13

кабаева

преди 7 години

На мене пък истински ми е жал за злобните и безпътни запъртъци,тъй де западняци от гета ала люлин93,чакате само да обвините някой за хала си,никой не е виновен,че в лелеяната ви еуропа не остана приют за вас.

12

Анонимен

преди 7 години

В Русия се пие повсеместно, диво и с упование. Пият млади, стари, деца невръстни, баби, ама всички, накълвават се до припадък. Който не вярва да отдели 1 час и да им изгледа клиповете в тубата. И това не е от вчера, а от векове. Говорил съм с близки и познати, работили и живели там, разказвали са ми разтърсващи неща. Подобни неща има по цял свят, но там направо е начин на живот, епидемия някаква. А освен официлно продавания вероятно поне 10 пъти повече се произвежда на черно.

11

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен 4...горките не знаят колко са зле..... Май знаят и затова се наливат с всякакви гадости ,та да се отърват...Най-богатата с природни ресурси страна се докара до там,че заприлича на Зимбабве...На всичко отгоре иска да налага модела си на останалия свят.

10

ИСТИНАТА

преди 7 години

Обама ги е държал, Меркел им е отваряла устата а Плевнелиеви е наливал в гърлото лосиона направен във фабрика на Шорош.

9

Очевидно

преди 7 години

Ами като ги мързи да си сварят ракия-да ***!При всички положения е по-евтино и по-сигурно, ако сам си направиш ракията от материал(ако ще да е и компот от нещо и захар).Навремето нашите дървосекачи в Коми си варяха и нямаше проблем.Правеха го даже и в Либия!Проблемите идват от разните смески на промишлен спирт!

8

Казанджия

преди 7 години

Като чета коментарите на руските тролчета по форумите разбирам, че и те са употребили лосион не по предназначение.

7

Анонимен

преди 7 години

Евразийски ценности. Даже да пиеш одеколон - безценно!

6

обама

преди 7 години

Аз, Обама съм виновен. Това е диверсия, отговор на кибератаките. Сега Тръмп ще оправи нещата....ще пием и той С НАС, но САМО ТРОЙНОЙ!

5

Анонимен

преди 7 години

Православните и славянски ценности на кремълският карлик-фашист.

4

Анонимен

преди 7 години

Одеколон му е майката - "Тройной". Пък тук родните путинисти пият спирт от аптеката - т. нар. "гонзо"

3

Анонимен

преди 7 години

Пак с0рсидите ли са виновни бе, въшшляри?Срам ме е, че такива са ни освободили.

2

Анонимен

преди 7 години

Ух ты, ах ты,Все мы алконафты !

1

Анонимен

преди 7 години

Наша раша..... Ета страна не пабедит ...... Ета вазможна толька в России.........Горките, не знаят колко са зле всъщност. Останало им е да само да тръбят колко са велики, а останалия свят трябва да е в краката им.