12

гошо

преди 7 години

Фактът е че независимо от всичко тези хора предават гените си в бъдещето, а умни и красиви в дългосрочен план остават с едното философстване

11

българин

преди 7 години

Ами те това е, идеалният пример ! Но на кой ли държавник му пука - важното е да се правим на толерантни - към всичко, пък дори да е неморално, неетично, нечовешко, ненормално, и т.н. !

10

MMM

преди 7 години

Отказвам се вече да роптая. На път е да си отиде една от най-старите държави в света.Всички сме виновни. Вместо да стоим и да псуваме по форумите, можем да излезнем и да не ги пуснем от парламента, докато не гласуват нормални закони. Пълна дискриминация към българското население. Те нещата се и влошават. Да си вкараме и още малко бежанци ако може, че да има диверсификация!!!

9

Анонимен

преди 7 години

До 6И пак има риби като цихлидите които отгкеждат малките си...

8

А бе

преди 7 години

В Америка вземали всякакви деца за осиновяване-не е ли време държавата да си върне парите изхарчени за тях,а и да се отърве от лошия материал????Евтино ша ги даваме!

7

Анонимен

преди 7 години

Основният проблем е че населението спада а българите не раждат и емигрират въпреки че е по-добре от 1989 г. и уж са по-богати.

6

Мънго Джери

преди 7 години

Както е известно в природата само низшите животни не се интересуват от потомството си - риби, раци, мекотели.....

5

и

преди 7 години

за какво трябва държавата да се занимава с техните паразитчета ? да им ги дават и да не се харчат държавни пари за такива подхора...

4

Анонимен

преди 7 години

Къде тук е новината ?

3

Анонимен

преди 7 години

Така се прави като си тарикат. Де я българката на 28 с 8 деца, истината е че ваксините ни изпотрепаха гена и аз не съм чувал за нормална българка с повече от 2-3 деца (не инвитро заченати). Де ги и префърцунените БГ бащи де тичат до салона за обезкосмяване по-често и от съпругите си. Срам огромен имате пред неродените си деца, дето ще завалят родния си език.

2

доктор ох боли

преди 7 години

А уважаемият съд няма ли да постанови една кастрация на тези машини за чавета?

1

Анонимен

преди 7 години

кой е луд , да дава.