürger dieses Landes. Frau Merkel hat mit ihrer selbstherrlichen und unverantwortlichen Politik wesentlichen Anteil an dieser fürchterlichen Sicherheitslage. Frau Merkel uebernehmen sie die Verantwortung und treten sie zurück.Брато ...не четеш правилните форуми

16

Влади

преди 7 години

Стига с толерантност и мултикултурализъм! Европа е това което е сега, защото почтени и работливи хора са работили векове в нея. Не е вярно, че като е смукала от колониите е цъфнала и вързала, вижте Испания - от началото на 19-ти век, до 80-те на 20-ти, си е изостанала (такива са и Турция , че и Русия). Обикновените християни, европейци са създали Европа. Затова - вън *** навлеци от Европейския континент!

15

Анонимен

преди 7 години

Меркел в Сибир, Путин в Берлин !!!

14

Факт

преди 7 години

Има елементарно решение-всички тарамбуки вън!Ама не можело,имало международни конвенции...Може,защото сега е война и конвенцията няма да ни защити,ако не се защитим сами!След войната вече отново ще се пишат споразумения,но сега е време за бой!

13

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Проблем ще е когато Ханс тръгне на пазар в супера до тях и по пътя го срещне комшията Али, поздрави го с Аллах акбар и го наръга във вратлето с армейски нож. Е на това чичко ви Гадорян вика Чок проблем;))) Другото си е просто част от пейзажа. Анадънму

12

Анонимен

преди 7 години

Влизам в немски сайтове чета им коментарите и не виждам и нотка на съпротива. Дали не са наплашени от баба им меркел че са толкова толерантни в изказванията си. Вместо да има гневен тон в писанията им а то все едно някаква ученичка ми се обяснява в любов. Този немски народ има ли чувство за самосъхранение незнам!? Уж ги отворихме на много неща в началото на 90-те години показахме им какво е да си дис тарикат някоИ трикове с пликове а те пак си останаха коне с капаци! Имат 800 000 извънземни.

11

Гларус

преди 7 години

Немците да му мислят, че много се надуха и самозабравиха. Едно време на морето ги перкахме една след друга, че и ред си чакаха.

10

Анонимен

преди 7 години

Вчера дойче веле пишеше за Турция колко било зле как потъпквали демокрацията, а днес се крият като мишки.

9

Анонимен

преди 7 години

Великот БНД не е толкова велико а ? Или когато цру е на ход не може да мърда.

8

Циник

преди 7 години

Особено ми харесва началото на матрялчето...Говорят за НЯКОЙ....ъхъ някой е! Ама кой? И после - не можал да чупи рекорда на мароканската тарамбука в Ница....не карал толкова далече...и размазал САМО половина колкото него! Браво на тази статия - прилича на коментар от бюро по залагания!

7

Анонимен

преди 7 години

Източен Берлин пак да се загради с ограда от долния Западен Берлин.

6

Анонимен

преди 7 години

и кво стана, пуснаха заподозрения защото се оказа, че не е той.глупаците чакаха цял ден исе занимаваха с грешния човек.ако меркел не може да контролира бежанците, по добре да не ги беше пускала !тотална немска излагация !

5

EU

преди 7 години

МАЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗНАСЯМЕ ОТ ЕВРОПА !!! ТИЯ АКБАРИ Я ЗАВЛАДЯХА, АМИ КЪДЕ ДА ХОДИМ НЕ ЗНАМ,

4

Анонимен

преди 7 години

Меркел поръча маанетата обикновените германци плащат сметката.Навсякъде е така.Ама и те са си виновни че гласуват за пребоядисани комунистически бабички.

3

Анонимен

преди 7 години

О,ще кажат.И шампанското ще гръмнат.Те са си такива.Никога нещата не излизат от контрол.Каза и последното премазано тяло.