41

до гурбетчия

преди 7 години

Днес нямате ли предаване по Скот с Полковника от ДС Стефан Солаков? Уж "патриоти" ама винаги сте про-германски настроени. А вие Господин Желев все Турция ви е в главата.

40

Анонимен

преди 7 години

Как пък им забраняват съобщения? Четат им съобщенията ли??

39

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

УБЕДЕН СЪМ ,ЧЕ ТЕЗИ ,КОИТО ЗАЩИТАВАТ РЕЖИМА НА ЕРДОГАН НЕ СА БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЕВРОПА ,А СА БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ ЖИВЕЕЩИ В ТУРЦИЯ ! ТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ,ЧЕ КОМПЮТРИТЕ ИМ СЕ СЛЕДЯТ И ЗАТОВА ЗАЩИТАВАТ ЕРДОГАН С НАДЕЖДАТА ,ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАБЕЛЯЗАНИ ОТ ВЛАСТТА И ТАКА НА ТЯХ ЩЕ БЪДЕ ГЛЕДАНО С ПО-ДОБРО ОКО ! ПРОСТО ТОВА Е ПОДМАЗВАЧЕСТВО ,НА ТУРСКИ КАЗАНО - ЯГДЖЪЛЪК !

38

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До ТурчинаСЛЕД КАТО В ТУРЦИЯ ВЕЧЕ НЯМА СВОБОДНИ МЕДИИ КАК ТУРСКИТЕ МЕДИИ ДА СЪОБЩЯТ ЗА ПРОСТОТИЯТА ,КОЯТО ЕРДОГАН Е НАПРАВИЛ С ТАЗИ ЗАБРАНА ДА НЕ СЕ СПОМЕНАВА В УЧИЛИЩАТА ЗА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ ?! А СА СЪОБЩИЛИ ,А СА ГИ ЗАКРИЛИ ,А ЖУРНАЛИСТИТЕ ЩЕ ЛЪСКАТ НАРОВЕТЕ В ЗАНДАНА "КАТО ХОРА НА ГЮЛЕН" !

37

Айше

преди 7 години

На Европа не й трябва някой да й забранява коледа. Либералните политици в Европа вече са я забранили. Либерастите учат европейците да се самоненавиждат и да са бездетни наркомани. Учат ги да не вярват в Бог и да се отричат от културата си. Турчин в Германия и след 10 поколения ще се чувства турчин а не германец. Никога няма да се интегрира защото европейските ценности са сатанизъм! До 2050 - Турция 100 милиона, Германия 70 милиона. Съжелявам Германия ти загуби отново

36

Анонимен

преди 7 години

Вари ги печи ги, турците са си див Ориент, какъв е смисъла да ги приобщаваме, колкото и,,да ги обличаме ала франга", те се,,раждат с потури"

35

Анонимен

преди 7 години

Европейския съюз е пред разпад и икономически,военно и демографски,предвижда се населението му което е било 20 процента от цялото население от света през 1960 година сега е 12 процента а през 2070 г ще е едва 7 процента

34

az

преди 7 години

До ТурчинаХибридна война в действие

33

Анонимен

преди 7 години

Ердоган, постепенно обръща гръб на съюзниците си, скоро, ще има възможност да се увери, колко нищожна е Турция без западна подкрепа.

32

Анонимен

преди 7 години

Защото Германия в момента е втора родина на 5000 кюрди терористи от пкк които Турция ги иска а германците пък ваоръжават кюрдите

31

Един българин

преди 7 години

То и колегата му Путин в Москва забрани Хелоуин, ама руснаците си го почитат въпреки забраната.

30

Dildo Swaggins

преди 7 години

Аз пък забранявам Байряма...

29

Турчина

преди 7 години

Заглавия от турски сайтове по случай Коледа:"50 Милиона Коледни дръвчета от Анталия за Европейските страни". - Хабер Експрес ком."Идил може да извърши терористични атаки навръх Коледните Празници" - Хаберлер Ком."Резервациите по случай посрещането на Нова Година в Чъраган Сарайъ започват с цени от 230 лири на вечер" - Хабер Експрес Ком."Сомалия забрани празнуването на Коледа" - Хюриет Ком.И нито дума за забрана на Коледа в немско училище в Истанбул.

28

анонимен

преди 7 години

никакви пари и визи на турция никакво присьединяване кьм европа това е османска територия тьпият народ да се сьбуди след столетия сьн и невежество

27

Анонимен

преди 7 години

Колкото по-малко религия, толкова по-малко разделителни линии мижду хората, но човечеството тъпче няколко хиляди години на едно място.

26

Анонимен

преди 7 години

Докато Ердо е на власт, Турция няма да види ЕС, а щом е на власт, значи преобладаващото население е съставено от неграмотни хора, които не желаят прогрес и развитие.

25

Анонимен

преди 7 години

За да те уважават в този живот , има едно основно правило:- Реципрочност,,Каквото повикало, такова се обадило !",,Око за око..."!Меркелунде, Оланд и Бойко са пътници, скоро Европа, ще започне да отговаря адекватно, Ердоган, разбира се, ще мине в обяснително, извинителен режим, но никой няма да се съобразява с него( А и САЩ му готвят една прекрасна кюрдска държава )

24

Турчина

преди 7 години

Започнаха да излъчват филми като Сам Вкъщи турските телевизии. Рекламните блокове започват с коледни звънчета. Големите градове са украсени ама "забранявали коледа".

23

до 15

преди 7 години

Пропусна нещо съветското...

22

Анонимен

преди 7 години

Ако турция влезе в ес, аз отивам да цивея африка. Хем няма да ми се налага за плащам за дрехи и парно :D